Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

Nu va paskambino man is sodros ir pasake kad darbdavys nera pateikes 9 SD formos del vpa,kol nepateiks,tol nieko man ir nepaskaiciuos doh.gif pasiskambinau buhalterei tai ji sako,kad nemoka tokiu dalyku daryti blink.gif lotuliukas.gif nors ji jau 20metu kaip dirba savo darba! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 02 27, 13:15)
Nu va paskambino man is sodros ir pasake kad darbdavys nera pateikes 9 SD formos del vpa,kol nepateiks,tol nieko man ir nepaskaiciuos  doh.gif  pasiskambinau buhalterei tai ji sako,kad nemoka tokiu dalyku daryti  blink.gif  lotuliukas.gif  nors ji jau 20metu kaip dirba savo darba! doh.gif

Man buvo tokia paty istorija su pirma dukra kai iseidinejau i dekreta,savo dekretines gavau tik po vaiko gimimo smile.gif
Atsakyti
Į dekreto skaičiuojamą laikotarpį įsiskaičiuos ir 5 dienos iš ankstesnių VPA (t.y. iki vaikui sueis 3 m.), tai ar man taikysis tas palankesnis skaičiavimas ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 02 27, 17:26)
Į dekreto skaičiuojamą laikotarpį įsiskaičiuos ir 5 dienos iš ankstesnių VPA (t.y. iki vaikui sueis 3 m.), tai ar man taikysis tas palankesnis skaičiavimas ar jau nebe?

Taikisis,jeigu aisku parasisit ant prasimo.
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 02 27, 13:15)
Nu va paskambino man is sodros ir pasake kad darbdavys nera pateikes 9 SD formos del vpa,kol nepateiks,tol nieko man ir nepaskaiciuos  doh.gif  pasiskambinau buhalterei tai ji sako,kad nemoka tokiu dalyku daryti  blink.gif  lotuliukas.gif  nors ji jau 20metu kaip dirba savo darba! doh.gif

Ten pasakykit, kad nieko ner uzpildyt - imones duomenys, iseinancio atostogu duomenys, nuo kada iki kada iseina... lyg ir viskas. As pati pirma karta pildziau, kai reikejo, tai viskas gerai buvo - aiskiai ten surasyta viskas. Paimkit pati, jei kaip, ir savo duomenis surasykit - imones duomenis pati surasys.
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2012 02 27, 17:26)

Tik dekretuo tada, o VPA jau nebe.
Atsakyti
mamukai as gal nzn ne i tema, bet smalsu..
kovo 8 d baigiasi mano vaiko prieziuros atostogos (2 metai sueina) tai kovo 15 d (pas mus pasalpu diena) as dar turiu gauti pinigelius uz vasario menesi plius tas 8 d uz kova?
Atsakyti
QUOTE(bukubuku @ 2012 02 27, 23:25)
mamukai as gal nzn ne i tema, bet smalsu..
kovo 8 d baigiasi mano vaiko prieziuros atostogos (2 metai sueina) tai kovo 15 d (pas mus pasalpu diena) as dar turiu gauti pinigelius uz vasario menesi plius tas 8 d uz kova?

kovo menesi jus gausit uz vasari,o balandzio menesi gausit uz kovo 8 dienas.
Atsakyti
laba diena.
As su tokiu klausymu. jei man gimdymo atostogos baiges vasario 26, nuo 27 vaiko prieziuros atostogos, tai darbe reik parasyt prasyma nuo vasario 27 dviem metam. Tai iki 2014 vasario 27, ar iki tada kol vaikui sueis du metai, tai ikik tada kada gime
aciu
Atsakyti
QUOTE(rasabutk @ 2012 02 28, 13:28)
laba diena.
As su tokiu klausymu. jei man gimdymo atostogos baiges vasario 26, nuo 27 vaiko prieziuros atostogos, tai darbe reik parasyt prasyma nuo vasario 27 dviem metam. Tai iki 2014 vasario 27, ar iki tada kol vaikui sueis du metai, tai ikik tada kada gime
  aciu

iki tada,kada vaikui sueis 2 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 vasario 2012 - 12:46
Laba vakara,
situacija tokia:
kovo 7d. baigiasi VPA iki 3m,balandzio 20d. prasideda sekancio vaiko NGA.Sodroje sake,kad jei mane atleistu is darbo ir jei iki balandzio 20d neisidarbinciau,tai uz NGA ir VPA priklausytu pinigeliai.
Gal kas jau susidure su tokia ar panasia situacija.O gal kas galetu tai patvirtinti arba paneigti.
Labai aciu!
Atsakyti
labukas
esu motinystes atostogose iki rugpjucio 23,mergytei sueis trys metukai,imone kur dirbau bankrutavo.Dabar laukiuos ir i delreta iseitu isiet butent 23 rugpjucio,jei isdarbinciau dabar ar gauciau dekretines atostogas ir motinystes ismoka,ir kaip skaiciuosis ?
Atsakyti
QUOTE(lycka @ 2012 02 29, 23:15)
Laba vakara,
situacija tokia:
kovo 7d. baigiasi VPA iki 3m,balandzio 20d. prasideda sekancio vaiko NGA.Sodroje sake,kad jei mane atleistu is darbo ir jei iki balandzio 20d neisidarbinciau,tai uz NGA ir VPA priklausytu pinigeliai.
Gal kas jau susidure su tokia ar panasia situacija.O gal kas galetu tai patvirtinti arba paneigti.
Labai aciu!

Kiek zinau, atleidimo atveju, jei jau tai nutinka kai laukiesi, Sodra tikrai moka ir nesant darbdavio. Pakaityt reiktu Sodros psl. motinystes, motinystes(tevystes) pasalpa - pacioj pradzioj punktai su isimtim...

Papildyta:
QUOTE(*zuikulis* @ 2012 03 01, 08:24)
labukas
esu motinystes atostogose iki rugpjucio 23,mergytei sueis trys metukai,imone kur dirbau bankrutavo.Dabar laukiuos ir i delreta iseitu isiet butent 23 rugpjucio,jei isdarbinciau dabar ar gauciau dekretines atostogas ir motinystes ismoka,ir kaip skaiciuosis ?

Gautumet. Manyciau, kad taikys palankesni varianta, pagal pirmojo vaiko DU vidurki - nebent pasirinksit kitaip.
Atsakyti