QUOTE(willow @ 2012 02 15, 13:41)
Mmare, niekas kitas prievarta nepakeis kito žmogaus be jo pačio noro, nebent kažkiek galima įtakoti, aiškinant, kalbant, kartu keičiant racioną visai šeimynai. Juk drauge su jumis jai būtų lengviau valgyti tą patį, pereikit visa šeimyna prie šiek tiek kitokio raciono, juk košės nėra kažkas antgamtiška, tai skanus maistas, jei jį skaniai pagamini, gal vakarais, ar rytais visi galėtų valgyti košes, mamytė nebūtų išskirta, ar pan... priejimas prie kiekvieno labai skirtingas, sunku patart, kaip elgtis. Stiprybės ir valios jums
oj mamyte nera isskirta

ji gauna kosytes kartu su mano "kudikeliu",kuriam jau du metukai suejo

tai dziaugiuosi,kad mano mazuliukas dar koses valgo
o kaipjas skaniai padaryti,na mano koses yra koses,su sviestu ar su uoytem ir tiek
QUOTE(coliukexxx @ 2012 02 19, 11:56)
Kai as registravau savo mama konsultacijai pas A. Cesa Klaipedoj, susiradau nete mob, ir skambinau tiesiai i mob. Nes konsultacinej poliklinikoj eile buvo tik po menesio. Pasiskambinus, prieme tiesiogiai savo kabinete po sav., bet ir tai del to, kad buvo kazkur i konferencija isvykes. Anema, pagalvokit apie konsultacija pas ji. Malonus, o ir ateity jei ka galesim pas ji kreiptis sake. O be to Siauliai ir Klaipeda ne taip ir jau toli
o del ko jus konsultavotes,del gydymo?
QUOTE(Kirstute @ 2012 02 20, 01:44)
Mes tai seip is pnvz.,bet konsultavomes tiek siauliuose, tiek vilniuje. Pradzioje ieskojome per pazystamus del konsultacijos, o paskui patys daktarai duodavo savo asmeninius tel.ir bet kada galedavai jiems pasiskambinti ir vel uzsiregistruoti... Bet gydyma ir proceduras darydavome tik vilniuje, nes su tokia diagnoze panevezys ir nebutu apsiemes...
na jo pnv ne kokie gyd.

bet mums nebuvo kaip nesigydyti cia

as tai labai norejau i vln.bet neprivazinetume,nes mums kas savaite reikia
QUOTE(Anema @ 2012 02 22, 15:11)
ir svytinimo metu