Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(ninkute @ 2012 01 17, 21:10)
O pamoką atvirą vedi dėl atestacijos ar šiaip yra norinčių stebėti tavo pamoką? Ar turėsi svečių iš švietimo skyriaus?

Pas mus atestacija sustabdyta, bet valdžia bijo, kad neužmigtume ant laurų, tai reikalauja, kad būtinai arba pranešimą kokį skaitytume, arba atvirą pamoką pravestume, o renginį mokyklos mastu bendrą tai būtinai kiekviena vedam ir dar ne po vieną doh.gif ... Užsirašiau rugpjūtį, kad vesiu pamoką, atrodė viskas taip toli, o dabar, kai ateina tas laikas, tai ir galvojo - kas mane traukė už liežuvio , galėjau kokį pranešimą geriau paskaityti lotuliukas.gif ...
P.S. O jau stebėtojų tai krūva bus doh.gif Ko tai labai jau daug norinčių ateiti g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 17 sausio 2012 - 20:17
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 17, 19:40)
Registruodama savo mokyklą, rinkausi projekto organizavimą mokykloje ir dalyvavimą parodoje. Iš tiesų nuostatai nėra tiksliai apibrėžti. Todėl apsiribosime drugelių gamyba ir pokalbiu apie Holokausto aukas.

o kaip ruosiates dalyvaut parodoje? nepyk, kad klausineju, nes visai neaisku.... gal dalyvavimas parodoje, tai iskabinti drugeliai savoje mokykloje pagal juos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 17 sausio 2012 - 20:22
Mes bendrus renginius mokykloje tai vedam net valdžios neraginamos, o į atviras pamokas rašote, kad daug norinčių, tai čia savo mokyklos ar iš kitur?
Sakykite, kolegės, ar jau išsiuntėte darbus į dailyraščio konkursą? Ką reikia rašyti viršuje į duotus lapus, ar rašote ,,Tekstas 3-6 klasių moksleiviams? “ Ar reikia parašyti po darbu tai, kas duota lape,pvz: Jadvyga Čiurlionytė. Atsiminimai apie M.K.Čiurlionį. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 17, 22:35)
Sakykite, kolegės, ar jau išsiuntėte darbus į dailyraščio konkursą? Ką reikia rašyti viršuje į duotus lapus, ar rašote ,,Tekstas 3-6 klasių moksleiviams? “ Ar reikia parašyti po darbu tai, kas duota lape,pvz: Jadvyga Čiurlionytė. Atsiminimai apie M.K.Čiurlionį. Vilnius.

Aš dar neišsiunčiau.
Man irgi rūpi tai g.gif Manau, kad nereikia rašyti, nei to viršaus, nei apačios.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 17, 18:11)
Mergaitės, reikia patarimo  4u.gif . Kitą savaitę vesiu atvirą lietuvių kalbos pamoką. Norėjau paklausti, kaip manote, ar gali būti visą pamoką grupinio darbo užduotys? Ar čia nebus perdaug tos pačios veiklos? Vaikai bus susodinti grupelėmis nuo pamokos pradžios, tai nesumąstau, ar viską duoti grupėms ar ir individualių užduočių skirti  g.gif ? Patarkit, jūs labai šaunios ir protingos  blush2.gif ...

būtinai duok ir individualių, o paskui grupėje galės pasikeitę taisyti vieni kitų klaidas biggrin.gif
Atsakyti
Kokių dar turite nuomonių dėl dailyraščio konkurso? Ar tikrai nerašote, kad tekstas 3-6 kl. ir kas parašyta pabaigoje?
Atsakyti
Labas, mergaitės!
Jau visus metus nebuvau užsukus į namelius. Labai smagu, kad vėl galiu sugrįžti. Turiu pripažinti, kad neperskaičiau, ką tiek prikalbėjot. Tiesiog nebeturėjau noro. Buvau ir vis dar esu prislėgta savo rūpesčiais, kuriais nesinori apkrauti Jūsų. Tikiuosi, kad greitai vėl galėsiu dažniau prisijungti ir pabendrauti su jumis. Paštan įkelsiu vieną nuorodą. Jei ką rasite naudingo, Mozilos naršykle galima visą tai atsisiųsti į savo kompus.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 17, 21:35)
Mes bendrus renginius mokykloje tai vedam net valdžios neraginamos, o į atviras pamokas rašote, kad daug norinčių, tai čia savo mokyklos ar iš kitur?

Čia vietinės, savos labai nori pasižiūrėti, nes pernai vedžiau muzikos pamoką, atejo gal kokios 7-8 kolegės ir labai visoms patiko, ilgai kalbėjo (nors man ten nieko ypatingo nepasirodė), tai dabar galvoja, kad vėl kažką tokio pamatys doh.gif ... Šiaip aš labai nemėgstu būti dėmesio centre, nemėgstu viešumos, tai gal kartais save ir nuvertinu, nežinau, bet yra kolegių taip manančių... O man atrodo, kad aš nieko nemoku blush2.gif ...
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 17, 22:21)
būtinai duok ir individualių, o paskui grupėje galės pasikeitę taisyti vieni kitų klaidas  biggrin.gif

Ačiū už patarimą, gera idėja thumbup.gif , linksniuoti mokysimės, linksniuos asmeniškai, o paskui tegul tikrina vienas kito drinks_cheers.gif .
Atsakyti

Sveikutes perziurejau pasta musu, nera nieko pas mus apie Lietuva, jokiu projektu ir renginiu. Gal kas ka turite ir galite imesti pastan. Rasau projekta apie Lietuva ir truksta ideju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 01 17, 21:19)
o kaip ruosiates dalyvaut parodoje? nepyk, kad klausineju, nes visai neaisku.... gal dalyvavimas parodoje, tai iskabinti drugeliai savoje mokykloje pagal juos g.gif

Dažnokai tenka dalyvauti įvairiuose konkursuose, bet čia toks pirmas, kur nėra labai aišku, ką pagal juos reiškia dalyvauti parodoje. Todėl aš darysiu taip. Dalį gražiausių drugelių nusiųsiu į parodą, o kitais papuošime aktų salę. Labai tiks pirmokų šimtadienio šventei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 18 sausio 2012 - 13:27
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 18, 15:27)
Dažnokai tenka dalyvauti įvairiuose konkursuose, bet čia toks pirmas, kur nėra labai aišku, ką pagal juos reiškia dalyvauti parodoje. Todėl aš darysiu taip. Dalį gražiausių drugelių nusiųsiu į parodą, o kitais papuošime aktų salę. Labai tiks pirmokų šimtadienio šventei.

As sian skambinau tai dave elektronini pasta ir liepe parasyti laiskeli. Nes mums irgi ne viskas aisku, tai kai zinosiu naujienas butinai jums parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 01 18, 14:33)
kai zinosiu naujienas butinai jums parasysiu mirksiukas.gif

Lauksiu naujienų.
Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2012 01 18, 10:03)
nera nieko pas mus apie Lietuva, jokiu projektu ir renginiu. Gal kas ka turite ir galite imesti pastan.

Prieš porą metų ruošiau projektą apie Lietuvą. Turiu nemažai medžiagos šia tema, bet įkelsiu tik vėlai vakare.
Atsakyti