Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 05, 21:31)
Vici,
nuoroda: http://www.ebay.co.u...=item27bec93dc5   gal macys wink.gif

ant tokios tasikes ir kazka jei reiks prisitvirtinsiu, ir tikrai bus geriau nei kad dabar su kledaru rankinuku biggrin.gif o geras... ziu bulviu maisas 5 kg stovi, va siandienos mano UGI ball biggrin.gif rimtc taip ir bus... ir kilnosiu SEAN treniruote darydama.

Lisa dabar taip tikrai sakaliukas, bet ji kaip ir rase yra tokio berniukisko sudejimo, todel nesportuodama tikrai dziusna atrodytu, dabar bent raumenukai ryskus, bet va kojos ir maniskiui nepatiko pas ja. Dubces nera, klubu nera. aisku krutine ne implantine, bet vis tiek gerbtinas zmogus uz tai, ka daro, uz energija. smile.gif pas vienus Dievas dave dubce, o krutines ne, tai o ka darysi.... dailinam turim, ka turim smile.gif ir neapleidziam to ka turim, kas duota smile.gif kas kad kai ko per daug smile.gif dazniausiai tik musu akimis per daug.. wink.gif

Gerulė bigsmile.gif thumbup.gif Tik iš galo reiks siūt doh.gif biggrin.gif

Gerbtina, tai gerbtina, bet bliamba, ko ji bliauna dėl tos figūros, kaip tik gražesnė būtų putlesnė, o dabar verkė, kad žiemą 2 kg priauga cool.gif Atrodo nebe pacanė, 30 metų, bet kaip nesubrendusi man šioje vietoje. Nu kam taip tą kūną sureikšminti baisiai kai ir taip genetiškai kūda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 05 sausio 2012 - 22:12
QUOTE(Fluty @ 2012 01 05, 23:49)
Sveika, Kr1st1na. As jau atlikau ta fit testa...

Dar paneles, gal kas klause jau, bet gal galetumete pasidalinti (is savo patirties) pratimais ar kokiais kitais stebuklingais budais, kaip susiaurinti slaunu apimti? Svarbiausia - vidinei slaunu pusei (inner thighs).

Aciu  blush2.gif  smile.gif


Vidinei slaunies daliai:
Atsigulti ant sono.ranka galima atsiremti dilbiu i grindis arba tiesiog gulint pasideti sau po galva. Tarkim gulit ant desinio sono.tada kaire koja sulenkiat priesais save(galima tiesiog paguldyt ant grindu arba peda ant grindu,o kelias ziuri i virsu).ir tada desine koja keliat i virsu. Spyruokliuojat,po to 1-2-3 i virsu 1zemyn,atvirksciai,po to 1 i virsu.1zemyn.
Nezinau,ar cia kas nors kam nors aisku.Visaip galvojau,tik taip sugebejau paaiskint.

Dar vienas: Stovint kojos placiai.pedos kiek i isore.ir itupstai(pritupimai).Irgi spyruokliuojat,1-2-3 i virsu.... Taip pat stovint pritupiat.Na,kad kelias mazdaug 100laipsniu kampu.Ir dupce itraukiat,isrieciat. turetumet jausti vidinius slaunies raumenukus ir slaunis.

Dar toks lengvesnis: atsigulat ant nugaros. tiesias kojas pakeliat 90*kampu nuo zemes.Ir greitai isskeciat kuo daugiau,suglaudziat,isskeciat,suglaudziat(galima daryti kojas per kelius sulenkus).
Tikiuosi aisku.

Visi pratimai isbandyti nuosavu kailiu mirksiukas.gif

Va,radau pirmajam pratimui pvz: http://www.youtube.c...;feature=relmfu
tik as labiau ant sono guluosi,nes taip man dirba keturgalvis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 05 sausio 2012 - 22:23
Aciu, NIDA. Siaip visi girdeti, tik vis numesdavau as juos. Bet jei sakai, kad dave bent minimaliu rezultatu, tai tuomet darysiu juos kasdien.

smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Na PAGALIAU jus radau thumbup.gif Šiandien pagaliau vėl pradėjau treniruotis, toliau vėl pirmyn smile.gif

sėkmės visoms ir ištvermės smile.gif
Atsakyti
4u.gif Man labiausiai tie itupstai(ar pritupimai jie vadinasi?) padejo. bet reikia negailet saves ir kai kojas degina dar paspyruokliuot. Kaip karate treneris mano sakydavo"kai sakai,kad nebegali,tu padarei tik trecdali to,ka is tikruju gali".ir smagiai issisiepes liepdavo dar du kartus tiek padaryti.O jei neklausai-i kampa ir 50 atsispaudimu ar 150 atsilenkimu.tai turedavai rinktis,kas geriau lotuliukas.gif Jis tai priversdavo dirbti biggrin.gif Pas ji treniruojantis ir Brokerius pralenkt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 05 sausio 2012 - 22:39
Pritariu Nidai, kad teslikes vidinej slaunu puseje ir posiknio sritis minkstoji kaip as vadinu... geriausiai kojas formuoja visokie itupstai (Lunges angliskai) ir Squats (pritupimai). Atliekami TAISYKLINGAI! smile.gif ir tuo labiau vienu pratimu ar tik vienai sriciai daryti neapsimoka... stipresi kazkiek, bet norint tikru rezultatu reikia treniruoti visa kuna. VISA. Beje, norint tureti 6-packa ant pilvuko, ar tiesiog grazu pilva, butina treniruoti kojas... juokingai skamba ane smile.gif bet koju raumenynas turi jungtis su pilvos srities raumenynu taip kad reikia krutint visa kas kruta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 05, 22:35)
Brokerius pralenkt galima  lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
O čia ne bodyrockerių dar likę? g.gif biggrin.gif
Labas rytas,


QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 05, 14:30)
O šiaip, tai vertinu masę,

thumbup.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 05, 17:34)
po stalu darydavau prisitraukimus (angl. Reverse Push Ups);

kaip būtent,už stalo kojų kažkaip laikydamasi? g.gif
na,bet tu ir išradinga thumbup.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 01 05, 21:21)
Cia,matai,kaip kam."kuri svarbybe svarbesne"(mano dukros fraze labai cia tinka 
P.s.

(ne į temą, tavo mergaitė ir mano pipiras vienodu laiku gimę, "dvyniai" biggrin.gif wub.gif)
mano vyras taip pat jau nuolat seka rockerius,tai baisi jam toji nauja,iš anoreksikių serijos,sakė (na,kai myli putlią žmoną,kitaip ir negali būt lotuliukas.gif wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 06, 01:32)
Pritariu Nidai, kad teslikes vidinej slaunu puseje ir posiknio sritis minkstoji kaip as vadinu... geriausiai kojas formuoja visokie itupstai (Lunges angliskai) ir Squats (pritupimai). Atliekami TAISYKLINGAI! smile.gif ir tuo labiau vienu pratimu ar tik vienai sriciai daryti neapsimoka... stipresi kazkiek, bet norint tikru rezultatu reikia treniruoti visa kuna. VISA. Beje, norint tureti 6-packa ant pilvuko, ar tiesiog grazu pilva, butina treniruoti kojas... juokingai skamba ane smile.gif bet koju raumenynas turi jungtis su pilvos srities raumenynu taip kad reikia krutint visa kas kruta smile.gif


Del darymo TAISYKLINGAI dar pamirsau pamineti,kad darant itupstus vidinei snaunies daliai, nugara turi buti tiesi,nepasilenkus i prieki,uzpakalis itrauktas,neatsikises. Kitaip labiau sedmenys ir slaunys rirbs,nei vidiniai.Ir keliai neturi issikisti toliau uz pirstu galus.

Ir dar del kvepavimo noriu parasyti. Darant pratimus ir norint pasiekti kazkokio rezultato, jis yra labai svarbus. Kai raumuo susitraukia(sunkiausioj vietoj),reikia iskvepti(geriausia per burna).Lengviausioj-ikvepti(per nosi). Ir jokiu budu negalima sulaikyti kvepavimo. Tai yra labai svarbu,nes taip raumuo aprupinamas deguonimi/krauju, ir tik tada pratimai turi nauda. Na,cia,turbut visos zino,bet vis tiek parasiau.Del visa ko 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 01 06, 10:48)
O čia ne bodyrockerių dar likę?  g.gif  biggrin.gif
Labas rytas,
thumbup.gif
kaip būtent,už stalo kojų kažkaip laikydamasi?  g.gif
na,bet tu ir išradinga  thumbup.gif
(ne į temą, tavo mergaitė ir mano pipiras vienodu laiku gimę, "dvyniai"  biggrin.gif  wub.gif)
mano vyras taip pat jau nuolat seka rockerius,tai baisi jam toji nauja,iš anoreksikių serijos,sakė (na,kai myli putlią žmoną,kitaip ir negali būt  lotuliukas.gif  wub.gif )

Tai,kad tie Bodyrockeriai tokie aktyvus,tokie raumeningi,istvermingi. Pavydu ziuret.iskart uzsinori tokia tapti biggrin.gif Lengva susigundyt biggrin.gif

O prie stalo prisitraukimus tai,itariu,tiesiog uz stalvirsio isikimba ir traukiasi.Bent as taip darau,Sedindriukes paprotinta smile.gif

Ir,svarbiausia,vyram ne visiem ir paaiskinsi,kad cia figuros tipas toks. Isitikine,kad nuo sporto tokie zmones pasidaro ir vsio.As dabar ja isijungus galiu sportuot tik vyrui nematant lotuliukas.gif

Dukriukas-mano mokinuke. abi BRockeriaujam. Visa diena zyzia-einam manksta daryt lotuliukas.gif (neiseina man geltonai parasyt.Bandau bandau...Bet cia irgi apie sporta biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 06 sausio 2012 - 09:59
Sveikos,

šiandien prisidavimas, tai prisiduodu čia
svoris: 63,2
liemuo 69
klubai 98
šlaunis 58
Atsakyti
As tai nesuprantu,kokia prasme kas savaite prisidavinet. Tas plius minus puse kg juk nieko nereiskia.Juk ir skysciu kartais daugiau,kartais maziau organizme.Tikslingiausia,manau,kas menesi apimtis matuotis butu.

As cia visai be pykcio.Tik siaip pasvarstymai.Taip ir paciom gal geriau butu.Nes kai pamatai,kad per savaite priaugi,tai ir nuotaika sugenda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 06 sausio 2012 - 10:40
Kadangi čia visai neseniai aš, o skyrelio tokia tvarka - prisiduoti penktadieniais tuos duomenis, tai ir prisiduodu. Pakeis tvarką prisiduoti kas mėnesį - prisiduosiu kas mėnesį.
Asmeniškai aš nesu labai jautri tokiems svorio pokyčiams, nes neturiu viršsvorio. Jei turėčiau, galbūt į kylančius skaičius žiūrėčiau kitaip. Šiaip ar taip sveriuosi kasdien, netgi ir ryte ir vakare. Bet be svarstyklių irgi lengvai išgyvenčiau.
Atsakyti