QUOTE(Mastė @ 2012 02 23, 16:22)
man dar dvi dozes liko. kaip jau ir minejau sita cehmija pernesu daug lengviau nei "raudona". Jei ne "sukuosena" visai pamirsciau kad sergu
o tau kaip? taip pat gerai kaip ir po pirmos?

o tau kaip? taip pat gerai kaip ir po pirmos?

dar nežinau kaip bus, vakar buvo svaigulys -negalėjau jokių staigių judesių daryti. Šiandien labai sutinusi,nes troškina, daug geriu,valgau bananus, obuolius, geriamą jogurtą. Kai jau pradedu bėgioti į vieną vietelę, suvalgau sausų kvietinių trapučių. kiaušinį valgiau šiandien virtą.
O lašinukus ir aš girdėjau, kad sveika valgyt. Valgau su raugintais kopūstais. Aišku,viskas mažais kiekiais. Raudono vyno, kai geresnė diena irgi išgeriu, tik nedaug. Man draugė persiuntė brošiūrą apie maitinimąsi chemoterapijos metu, tai jei nėra ypatingų virškinimo sutrikimų, tokie dalykai leistini, jei yra, maistas tik termiškai apdorotas, bet , išskyrus žalius kiaušinius, apie kitus produktus, kuriuos rašo Mastė, atsiliepiama teigiamai.
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2012 02 23, 16:41)
na, zmoniu reakcijos i chemoterapija skiriasi - vieni jaucia daugiau salutiniu as, pvz., tarp penktos ir sestos chemijos vaziavau su seima slidineti i prancuzija (mano maziausiam tuo metu buvo beveik dveji). na, as neslidinejau, sedejau namie, priziurejau vaikus, tvarkiausi, pirkau produktus, gaminau valgyti, ejau pasivaikscioti, i baseina ir tt. zinoma, vaziavome ne vieni - dar kompanijoje buvo viena
su mazu vaiku, tai kartu ir trynemes.
man atrodo, kad butinybe mobilizuotis ir pasirupinti kitu, neleidzia ilgai gailetis saves ir sirgti...

man atrodo, kad butinybe mobilizuotis ir pasirupinti kitu, neleidzia ilgai gailetis saves ir sirgti...
Šaunuolė, ragnez, aš taip negalėčiau, nors jaučiuos pakolkas pusėtinai (beldžiu į medį) - kažkokia sulėtėjus reakcija.
Sveikatos, merginos