Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Betukas @ 2012 01 19, 20:00)
Padaryta  4u.gif

Sveikutės  4u.gif

Vakar mane pagyrė šokių mokytojas, tai apsalo širdis, kaip ir Smilgai1972 biggrin.gif Smaguuuu blush2.gif

Mergaitės, ar daug turite aukštesniojo lygio mokinukų. Jetau jetau, aš kaip Hamletas kankinuos doh.gif  Jei vertini pagal lygių aprašus , tada toks jausmas, kad nelabai kam ir galėčiau aukštesn.l. rašyti...bet jei pradedi lyginti dar vaikus tarpusavyje, tai vėl - skiriasi kaip vanduo nuo kisieliaus. Ką daryyyyyyyyyyt???  doh.gif

Šitas dalykas ir man neduoda ramybės. Man labiausiai nepatinka,kad lygiais vertinama muzika, dailė,kūno k.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 01 19, 17:44)
http://konkursai.mok...mp;item_id=3748  mergaites jei netingite tai prabalsuokite, cia mano mazosios piesinukas. Sian paskutine diena, tik ten reikia prisiregistruoti mirksiukas.gif

prabalsuota 4u.gif
Atsakyti

Mergaitės, ar daug turite aukštesniojo lygio mokinukų.

Aš turiu 3 iš 17, dar 3 turi po 1 pagr.ir kitus aukšt. , bet man ir labai nelengva vertinti.Nors dabartiniai penktokai, kurie pernai turėjo aukšt. , 1 pusm. baigė 9-10, tai taip ir turi būt?
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 01 19, 22:16)
Zuzanėle, matei, jog 15 gabaliukas jau pašte? Neišsiaiškinau į kokį tinklapį reik visą CD sukelti. Nes labai jau daug vietos užima.

O dabar Hamleto pamąstymams  lotuliukas.gif  - aš tiek daug šiais metais nebemąstau. Žiūriu į pasiekimų knygelę, kur surašyti vis kontroliniai - ir viskas labai aišku pasidaro  thumbup.gif . Pas mane klasėje dvi baigė aukštesniuoju lygiu visus dalykus  rolleyes.gif

Ačiū. Tik dabar pastebėjau ax.gif

Pas mus pusmetis dar nesibaigė, tad negaliu tiksliai pasakyt kiek kokių bus cool.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaičiukės 4u.gif Matau, kad užsidegusios noru susikurti (kai kurios jau susikūrusios) savo klasės svetainę. Jei jūsų svetainė yra Jimdo, o kyla kažkokių klausimų, galiu padėti, jei tik tai bus mano jėgose smile.gif Esu gavusi keletą laiškų iš mokytojų su prašymais padėti kurti svetainę, tai padariau joms keletą pamokėlių: kaip padaryti, kad Jimdo puslapyje nuotraukas rodytų kaip skaidres, kaip įkelti dokumentą parsisiuntimui (pvz. jei norite, kad jūsų įkeltą dokumentą galėtų tėvai atsisiųsti į savo kompiuterį) ir dar viena pamokėlė, kaip padaryti, kad Jimdo puslapyje, paspaudus ant paveikslėlio, nukeltų į norimą puslapį. Šiandien pagalvojau, kad šios pamokėlės kai kurioms iš jūsų taip pat gali būti naudingos smile.gif
Viskas yra Word dokumentuose su iliustracijomis iš mano puslapio. Tuoj jos atsidurs mūsų bendrame pašte, naudokitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 19 sausio 2012 - 21:20
QUOTE(kara117 @ 2012 01 19, 22:10)
Mergaitės, ar daug turite aukštesniojo lygio mokinukų.

Aš turiu 3 iš 17, dar 3 turi po 1 pagr.ir kitus aukšt. , bet man ir labai nelengva vertinti.Nors dabartiniai penktokai, kurie pernai turėjo aukšt. , 1 pusm. baigė 9-10, tai taip ir turi būt?

Oho kiek daug aukštesniųjų thumbup.gif Nors pirmoje klasėje ir pas mane jų buvo daug. Iki ketvirtos klasės daug atsikratė doh.gif Dvi beliko verysad.gif
Tai jei penktokams taip pat sekasi - vadinasi vertini puikiai.

O aš dailę, kūno kultūrą ir muziką vertinu paprastai. Už pastangas, o tada rezultatai. Prie kūno kultūros pridedu, jei būrelį kokį lanko, ar namo toli vaikšto - juk juda, papildomai sportuoja bigsmile.gif Muzika sunkėliau. Bet jei pamokoj aktyvus, moka daineles, groja dūdele, pažįsta natas (ketvirtoje klasėjee), muša ritmą - liuks mirksiukas.gif ... Nežinau, gal kad jau ketvirtokai - vedu semestrą pakankamai sklandžiai. Pirmą kartą dviem np vesiu. Patys prisidirbo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 01 19, 18:44)
http://konkursai.mok...mp;item_id=3748  mergaites jei netingite tai prabalsuokite, cia mano mazosios piesinukas. Sian paskutine diena, tik ten reikia prisiregistruoti mirksiukas.gif

Sveiki, jei užtenka paspausti patinka, tai aš irgi prabalsavau clap.gif O jeigu ne taip, tai galiu pasitaisyti console.gif
Atsakyti
Labukas, senokai buvau, vis priebėgom paskaitinėju ir tiek. Smilga, tikriausiai geriausia puikios dienos naujiena ta, kad kitais metais turėsi darbą. Labai smagu kai kas pastebi tavo darbą, atrodo naujų jėgų atsiranda, bet kolegėm tai nepatinka, po tokių pagyrų kolegė ,,supylė pamazgų kibirą ant galvos", dar ir dabar negaliu atsigauti. Labai tikiuosi, kad pas jus yra viskas kitaip, tikrai nuoširdu. Tikiuosi nesugadinau nuotaikos, bet tokia realybė.
Kaži kaip ten Aurutei sekasi?
Gal kuri rašėt kokiam įdomesniam netradiciniam būreliui programą? Būtų įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 01 19, 23:36)
Labukas, senokai buvau, vis priebėgom paskaitinėju ir tiek. Smilga, tikriausiai geriausia puikios dienos naujiena ta, kad kitais metais turėsi darbą. Labai smagu kai kas pastebi tavo darbą, atrodo naujų jėgų atsiranda, bet kolegėm tai nepatinka, po tokių pagyrų kolegė ,,supylė pamazgų kibirą ant galvos", dar ir dabar negaliu atsigauti. Labai tikiuosi, kad pas jus yra viskas kitaip, tikrai nuoširdu. Tikiuosi nesugadinau nuotaikos, bet tokia realybė.
Kaži kaip ten Aurutei sekasi?
Gal kuri rašėt kokiam įdomesniam netradiciniam būreliui programą? Būtų įdomu mirksiukas.gif

Labutis. Tu teisi drinks_cheers.gif . Jau kitą dieną kolegė, turinti irgi ketvirtokus ir nežinia ar turėsianti pirmokus, pareiškė, kad jai pirmenybė likti darbe, ne man, ir kad eis pas advokatus aiškintis doh.gif . Dieve, kaip nusibodo, jau kokie 3-4 metai eina kolegės pas teisininkus, aiškinasi ir nieko nepeša, o ji visa tai matydama nenurimsta ir mano, kad šitoj loterijoj jai pasiseks labiau negu anoms doh.gif . O man tai tik nuo taiką sugadina ir tiek, nes aš žinau, kad kitaip nebus ir klasė bus mano ( nebent pasikeis įstatymai iki to laiko) mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 01 19, 22:18)
Viskas yra Word dokumentuose su iliustracijomis iš mano puslapio. Tuoj jos  atsidurs mūsų bendrame pašte, naudokitės  4u.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar dalyvavau UPC seminare "Pokyčių galimybės diegiant inovatyvius mokymosi metodus ir IKT pradinėje mokykloje". Kolegėms patarimas, kurios ruošiatės vesti atviras pamokas. Taikykite inovatyvius mokymo metodus ( ir tai nebūtinai tik IKT). Tuomet pamoka bus inovatyvi ir vertintojai dės pliusą ir ne vieną.

Daugiau kitų naujienų galima paskaitinėti čia:
http://pradinisvilnius.jimdo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 20 sausio 2012 - 11:37
QUOTE(viga @ 2012 01 19, 23:36)
Labai smagu kai kas pastebi tavo darbą, atrodo naujų jėgų atsiranda, bet kolegėm tai nepatinka, po tokių pagyrų kolegė ,,supylė pamazgų kibirą ant galvos", dar ir dabar negaliu atsigauti.

Deja,viga,tai vadinama lietuvišku pavydu...Ir manau, kad kiekvienoje mokykloje jo yra apsčiai g.gif
Papildyta:
QUOTE(rityte @ 2012 01 19, 22:18)
Jei jūsų svetainė yra Jimdo, o kyla kažkokių klausimų, galiu padėti. Viskas yra Word dokumentuose su iliustracijomis iš mano puslapio. Tuoj jos  atsidurs mūsų bendrame pašte, naudokitės  4u.gif

Ačiū, Rityte, už geranoriškumą ir dalinimąsi patirtimi. Nors kol kas administruoju bendrą pradinukų svetainę, bet pradedu mąstyt, kad vertėtų apsiriboti tik savo klasės svetaine. Bendri mokyklos reiklalai "suvalgo" per daug brangaus asmeninio laiko...
Atsakyti