Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(rityte @ 2012 01 19, 23:18)
Viskas yra Word dokumentuose su iliustracijomis iš mano puslapio. Tuoj jos  atsidurs mūsų bendrame pašte, naudokitės  4u.gif

Ar aš nerandu, ar ne tam pašte ieškau g.gif Į kurį siuntei?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 20, 21:50)
Ar aš nerandu, ar ne tam pašte ieškau g.gif Į kurį siuntei?

Į pradinukeirmama1 4u.gif
Pažiūrėjau, yra IT laiškuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 20 sausio 2012 - 19:54
QUOTE(rityte @ 2012 01 20, 21:53)
Į pradinukeirmama1  4u.gif
Pažiūrėjau, yra  IT laiškuose.

Ačiū. Radau 4u.gif Vis dar pasiklystu gmaile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 20, 16:24)
Norėjau paklausti, kaip Jūsų 4-okams sekėsi atlikti Kiseliovų atsiųstas matematikos užduotis? Ar buvo pas jus tokių, kurie įveikė visas užduotis?

Sveikutės thumbup.gif

Maniškė trečiadienį labai nudžiugino mane. Užėmė pirmą vietą thumbup.gif thumbup.gif . Bet surinko ne tiek ir daug - 26,5 balo. Bet pusantro negavo už pirmą užduotį - per neapdairumą supainiojo nelygybės ženklus, o vietoj 100 000, parašė 1 000 000. Mat dirbam su Bačyčio vadovėliu ir tik ką praėjom milijoną. Antrą vietą užėmęs žmogutis surinko 17. Nė vienas neįveikė uždavinio su laiku ( kur reikėjo pasakyti kiek preis laiko, kad vėl elektroninis laikrodis rodytų tuos skaičius). Labai painus klausimas. Ir man reikėjo pagalvoti, kol suvokiau kodėl toks atsakymas. O kaip jūs užskaitėte paskutinės užduoties sprendimą, kai vaikai perimetrą kvadrato pdalino iš aštuonių apskritimų ir gavo teisingą atsakymą? Nu gal ir logiškai, bet ar matematikams užtektų tokio sprendimo? Manau turėtų, bet mes vis tiek davėm tik po vieną tašką.
Atsakyti
Zuzanėle,
Pupos CD 4 klasei dar neturite? Į paštą nusiunčiau nuorodas iš kur parsisiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 01 20, 23:26)
Zuzanėle,
Pupos CD 4 klasei dar neturite? Į paštą nusiunčiau nuorodas iš kur parsisiųsti  mirksiukas.gif

Oi kaip gerai bigsmile.gif Einu ieškot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 01 20, 20:49)
Sveikutės  thumbup.gif

Maniškė trečiadienį labai nudžiugino mane. Užėmė pirmą vietą thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
O jūs pačios ir taisėt ? Mums tai net nerodo, ne tik kad neleidžia pačioms taisyti blink.gif . Dar nežinom rezultatų g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 20, 21:31)

Šiandien su mokiniais kalbėjomės apie akciją "Drugeliai". Maniškiai labai susikaupę išklausė, klausimų uždavė. Gaminom drugelius. Visai gražūs gavosi. Pirmadienį nufotografuosiu.

Skambinau as i progimnazija, kur vyks paroda, tai sake nuo mokyklos ne daugiau 20 drugeliu mirksiukas.gif , nes labai daug mokyklu dalyvauja.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 01 21, 15:10)
Skambinau as i progimnazija, kur vyks paroda, tai sake nuo mokyklos ne daugiau 20 drugeliu mirksiukas.gif , nes labai daug mokyklu dalyvauja.

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 21, 15:43)
Ačiū už info 4u.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif nes mes planavome apie pora deziu issiusti doh.gif mirksiukas.gif tai dabar panaudosime mokykloje likusius drugelius.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 01 21, 09:16)
Sveikinimai 4u.gif

Ačiū... 4u.gif Tikrai džiaugiuosi, nes, žinote, laukia pirmokai... Vis smagu, kad taviškiai parodo rezulatą ax.gif

Taip.. Ms taisėme pačios. Susiėjom į vieną kabinetą ir visos drauge, pasitardamos vertinome... Mūsų tik trys klasės... Po penkis vaikus.. Po to - nugalėtojų darbus dar peržiūrėjome visos kartu.. Paprašėme, kad ir vaikams leistų pasižiūrėti kokias klaidas padarė blush2.gif
Atsakyti