Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 07, 16:58)
Priauga. Jauniute paaiškino teisingai. Kai dingo Actrapidas, aš pradėjau leistis Novorapidą ir man jis visiškai netiko  schmoll.gif Itogo - priaugau apie 20kg ir dabar esu stora kaip karvė  verysad.gif

nesnekek nesamoniu, viskas su tavim normaliai, buvo rezistencija tai buvo, db nebera ir susitvarkysi ant kiek noresi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alenka @ 2012 01 07, 17:08)
Man butu kosmaras, jeigu priaugciau svorio.

Tu nepanikuok, nera cia toks jau daznas dalykas, musu visu cia esanciu stazai milziniski salyginai, o va bedu buvo su tuo kiek supratau tik Tepaluotai, prisiziurek ir neprisileisk tokiu minciu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2012 01 07, 20:03)
niu jop tararai...niu as jau invalidziu invalide tikrai nesijauciu, ir esu sveika tik kad leidziuos vaistus, ir niekad saves nelaikiau ligone....ir sportuoju, ir keliauju, ir jaunystej parom tusindavausi (su vaistais kiseneje) ,

slitka mane nesvietiskai zavi tavo nusiteikimas, optimizmas ir mastysena, nu jomajo kad man nors viena procenta to doh.gif saunuoliu saunuole, te balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bendrai anksciau ir as tokia buvau, bet cia pora menesiu kazkas pasidare, o ir tevu keistokas poziuris, sakau mama stebis, kaip su manimi, kas gali buti, siandien tetis pareiske vargu ar sugebesiu gauti normalu darba, nors kiek uzsidirbti ir pragyventi, tai viskas matyt susidejo smile.gif ale nieko, as neprazusiu, ne uz ka nepasiduosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 07 sausio 2012 - 19:32
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 07 sausio 2012 - 20:43
QUOTE(jauniute @ 2012 01 07, 20:29)
as neprazusiu, ne uz ka nepasiduosiu blush2.gif

Saunuole, cia tau sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2012 01 07, 22:36)

ui kaip miela, aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2012 01 07, 17:53)
Tai va, idomu, koks sportas tiktu?

Bet koks, koks ir iki cd tiko ax.gif

As apie 3 metukus iki susirgimo buvau pastovi sporto klubo lankytoja(spin ir pilates). Niekas nepasikeite ir dabar. Man aerobika niekada nepatiko, begioti irgi nemegstu. Tad spin klases man pats malonumas. O dabar dar zadu su savo naujuoju dviratuku i darbuka lekti, tai bus pastovus sportas. Tik i viena puse vaziavimo 1val 10min. thumbup.gif

Kaip savaitgalis? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2012 01 07, 18:29)
bendrai anksciau ir as tokia buvau, bet cia pora menesiu kazkas pasidare, o ir tevu keistokas poziuris, sakau mama stebis, kaip su manimi, kas gali buti, siandien tetis pareiske vargu ar sugebesiu gauti normalu darba, nors kiek uzsidirbti ir pragyventi, tai viskas matyt susidejo smile.gif

Jauniute console.gif tuoj susitvarkysi su savo cukrais ir vel atrasi savo uzmirsta optimizma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(jauniute @ 2012 01 07, 18:29)
ale nieko, as neprazusiu, ne uz ka nepasiduosiu blush2.gif

Saunuole 4u.gif Auksciau nosi mirksiukas.gif

Atsakyti
apie Novorapida galiu pasakyti, kai ji man paskyre, tada ir svoris pradejo kristi, buvau sudziuvusi,bet nezinau ar del insulino, pati jauciau kad maziau valgydavau, paskui p[er dviejus metus vel priaugau su tuo paciu insulinu:)galvoju kad labiau kaltas gyvenimo budas.
O sportas tai super yra, man labiausiai baseinas patikdavo,ir istvermes pratimai,labai stiprina viso kuno raumenis.ir aplamai megstu daug vaikscioti, ypac apsipirkineti thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, po dvynukų lankynių, super nuotaika! wub.gif biggrin.gif

Kaip jūsų savaitgalis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 07, 19:29)
nesnekek nesamoniu, viskas su tavim normaliai

Tu manęs nematei gyvos cool.gif
QUOTE(slitka @ 2012 01 07, 20:33)

ATrašyk atgal, nieko mes nepaskaitėm unsure.gif
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 01 07, 23:07)
Kaip savaitgalis?  4u.gif

Vakar visą dieną dirbau doh.gif
QUOTE(inge37 @ 2012 01 07, 23:30)
ypac apsipirkineti thumbup.gif

O aš pavargstu nuo apsipirkinėjimo verysad.gif Seniau mėgdavau, dabar susiruošiu, nusiteikiu, o, kap faina, nueinu - visu greičiu pralekiu ir lauk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 08, 11:17)
ATrašyk atgal, nieko mes nepaskaitėm  unsure.gif

biggrin.gif ot seklys morka biggrin.gif ai buvau cia parasius, bet persigalvojau, istryniau, kita karta papasakosiu biggrin.gif
tik tiek kad as ne viena seimoj sergu cd, mano brolis sita geri irgi turi, pagerinta seimynele doh.gif
Atsakyti
A baisiai čia, padūmajieš irnesakyk.gif Va, mano mama prieš metus susirgo II tipo, Inges mama serga. O jums maž paveldima, jei abu?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 08, 12:42)
A baisiai čia, padūmajieš irnesakyk.gif Va, mano mama prieš metus susirgo II tipo, Inges mama serga. O jums maž paveldima, jei abu?

nezinau zinok, is tevo gimines niekas nesirgo/a, is motinos, lyg kazkokia babulka turejo ir viskas, ai yra kaip yra, matyt seneliai gerai nusidejo , kad anukams gera korone uzdejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 01 08, 13:12)
nezinau zinok, is tevo gimines niekas nesirgo/a, is motinos, lyg kazkokia babulka turejo ir viskas, ai yra kaip yra, matyt seneliai gerai nusidejo , kad anukams gera korone uzdejo  smile.gif

eina sau, viena karta atrode jau kad ir mano broliui bus, pamatavom cukru 18, kaip persigandom, mama i didziausias asaras ir t.t., o pasirodo bernelis su meduotu pirstum cukru pasimatavo, ale kolkas tfu tfu tfu...
kai as susirgau giminej buvau vienintele, dabar mamos pusej ne vieno nesergancio, tecio mama ir jos seseyrs visos jau su 2 tipu, tai va i ka as nusidaviau blush2.gif

slitka, a brolis kiek laiko serga jei nepaslaptis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 08 sausio 2012 - 14:21