Bandau ieškoti kiek priklausytų mamai vadinamas dekretas kuri neturi reikiamo darbo stažo. kažkada anksčiau buvo apie 200 su kableliu. dabar galbūt keitėsi suma

QUOTE(Niktė @ 2012 02 26, 20:04)
Bandau ieškoti kiek priklausytų mamai vadinamas dekretas kuri neturi reikiamo darbo stažo. kažkada anksčiau buvo apie 200 su kableliu. dabar galbūt keitėsi suma 

cia vienkartine turit omeny? is soc.centro? jei taip,tai 260 lt.
Sveikos merginos,
esu didelioje nezinoje ir nezinau ka daryti. turiu darba taciau ruosiuosi iseiti kadangi labai patiriu dideli stresa. Istosiu i darbo birza ir lausiu darbo pasiulymu arba bandysiu pati ieskoti. Taciau jei as pastociau ir tuo metu nebuciau isidarbinusi o stoveciau darbo birzoje ar as gauciau motinystes pasalpa ?
esu didelioje nezinoje ir nezinau ka daryti. turiu darba taciau ruosiuosi iseiti kadangi labai patiriu dideli stresa. Istosiu i darbo birza ir lausiu darbo pasiulymu arba bandysiu pati ieskoti. Taciau jei as pastociau ir tuo metu nebuciau isidarbinusi o stoveciau darbo birzoje ar as gauciau motinystes pasalpa ?
QUOTE(senike @ 2012 02 26, 20:31)
Sveikos merginos,
ne,nebent turetumete tam laikui 12 menesiu stazo per paskutinius 2 metus,bet ir tai reiketu isidarbinti,kad galetumete iseiti i atostogas.
jeigu priklauso tai ir duos
as buvau taip susidurusi,tik tiek kad darbdavys netaip visai mokejo kaip DB rode,nuejau pasiskundziau,ir kt darbo ieskojausi,ateme is ju visas subsidijas
po 2metu bankrotavo

mes esame triju asmenu seima as vaikas 4 metuku ir vyras,gaunam socialine pasalpa,ir uz vaika 52lt,as ir vyras stovime birzoje.dabar jau esu nescia 7 menesius,ir sake kad iseinu i dekreta kovo gale,ar man priklauso dar kokia pasalpa ar visiskai nieko?>
QUOTE(Ievukinas @ 2012 02 27, 09:48)
mes esame triju asmenu seima as vaikas 4 metuku ir vyras,gaunam socialine pasalpa,ir uz vaika 52lt,as ir vyras stovime birzoje.dabar jau esu nescia 7 menesius,ir sake kad iseinu i dekreta kovo gale,ar man priklauso dar kokia pasalpa ar visiskai nieko?>
tai priklausys 260lt, nėščiai moteriai, iš socialinio skyriaus.
QUOTE(Ievukinas @ 2012 02 27, 10:48)
Vienkartine nesciai-260 lt (kai sueis 30 nest.savaiciu)
Vienkartine gimusiam vaikui-1430 lt
Vaiko pinigai po 97.50 lt-jeigu praeitu metu pajamos nevirsis 525 lt/zmogui
Ir soc.pasalpa dar vienam seimos nariui,perskaiciavima daris,kai gims vaikelis.
sveikos
gal truputi ne i tema, bet gal kuri zinosit ar esant vaiko prieziuros atostogose, skaiciuojasi darbe atostoginiai?

gal truputi ne i tema, bet gal kuri zinosit ar esant vaiko prieziuros atostogose, skaiciuojasi darbe atostoginiai?

QUOTE(Milera @ 2012 02 27, 11:47)
sveikos

ne.
QUOTE(Netika @ 2012 02 27, 12:49)
Sveiki,
turiu toki klausima, as dabar iki kovo 11 d. esu NGA. Kada as jau galiu eiti pas darbdavi rasyti prasyma del VPA?
Aciu
turiu toki klausima, as dabar iki kovo 11 d. esu NGA. Kada as jau galiu eiti pas darbdavi rasyti prasyma del VPA?
Aciu
Nors ir siandien