QUOTE(Fluty @ 2012 01 05, 23:49)
Sveika, Kr1st1na. As jau atlikau ta fit testa...
Dar paneles, gal kas klause jau, bet gal galetumete pasidalinti (is savo patirties) pratimais ar kokiais kitais stebuklingais budais, kaip susiaurinti slaunu apimti? Svarbiausia - vidinei slaunu pusei (inner thighs).
Aciu 

Dar paneles, gal kas klause jau, bet gal galetumete pasidalinti (is savo patirties) pratimais ar kokiais kitais stebuklingais budais, kaip susiaurinti slaunu apimti? Svarbiausia - vidinei slaunu pusei (inner thighs).
Aciu

Kaip fainai, kad as ne viena, sendien bandysiu daryti antros dienos pratymus, bet kai paziurejau tai pasimeciau

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 01 06, 10:48)
O čia ne bodyrockerių dar likę?   

Labas rytas,

kaip būtent,už stalo kojų kažkaip laikydamasi? 

na,bet tu ir išradinga 

(ne į temą, tavo mergaitė ir mano pipiras vienodu laiku gimę, "dvyniai" 
   )
) 
mano vyras taip pat jau nuolat seka rockerius,tai baisi jam toji nauja,iš anoreksikių serijos,sakė (na,kai myli putlią žmoną,kitaip ir negali būt 
   )
 )

Labas rytas,

kaip būtent,už stalo kojų kažkaip laikydamasi?

na,bet tu ir išradinga

(ne į temą, tavo mergaitė ir mano pipiras vienodu laiku gimę, "dvyniai"

)
) mano vyras taip pat jau nuolat seka rockerius,tai baisi jam toji nauja,iš anoreksikių serijos,sakė (na,kai myli putlią žmoną,kitaip ir negali būt

)
 )Del bodyrockeriu
 siaip tai nesu bet bandau buti, va bandau priimti ju isuki, 30 dienu sportuoti su jais, o tu pati gal jau seniai pagal juos sportuoji ?
  siaip tai nesu bet bandau buti, va bandau priimti ju isuki, 30 dienu sportuoti su jais, o tu pati gal jau seniai pagal juos sportuoji ?