QUOTE(Will @ 2010 06 30, 11:03)
Mes naudojam IWOSTIN kremukus. Man labai patinka, kad jie tinka visai šeimai (vaikams nuo 6 mėn.), nepalieka baltų ruožų ir lipnumo ant odos, labai greitai susigeria ir nereikia dažnai tepliotis - pakanka kartą per dieną 

Man taip pat prie širdies IWOSTIN, turiu SPF 50+ SOLECRIN šios serijos, kažin jis ir vaikui tiktų. Jie šiaip geručiai tikrai, ir antialerginiai yra kiek domėjausi

QUOTE(akrima @ 2010 07 01, 14:08)
Man taip pat prie širdies IWOSTIN, turiu SPF 50+ SOLECRIN šios serijos, kažin jis ir vaikui tiktų. Jie šiaip geručiai tikrai, ir antialerginiai yra kiek domėjausi 

Tikrai tiktų, mes tokį naudojome šiltuose kraštuose ir grįžom nenusvilę

QUOTE(Will @ 2010 07 01, 15:35)
Tikrai tiktų, mes tokį naudojome šiltuose kraštuose ir grįžom nenusvilę
Dabar ir vaiką patepame, bet šiaip vaikui Lietuvoje naudojame spf25, kasdienai, ne paplūdimiui, manau, pakanka, juolab, kad tiesioginės saulės vengiame 

Dėkoju Will už ats. tikrai spf 25 lietuvoj kasdienai per akis. Mes irgi kasdien po kiemuką ant saulytės ir baseiniuke turškiamės, ir pavėsiuko turime tai ilgai nesistengiu laikyti saulėje, o dėl vit.D tai užtenka saulės ir pavėsyje manau

QUOTE(Auges @ 2003 04 25, 21:22)
As mazajai pirksiu Avono kremuka, jis su 30SPF, atsparus vandeniui (nors bet kuri nenuplaunam po maudyniu reik atnaujint) malonaus kvapo, ir kaina jo palyginus normali 19,9Lt (si menesi jis yra su nuolaida ir kainuoja 12,9Lt) Jis drekina odele, tinka ir jautriai odai.
Tiksliau ne si menesi o nuo geguzes 2d. iki 29d.
Tiksliau ne si menesi o nuo geguzes 2d. iki 29d.
mes irgi naudojame von firmos lb gas ir net nenudegam...

seba med 50, tinka ir patinka
nenaudoju jokio kremo nei sau nei vaikui ir nesiruošiu naudoti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 18, 22:37)
nenaudoju jokio kremo nei sau nei vaikui ir nesiruošiu naudoti
Tikriausiai mažai būnat lauke..

Mes ir Iwostiną