Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(slitka @ 2012 01 08, 12:12)
is motinos, lyg kazkokia babulka turejo

QUOTE(jauniute @ 2012 01 08, 14:20)
tecio mama ir jos seseyrs visos jau su 2 tipu

Sako, jei yra paveldimumas, tikimybė persiduoti į kas antrą kartą labai didelė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 08, 15:20)

slitka, a brolis kiek laiko serga jei nepaslaptis? smile.gif

18 ar 20 metu, nezinau tiksliai blush2.gif (jam paciam 38 m), as net nezinau koki jis insulina leidziasi doh.gif mes niekad nekalbam apie cd, niekad vienas kito neklausiam:niu kaip tau su cukrais, akimis , koks glikuotas, geda net pasakyt, bet taip yra...nors seimomis labai bendraujam, bet apie cd niekad niekad nesnekam , as tik jo zmona iskamantineju, jei ka, broliene man skambina ir klausia del cd, tai galim sakyt apie broli zinau tik per tarpininke blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 08, 15:26)
Sako, jei yra paveldimumas, tikimybė persiduoti į kas antrą kartą labai didelė  unsure.gif

aga sad.gif ir dar girdejau, kad didesne tikimybe paveldet is moteru puses, nei vyru....
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 07, 19:29)
ale nieko, as neprazusiu, ne uz ka nepasiduosiu blush2.gif

pagaliau optimizmo užnešė thumbup.gif
Aš vakar su mama perkalbėjau, kad apskritai jokia ligone nesijaučiu- nu susileidžiu tuos vaistus, biškį saldumynus pristabdau ir tiek to mano sirgimo. mano uošvienė dėl širdies daug daugiau atsisakydavo, bet vis tiek buvo begalinė aktyvistė- tai negi aš- geriausioji marti atsiliksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 01 08, 14:48)
aš- geriausioji marti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 01 08, 15:39)
18 ar 20 metu, nezinau tiksliai  blush2.gif (jam paciam 38 m), as net nezinau koki jis insulina leidziasi  doh.gif  mes niekad nekalbam apie cd, niekad vienas kito neklausiam:niu kaip tau su cukrais, akimis , koks glikuotas, geda net pasakyt, bet taip yra...nors seimomis labai bendraujam, bet apie cd niekad niekad nesnekam , as tik jo zmona iskamantineju, jei ka, broliene man skambina ir klausia del cd, tai galim sakyt apie broli zinau tik per tarpininke  blush2.gif  blush2.gif

ale kodel kazi? g.gif ko gero cia del brolio, vyrai turbut linke neigt problema arba nuduoda, kad jos nera, as taip galvoju, gal ir nusisneku g.gif atrodo vienas artimiausiu zmoniu, tai tik konsultuokis, kalbek, niu bet yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 08, 17:58)
ale kodel kazi? g.gif  ko gero cia del brolio, vyrai turbut linke neigt problema arba nuduoda, kad jos nera, as taip galvoju, gal ir nusisneku g.gif  atrodo vienas artimiausiu zmoniu, tai tik konsultuokis, kalbek, niu bet yra kaip yra smile.gif

nezinau zinok....ka jau ten prineigsi, juk irgi ne pirmi metai su CD, tik kai broliene pasakoja, kad brolis nakti nejaucia kada jam hipo buna, isvis nejaucia nei drebulio, nei prakaituoja, as tai kazkaip atsibundu automatiskai, o tas ,sake, paslikas guli ir dar pyksta kai zmona i burna saldainius gruda...
nors kiek is brolienes pasakojimu zinau , tai darosi tyrimus, viskas ciki piki, duok D kad ir toliau taip butu
Atsakyti
Nesupratau bajerio: susicvakinau ilgą, ištraukiau adatą ir visas suleistas insulinas iš pilvo - čiurkšle laukan blink.gif Ne kokis lašelis nuo adatos, o visas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 08 sausio 2012 - 21:56
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 08, 20:56)
Nesupratau bajerio: susicvakinau ilgą, ištraukiau adatą ir visas suleistas insulinas iš pilvo - čiurkšle laukan  blink.gif Ne kokis lašelis nuo adatos, o visas  blink.gif

Ir ka darei g.gif Vel visa doze is naujo? g.gif

Man irgi taip buvo viena karteli. Tik as ilga i koja leidziu.
Atsakyti
Aha, keliais vv mažiau, bet iš naujo unsure.gif Man pirmąkart taip. Būna, lašas kitas kai kada išbėga, kai adatą per staigiai ištrauki ar į kraujagyslę kokią užtaikai, bet ne tokiais fontanais schmoll.gif Apsičiupinėjau, kaip pakietėjimas jaučiasi pilve, gal ant jo ir užtaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 08, 23:25)
Aha, keliais vv mažiau, bet iš naujo  unsure.gif Man pirmąkart taip. Būna, lašas kitas kai kada išbėga, kai adatą per staigiai ištrauki ar į kraujagyslę kokią užtaikai, bet ne tokiais fontanais  schmoll.gif Apsičiupinėjau, kaip pakietėjimas jaučiasi pilve, gal ant jo ir užtaikiau.

o tai pats penas pastriges but negalejo, man ir taip buve pastrigo,bandau leist nieko, istraukiu lauk ir kai sauna visas insulinas ciurksle, po to baisu del hipo antra karta leisti unsure.gif bet dabar tepaluota turi sekti cukru nakti, kad neuzsihipintum g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 08, 22:58)
o tai pats penas pastriges but negalejo, man ir taip buve pastrigo

O kaip tas penas pastrigti gali g.gif

,bandau leist nieko, istraukiu lauk ir kai sauna visas insulinas ciurksle, po to baisu del hipo antra karta leisti unsure.gif

sauna is peno ar durio?

bet dabar tepaluota turi sekti cukru nakti, kad neuzsihipintum g.gif

Agam, Tepaluota, atsargiai su hipo. Parasyk ryte kaip cukrai bus.

Atsakyti
as is sveciu, cukrus 23 doh.gif
Atsakyti