Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(editaite @ 2012 01 16, 01:18)
turim mes mokykloje Smart interaktyvia lenta, niekas ja nesinaudoja, tai bandau "pramusti" kelius, kad ji atsidurtu pas mane klaseje, bet kelios dienos mirkstu internete ir niekaip nerandu kursu, kad galeciau ismokti ja naudotis. Arba kur pasiskaityt ir savarankiskai pastudijuot.....  Papasakokit, merginos, kokia pas jus buvo pradzia su tomis naujovemis?

Kai pas mus atvežė smart lentą, tai buvo rajone suorganizuoti kursai, bet jau tokie... Truko kokią valandą... Daugiausia, ką išmokau, tai pati nagrinėdama duotą programą. Galima youtube pažiūrėt, yra filmukų. Svarbu tą lentą susiorganizuot pas save, o tada jau bandyt... biggrin.gif Tikrai nieko nėra sunkaus...
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 16, 21:37)
Ir man įdomu smile.gif. Labai aš noriu tos lentos.

Dėl Kiseliovų olimpiadinių užduočių, tai nepasigilinus pakomentavau...., o tik tada pašte radau užduotėles. Mano vaikiams, nors jie ir ne iš silpnųjų, bet jos bus sunkios.

Užduotys ir mano vaikams bus sunkios, o dar jaudulys darys savo... Nežinau, kaip jie ten suksis...
Dėl projektuose gautos technikos - tai kiek atsimenu buvo nešiojami kompiuteriai keli, stacionarių nemažai, multimedijos įranga, o smart lentas tai gal pirko mokykla ( nesu dėl to tikra). Kol mokykla buvo didžiausia pietų Lietuvoje, tai ir krepšelių daugiausiai surinkdavome, todėl direktorius stengėsi kuo daugiau visko pripirkti, o dabar, kai beliko dešimtmetė mokykla, tai pinigų ne marios, o tai reiškia, kad ir brangios įrangos bus mažiau naujos perkama ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 16, 14:44)
Aš klasėj tokios lentos neturiu, bet kompiuteristės paprašiau programos, kuri su ja naudojama notebook (jei aš teisingai suprantu ir išsireiškiu). Ja pasidarau lb gerų užduočių. Pradėjau nuo to, kad visagalėj google įsivedžiau lentos pavadinimą. ten pasiskaičiau. Tada mūsų peliukas pasiūlė pažiūrėt youtube filmukų kaip naudotis tokia lenta ir viskas ok.
Aišku, kursuose gal viskas koncentruočiau ir išsamiau būtų... Bet geriau išmoksti tai, ką pati išknisi mirksiukas.gif
O mūsų dalykininkės, kurios turi tokias lentas, nesugebėjo net parodyt, kaip padaryt pilną ekrano vaizdą, kad nesimatytų darbo instrumentų. Manau tai daug apie jas pasako schmoll.gif

ačiū, parsisiunčiau jau į savo kompiuterį, tai 30 dienų galiu naudotis biggrin.gif Tamsus miškas dar ten ax.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 16, 18:30)
Pašte turėtų būti pradžiamokslis, kur aiškiai parašyta kas ir kaip. Lengva su Smart dirbti. Jei moki Power Point skaidres pasidaryti, tai mokesi dirbti ir su šia lenta, o jei dar noro turėsi, tai stebuklus darysi smile.gif.

Jei nerasi medžiagos paieškosiu pas save, dar kartelį atsiųsiu. Bet reiks paieškot.

optimistiškai nuteikei, vadinasi mokėsiu, tik reik susiradus įsigilint kas ir kaip smile.gif

ačiū už info, mergaitės thumbup.gif

QUOTE(naminukė @ 2012 01 16, 19:25)
Sveikos, merginos,

skaitau aš Jūsų pasisakymus ir vis stebiuosi.. Ne gi pas visas klasėse yra kompiuteriai su multimedia, kad taip dažnai naudojat įvairias pateiktis?
Dirbu sostinės vidurinėj, kur mokosi per 800 mokinių, bet mūsų mokykloj nėra nei vienos interaktyvios lentos.. Nežinau, kiek įrengta kompiuterių klasių vyresniems...  13 pradinukų klasių tenka tik vieną kompiuterinė klasė su 10 senokų kompiuterių ir projektorium.. Klasėse įvestas internetas, bet kompiuterių tai nėra, nebent mokytoja  savo atsineša. Ne gi tik maniškė mokykla taip atsilikusi nuo technologijų pažangos?

aš dirbu kaimo mokykloje, pas mus 140 mokinių, bet tikrai beveik visose klasėse yra kompiuteriai, kai kurie ne patys naujausi, bet.... pas mane irgi senučiukas, bet dabar nupirko ir gausiu naują, o kitos, kurios patenkintos kompu, tai toms nupirko projektorius. O ir musu biblioteka atnaujinta, kompiuterizuota pagal projekta, ir mokytoju kambarys ir t.t.
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif matau, kad jau ketvirtokams olimpiados ant nosies lotuliukas.gif , tai galiu atsiųsti praeitų metų mokyklinės olimpiados užduotis, jei reikia ax.gif
Jei ne - tai neužgriozdinsiu pašto lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 16, 21:59)
Sveikutės,  4u.gif matau, kad jau ketvirtokams olimpiados ant nosies  lotuliukas.gif , tai galiu atsiųsti praeitų metų mokyklinės olimpiados užduotis, jei reikia  ax.gif
Jei ne - tai neužgriozdinsiu pašto  lotuliukas.gif

Kad jau turim šių metų užduotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 01 16, 21:59)
ačiū, parsisiunčiau jau į savo kompiuterį, tai 30 dienų galiu naudotis biggrin.gif  Tamsus miškas dar ten ax.gif

Jei mokykla turi lenta, turi turėti ir programinę įrangą. Pasiklausinėk mokykloje. Naujausią versiją galima atsiųsti turint licencijos numerį, tai užsiregistravus bus ne bandomoji, o nuolatinė. Šiek tiek teko matyti naujausią programą, ji turi daugiau funkcijų, man labai patiko. Bet kai aš pakvaišus dėl tokių dalykų, tai kuo mandriau, man smagiau. Patinka man koleges pašiurpint kartais lotuliukas.gif .

Dėl įrangos: pas mus mokykloje jau beveik visos mokytojos klasėje turi multimediją, nešiojamus kompiuterius, vieną Smart lentą, kuria naudotis labai jau nepatogu(ji salėje) ir dar visokio bieso yra, pvz.: virtualios interaktyvios lentos (niekam tikusios).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 16 sausio 2012 - 21:07
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 16, 21:03)
Kad jau turim šių metų užduotis  lotuliukas.gif

bet gal duosit vaikams paspręsti, pasitreniruoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 16, 22:07)
bet gal duosit vaikams paspręsti, pasitreniruoti  lotuliukas.gif

Nors ir turiu naujausias užduotis, tikrai neduosiu jų bandyt. Manau, kad tokie konkursai turi būti sąžiningi.

Šiandien sprendėm praėjusių metu užduotis, jos man pasirodė lengvesnės, nei šiemetinės. Bet jų daugiau. Gal kas turite praėjusių metų tikslius sprendimus? Aš turiu tik užduotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 16 sausio 2012 - 21:12
[quote=22peliukas22,2012 01 16, 21:09]
Nors ir turiu naujausias užduotis, tikrai neduosiu jų bandyt. Manau, kad tokie konkursai turi būti sąžiningi.

PRITARIU thumbup.gif Bet pas mus mieste, tai konkursus ir kt. gėrius laimi mokyklos, kurios organizuoja arba kurių mokytojos sėdi komisijoje schmoll.gif Mums, suaugusiems, tai ką padarysi, bet vaikai labai jaučia neteisybę verysad.gif
Atsakyti
[quote=pirmokiukė,2012 01 16, 22:17]
[quote=22peliukas22,2012 01 16, 21:09]

PRITARIU thumbup.gif Bet pas mus mieste, tai konkursus ir kt. gėrius laimi mokyklos, kurios organizuoja arba kurių mokytojos sėdi komisijoje schmoll.gif Mums, suaugusiems, tai ką padarysi, bet vaikai labai jaučia neteisybę verysad.gif
[/quote]
Kaip mane siutina tokie dalykai gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Jei galite atsiųskite olimpiados užduotis, nes mes neturime.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 16, 22:28)
Jei galite atsiųskite olimpiados užduotis, nes mes neturime.

Jos pašte smile.gif
Atsakyti