Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(b.s @ 2012 01 17, 18:29)
Sveika. Su vyresniais tai tinka. Juk ir grupėje gali būti diferencijuotos užduotys kiekvienam.

O kaip tai suderinti, jeigu dirba visi grupėje tą pačią užduotį? ax.gif Aš jau pradedu nervintis, kad nieko nemoku verysad.gif
Atsakyti
Dėl grupinio darbo, tai aišku galima duot grupėmis, bet aš asmeniškai jei vesčiau pamoką, tai kaitaliočiau individualų su grupiniu darbu. Bet čia tik mano nuomonė.
Sakykit mielosios, taip aktyviai diskutuojate apie įsigytas geras lentas klasėje. Gal žinote kokių projektų, kuriuose būtų galima sudalyvauti ir gal nusišypsotų laimė turėti bent paprastą normalią lentą klasėje, jau nekalbu apie interaktyvias.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 17, 18:58)
Dėl grupinio darbo, tai aišku galima duot grupėmis, bet aš asmeniškai jei vesčiau pamoką, tai kaitaliočiau individualų su grupiniu darbu. Bet čia tik mano nuomonė.

Mano pamokos planas dar tik mintyse ir pasinaudodama jūsų mielosios atsiųsta medžiaga galvoju duoti gana nemažos apimties užduotis. Viena - žodžių loto (gal asmeniškai kiekvienam nelabai padarysi, nes baisiai daug darbo), kita - linksnių pilies statyba (ant paruoštų pilies rėmų suklijuoti tinkamus žodžius, linksnius, klausimus), trečia - kurią jau galėčiau duoti asmeniškai - linksniavimas. Kadangi darbo nemažai, tai aišku reikia dėl visa ko papildomai turėti veiklos, bet manau, kad jau čia iki kaklo. Kaip manote? O dar tie visokie aptarimai ir įsivertinimai užima laiko ax.gif ... O dar pamokos įžangos nepaminėjau, uždavinių skelbimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 17 sausio 2012 - 18:24
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 17, 18:23)
Mano pamokos planas dar tik mintyse ir pasinaudodama jūsų mielosios atsiųsta medžiaga galvoju duoti gana nemažos apimties užduotis. Viena - žodžių loto (gal asmeniškai kiekvienam nelabai padarysi, nes baisiai daug darbo), kita - linksnių pilies statyba (ant paruoštų pilies rėmų suklijuoti tinkamus žodžius, linksnius, klausimus), trečia - kurią jau galėčiau duoti asmeniškai - linksniavimas. Kadangi darbo nemažai, tai aišku reikia dėl visa ko papildomai turėti veiklos, bet manau, kad jau čia iki kaklo. Kaip manote? O dar tie visokie aptarimai ir įsivertinimai užima laiko  ax.gif ... O dar pamokos įžangos nepaminėjau, uždavinių skelbimo...

Labukas, esu su savo ketvirtokais stačiusi linksnių pilį, tai dirbome beveik visą pamoką, turėjo įrašyti tinkamas galūnes, paryškinti "pavojingas" galūnes, priklijuoti žodžius į vietas, parašyti klausimus, linksnius, patikrinti kitų grupių darbus bigsmile.gif Žodžiu, pakako veiklos visai pamokai. Svarbiausia, kaip mums sakė išorės auditas - įgyvendintas uždavinys lotuliukas.gif sėkmės tau!
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 17, 20:21)
Labukas, esu su savo ketvirtokais stačiusi linksnių pilį, tai dirbome beveik visą pamoką, turėjo įrašyti tinkamas galūnes, paryškinti "pavojingas" galūnes, priklijuoti žodžius į vietas, parašyti klausimus, linksnius, patikrinti kitų grupių darbus bigsmile.gif Žodžiu, pakako veiklos visai pamokai. Svarbiausia, kaip mums sakė išorės auditas - įgyvendintas uždavinys lotuliukas.gif  sėkmės tau!

Ačiū už palinkėjimus 4u.gif Aš irgi manau, kad su ta linksnių statyba labai ilgai užtruksim g.gif , nors jau duosiu viską sukramtyta, tik nuryti reikės doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 17, 19:24)
Ačiū už palinkėjimus  4u.gif  Aš irgi manau, kad su ta linksnių statyba labai ilgai užtruksim  g.gif , nors jau duosiu viską sukramtyta, tik nuryti reikės  doh.gif ...

Visada verta turėti pasiruošus daugiau veiklos - visai įdomi mintis su žodžių loto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 17, 20:27)
Visada verta turėti pasiruošus daugiau veiklos - visai įdomi mintis su žodžių loto thumbup.gif

Šiandien buvau kolegės atviroje pamokoje ir ji nespėjo visko, ką buvo suplanavusi, nekalbu apie tai, kad nebuvo normalaus pamokos užbaigimo doh.gif ... Tai dabar taip įsibaiminau, kad ir man bus lygiai tas pats g.gif ... Laiko dar yra iki antradienio, bet jau nerimauju blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 01 17, 00:26)
del to projekto "Drugeliai", noreciau uzregistruot mokykla, tik nezinau ka pasirinkti, ar organizuosime projekta mokykloje, ar ir dalyvausim parodoje, nera tiksliu ju nuostatu, tai nezinau ka reiskia "dalyvaut parodoje", skaitosi nusiusti darbelius?

Registruodama savo mokyklą, rinkausi projekto organizavimą mokykloje ir dalyvavimą parodoje. Iš tiesų nuostatai nėra tiksliai apibrėžti. Todėl apsiribosime drugelių gamyba ir pokalbiu apie Holokausto aukas.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 17, 20:33)
Šiandien buvau kolegės atviroje pamokoje ir ji nespėjo visko, ką buvo suplanavusi, nekalbu apie tai, kad nebuvo normalaus pamokos užbaigimo doh.gif ... Tai dabar taip įsibaiminau, kad ir man bus lygiai tas pats  g.gif ...

Smilgute, nėra ko baimintis. Juk ne pirmi metai dirbi. Patirties tikriausiai turi sočiai. Modeliuok situaciją, jei matysi, kad kažko nespėji. Svarbiausia- neparodyk savo jaudulio ir nerimo. sĖKMĖS TAU DIDŽIAUSIOS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 17, 20:40)
Smilgute, nėra ko baimintis. Juk ne pirmi metai dirbi. Patirties tikriausiai turi sočiai. Modeliuok situaciją, jei matysi, kad kažko nespėji. Svarbiausia- neparodyk savo  jaudulio ir nerimo. sĖKMĖS TAU DIDŽIAUSIOS 4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Matai, sugalvojau pamoką vesti pateikties pagalba, tai bijau perdaug skaidrių prisidaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 17, 20:43)
Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Matai, sugalvojau pamoką vesti pateikties pagalba, tai bijau perdaug skaidrių prisidaryti  lotuliukas.gif

Dėl pamokos užbaigimo: mano kolegė vedė pamoką ir pas ją buvo stebėtojai iš miesto, tai ji taip pat nespėjo visko padaryti. Tai apibendrino tai, ką padarė ir viskas buvo įvertinta gerai. Būtų buvę blogai, jei nebūtų apibendrinus visai, taip sakė stebėtojai. Tad nepasimesk ir reaguok į susidariusią situaciją 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 17, 20:49)
Dėl pamokos užbaigimo: mano kolegė vedė pamoką ir pas ją buvo stebėtojai iš miesto, tai ji taip pat nespėjo visko padaryti. Tai apibendrino tai, ką padarė ir viskas buvo įvertinta gerai. Būtų buvę blogai, jei nebūtų apibendrinus visai, taip sakė stebėtojai. Tad nepasimesk ir reaguok į susidariusią situaciją  4u.gif.

Manau, kad taip ir darysiu ax.gif , viskas pagal situaciją bigsmile.gif . Nieko, kaip nors, viskas ateina ir praeina biggrin.gif . Kaip smagu, kai yra palaikymas, jau geriau jaučiuosi, tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Įgaunu pasitikėjimo savimi, ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O pamoką atvirą vedi dėl atestacijos ar šiaip yra norinčių stebėti tavo pamoką? Ar turėsi svečių iš švietimo skyriaus?
Atsakyti