QUOTE(daiviss @ 2012 02 20, 19:20)
Sveiki mielieji zmogeliukai, jau kelios dieneles jus skaitau. Ir prasausi i Jusu buri, kaip ir visi netikejau kad musu seimoj taip gali buti, bet atsitiko. Mano brangiausioji - mama susirgo. Krutines vezys, operacija ir kasdien po nauju tyrimu stadijos keitesi. Nuo 2 iki 4

Rado metastazes kauluose, izotopai ju nerode bet kompiuteris rodo. Paaiskino, kad jis jautresnis pradziai. Sujauke tas augintinis musu gyvenimus, liudna ir skaudu. Bet mes nusiteike kovoti

Gal galite patarti kaip su maitinimu? Ar galima duoti zuvies taukus? Saltalankio aliejaus? Kaip man stiprinti? Pirma chemija istverem, lauksim kitu penkiu. O tada jau kaip dievas duos. Tikiuosiu ir prasau, kad viskas butu gerai

Ar galiu tiketis remisijos su tokiu isplitimu?
Patarti atsakyti nieko pakolkas negaliu, mums tai pradzia
Tik gaila, kad mus skiria atstumas, as gyvenu Briuselyje, brolis Airijoje, mama Lietuvoj. Bet griztam kas kelias savaites. Buvom per operacija, chemija. Grisim vel.
Laikykites
Sveika,
kovokite
Remisija labai individualus dalykas, priklauso nuo daugelio faktorių ir šiuo metu nemanau, ar galima kokia nors prognozė. O ir nereikalinga ji

kam užsiciklinti ties tuo, kas kada nors bus arba ne. Tiesiog gyvenkit, padėkit Mamai ir...viskas.
Man chemoterapeutė liepė gerti žuvies taukus (bet tik ne kapsulėm ir be jokių prieskonių). Dėl šaltalankio - nežinau...(čia yra daugiau išmanačių - jos pasisakys,) bet aš asmeniškai - abejoju.
Daug mes pastaruoju metu disktutavom dėl maisto ir papildų (vieningos tik dėl Triovit-o). Peržiūrėkit čia pastarųjų savaičių įrašus.
Sekmės