Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 16, 15:44)
Aš klasėj tokios lentos neturiu, bet kompiuteristės paprašiau programos, kuri su ja naudojama notebook (jei aš teisingai suprantu ir išsireiškiu). Ja pasidarau lb gerų užduočių. Pradėjau nuo to, kad visagalėj google įsivedžiau lentos pavadinimą. ten pasiskaičiau. Tada mūsų peliukas pasiūlė pažiūrėt youtube filmukų kaip naudotis tokia lenta ir viskas ok.
Aišku, kursuose gal viskas koncentruočiau ir išsamiau būtų... Bet geriau išmoksti tai, ką pati išknisi mirksiukas.gif
O mūsų dalykininkės, kurios turi tokias lentas, nesugebėjo net parodyt, kaip padaryt pilną ekrano vaizdą, kad nesimatytų darbo instrumentų. Manau tai daug apie jas pasako schmoll.gif

Pašte turėtų būti pradžiamokslis, kur aiškiai parašyta kas ir kaip. Lengva su Smart dirbti. Jei moki Power Point skaidres pasidaryti, tai mokesi dirbti ir su šia lenta, o jei dar noro turėsi, tai stebuklus darysi smile.gif.

Jei nerasi medžiagos paieškosiu pas save, dar kartelį atsiųsiu. Bet reiks paieškot.
Atsakyti
Tarptautinei Holokausto aukų atminimo dienai artėjant , norime dalyvauti projekte „Drugeliai“.
http://portalas.emok...ujiena6354.aspx

Labai reikia drugelio trafareto arba nesunkiai pagaminamo drugelio pavyzdžio. ax.gif Gal kuri turite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 sausio 2012 - 19:27
Sveikos, merginos,

skaitau aš Jūsų pasisakymus ir vis stebiuosi.. Ne gi pas visas klasėse yra kompiuteriai su multimedia, kad taip dažnai naudojat įvairias pateiktis?
Dirbu sostinės vidurinėj, kur mokosi per 800 mokinių, bet mūsų mokykloj nėra nei vienos interaktyvios lentos.. Nežinau, kiek įrengta kompiuterių klasių vyresniems... 13 pradinukų klasių tenka tik vieną kompiuterinė klasė su 10 senokų kompiuterių ir projektorium.. Klasėse įvestas internetas, bet kompiuterių tai nėra, nebent mokytoja savo atsineša. Ne gi tik maniškė mokykla taip atsilikusi nuo technologijų pažangos?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 01 16, 20:25)
Sveikos, merginos,

skaitau aš Jūsų pasisakymus ir vis stebiuosi.. Ne gi pas visas klasėse yra kompiuteriai su multimedia, kad taip dažnai naudojat įvairias pateiktis?
Dirbu sostinės vidurinėj, kur mokosi per 800 mokinių, bet mūsų mokykloj nėra nei vienos interaktyvios lentos.. Nežinau, kiek įrengta kompiuterių klasių vyresniems...  13 pradinukų klasių tenka tik vieną kompiuterinė klasė su 10 senokų kompiuterių ir projektorium.. Klasėse įvestas internetas, bet kompiuterių tai nėra, nebent mokytoja  savo atsineša. Ne gi tik maniškė mokykla taip atsilikusi nuo technologijų pažangos?

Mūsų mokykloje nėra nė vieno mokytojo, kad neturėtų klasėje kompiuterio ir multimedijos įrenginio mirksiukas.gif , o interaktyvių lentų nežinau kiek, bet tikrai ne viena ir ne dvi. Mūsų mokytojos pačios labai dalyvauja įvairiuose projektuose, tai daug technikos gauname pagal projektus, o ir šiaip valdžia labai rūpinasi, kad kuo geriau būtų mokykla kompiuterizuota mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 16, 19:20)

Labai reikia  drugelio trafareto arba nesunkiai pagaminamo drugelio pavyzdžio. ax.gif Gal kuri turite?

man šitas labai simpatiškas, bet gali netikti ...

http://tlc.howstuffw...fly-crafts3.htm

O šiaip idėjų čia ieškokit smile.gif

http://www.google.lt...u...280&bih=685
Atsakyti
b.s.. nuoširdus ačiū už olmpiadines užduotis, rytoj patyrinėsim su vaikais, kad drąsiau būtų trečiadienį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tų pačių neduosiu, bet kažką panašaus paspręsim ax.gif ... Vaikai labai jaudinasi, o ir man neramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 16, 20:40)
b.s.. nuoširdus ačiū už olmpiadines užduotis, rytoj patyrinėsim su vaikais, kad drąsiau būtų trečiadienį  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Tų pačių neduosiu, bet kažką panašaus paspręsim  ax.gif ... Vaikai labai jaudinasi, o ir man neramu  ax.gif

Jau mačiau šių metų užduotis blush2.gif
Kai kurios man pasirodė sunkokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 16 sausio 2012 - 19:50
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 16, 21:35)
Mūsų mokykloje nėra nė vieno mokytojo, kad neturėtų klasėje kompiuterio ir multimedijos įrenginio  mirksiukas.gif , o interaktyvių lentų nežinau kiek, bet tikrai ne viena ir ne dvi. Mūsų mokytojos pačios labai dalyvauja įvairiuose projektuose, tai daug technikos gauname pagal projektus, o ir šiaip valdžia labai rūpinasi, kad kuo geriau būtų mokykla kompiuterizuota  mirksiukas.gif .

Stebiuosi ir aš tokis gausa IKT priemonių.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 16, 20:20)

Labai reikia  drugelio trafareto arba nesunkiai pagaminamo drugelio pavyzdžio. ax.gif Gal kuri turite?

Čia dar keletas drugelių, kurie gal tiktų ir kaip trafaretai...

http://www.0to5.com....eme-animals.htm
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 16, 20:35)
Mūsų mokykloje nėra nė vieno mokytojo, kad neturėtų klasėje kompiuterio ir multimedijos įrenginio  mirksiukas.gif , o interaktyvių lentų nežinau kiek, bet tikrai ne viena ir ne dvi. Mūsų mokytojos pačios labai dalyvauja įvairiuose projektuose, tai daug technikos gauname pagal projektus, o ir šiaip valdžia labai rūpinasi, kad kuo geriau būtų mokykla kompiuterizuota  mirksiukas.gif .

O kaip jūs sužinot apie tuos skelbiamus projektus? Kurį laiką praleidau namie su savais mažiais, tai buvau šiek tiek atitrūkus nuo visų naujovių, bet dabar jau gerą pusmetį nuolat peržiūriu Ugdymo plėtotės centro puslapį, tai panašių dalykų skelbtų tikrai nebuvo.. Kur dar tų projektų ieškoti? Neseniai su kolegėmis pradinukėmis kalbėjomės, kad visai smagu būtų kokiame projekte sudalyvaut..
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 01 16, 21:15)
Čia dar keletas drugelių, kurie gal tiktų ir kaip trafaretai...

http://www.0to5.com....eme-animals.htm
Papildyta:
O kaip jūs sužinot apie tuos skelbiamus projektus? Kurį laiką praleidau namie su savais mažiais, tai buvau šiek tiek atitrūkus nuo visų naujovių, bet dabar jau gerą pusmetį nuolat peržiūriu Ugdymo plėtotės centro puslapį, tai panašių dalykų skelbtų tikrai nebuvo.. Kur dar tų projektų ieškoti? Neseniai su kolegėmis pradinukėmis kalbėjomės, kad visai smagu būtų kokiame projekte sudalyvaut..

Aš pati nesu niekada dalyvavusi jokiame panašiame projekte, bet galėsiu pasidomėti kolegių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 01 16, 21:15)
O kaip jūs sužinot apie tuos skelbiamus projektus?

Pas mus vadovai pasiūlo projektus. Jie kažkaip susižino g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 16, 21:27)
Aš pati nesu niekada dalyvavusi jokiame panašiame projekte, bet galėsiu pasidomėti kolegių  blush2.gif

Ir man įdomu smile.gif. Labai aš noriu tos lentos.

Dė Kiseliovų olimpiadinių užduočių, tai nepasigilinus pakomentavau...., o tik tada pašte radau užduotėles. Mano vaikiams, nors jie ir ne iš silpnųjų, bet jos bus sunkios.
Atsakyti