Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški apsauginiai kremai nuo saulės

[quote=pijusirgabe,2011 05 10, 20:38]
Aš savo vyresnėliui, kurio jautri į alergiją linkusi oda, nupirkau iwostin su 50 SPF, be to saugo nuo ir nuo UVA IR NUO UVBspindulių, be to rašo, kad hipoalergenic, ir tinkamas vaikams. Tepasi lengvai, nepalieka žymių, nelimpa, manau bus geras mirksiukas.gif
Pernai buvau nupirkusi avene firmos kremuką, tai lyginant su iwostin, tai prastesnis... ir tepėsi sunkiau, ir veidas baltas likdavo, ir gana lipnus blink.gif , bet pirkau kad gera apsauga ir,kad be parabenu...
O save ir mažylę planuoju tept taukmedžio sviestu į kurį įmaišysiu aviečių ir avokadų aliejaus, skaičiau kad jie visi turi kažkokį kiekį SPF, manau mažylei tikrai nepakenks, bus apsaugėlė nuo saulės, jei pagautų koks spinduliukas, ir nuo vėjuko wub.gif
[/quota]

Avene kremas tikrai ne prastesnis. Taip jis tepasi sunkiau, bet del to, kad neturi cheminiu filtru nuo saules. O mineralinius filtrus turintys kremai visad sunkiau tepasi ir palieka balksva pedsaka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dabej: 20 gegužės 2011 - 09:54
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2011 05 05, 23:20)
aš mažiuko labai netepdavau.Patepdavau tik atviras kūno vietas(veiduko netepdavau)o šiaip vaiką laikydavau su maikute ir tik pavėsy.  Saulytė tik praeinant kiek užviesdavo  smile.gif

Aš irgi dar netepiau niekuomet savo mažylės išvis jokiais kremais, bet pamąstau, jeigu važiuosim prie jūros, vistiek nebus gi visąlaik pavėsyje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 24 gegužės 2011 - 08:07
mes pirkom NIVEA BABY 50SPF... mum jis labai patiko
Atsakyti
Perku be blogųjų priedų, kuo natūralesnius (apskritai visus produktus renkamės be "blogių" sudėtyje), o nuo saulės mažiui šį sezoną Lavera kids spray su 20 filtru, mums visiškai gana, niekada per kaitriausią saulę nebūname lauke, o ir taip nepiknaudžiaujam, perkaisti niekada nėra į naudą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sianakt: 06 birželio 2011 - 14:34
pernai naudojome AVENE HIGH PROTECTION MINERAL CREAM SPF50
100% mineral, broad-spectrum sun protection cream for even the most sensitive and intolerant skin. tikrai patiko! gerai isigeria, kvapas malonus lengvas, neastrus tai neerzina, gerai apsaugo (tepant kas 2 val), mineraliniai filtrai ko ir norejau. siemet naudosime toki pat. O pati sau jau isigijau biodermos.
Atsakyti
Galvoju pirkti kremą nuo saulės, bet tik vaistinėje ax.gif pažiūrėsiu kokioje didesnėje (gal daugiau bus iš ko rinktis) 4u.gif
Atsakyti
kasmet naudoju vaikams eucerin ne karta nėra nuvylęs,renkuosi maksimaliausią apsaugą su spf 50,jei kartais nebūna su tokiu apsaugos faktorium,tai žiūriu kad būtų ne mažiau kaip spf 30 ,nes paskui pasirenkant mažesnį skaičiuką reik dažniau tepti doh.gif ir svarbiausia,kad būtų atsparus vandeniui smile.gif

dabar akcija eurovaistinej eucerin nuo saulės priemonėms,tai va šiadien įsigijau mūsų pamėgtą ir išmėgintą nė vieną vasarą losjoną wub.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas pasakytu ar yra kremu nuo saules, kuriuos galima butu tepti 2 men. kudikiui?
Atsakyti
QUOTE(nicole @ 2011 06 10, 23:59)
Gal kas pasakytu ar yra kremu nuo saules, kuriuos galima butu tepti 2 men. kudikiui?

Chicco mirksiukas.gif
http://www.chicco.lt..._saules_spf_50/

Atsakyti
QUOTE(rasiukas16 @ 2010 05 24, 10:35)
o ka manot apie Spirig produkcija?  g.gif

Senai uzduotas klausimas,bet gal kam ir siais metais pravers smile.gif Musu seima n metu naudoja sios firmos priemones. Man super ir kitu nebeieskau. Buvau nuklydus ir kazkoki s...Garnier firmos isigijus, atsiprasiau Spirig ir dabar esu istikima.Losjonas lengvai tepasi, nepalieka jokiu baltu zymiu ir nesijaucia jokio lipnumo. Mes toki vezames i siltus krastus.user posted image Uztenka viena karta ryte nusitepti ir vandeniui atsparus. Ne tik,kad apsaugo, bet leidzia graziai idegti. Ir Turkijos, ir Graikijos saules atlaike biggrin.gif Nei karto nevirtom veziais biggrin.gif Bent as raudonai degu, o su siuo galedavau graziai rudai idegti, man tas aktualu tongue.gif
Cia daugiau ju produktu
kazkodel Eurai sios firmos produktais neprekiauja. Norint isigyti tenka uzsakineti doh.gif
Dar per Stasaitytes vedama laida reklamavo Stada firmos produktus. Idomu kaip jie????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 12 birželio 2011 - 19:36
pernai mes naudojom Eucerin kids SPF50 kremuką - nusvilti nenusvilom, bet tikrai man jis nepatiko, patepi, o už kelių min. vaikas visas aplipęs smėliu doh.gif , tokia nešvara atrodo, o ir nupurtyti neina...

Šiemet nusipirkau iš Fairness saulės linijos vaikišką kremuką Genera baby sun milk. Ryte su dukryte išsimaudėm, išsitepėm kremuku ir išėjom į miestą. Mieste žvilgt į savo nagus - visa odelė apie nagus geltona (kaip būna nuo prieskonių smile.gif ), nesupratau nuo ko. Po to, sudėjau skalbti drabužius, kuriuos buvom apsirengusios ir ką jūs galvojat - visi geltonom dėmėm po skalbimo išėjo doh.gif , nežinau kokia čia reakcija, bet, akivaizdu, kad nuo kremo - prie ko pasitepusios prisilietėm, tas po skalbimo nugelto ir nebeišsiplauna... taigi, tikrai nerekomenduoju, o be to, ir sudėtis nėra labai gera ir sakyčiau, nėra labai pigus - 27 Lt
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2011 06 14, 10:15)
pernai mes naudojom Eucerin kids SPF50 kremuką - nusvilti nenusvilom, bet tikrai man jis nepatiko, patepi, o už kelių min. vaikas visas aplipęs smėliu  doh.gif , tokia nešvara atrodo, o ir nupurtyti neina...

Jeigu tai jūros smėliukas,tai kremas čia nekaltas,nes ir netepant kremo ar losjono smėlis limpa prie odos netgi labai,o ir niekaip nunuvalysi jo,tik nuplaut gali,o be to eucerino kremai nuo saulės yra atsparūs vandeniui kur galima smėliuką be problemų nusiplauti 4u.gif
Atsakyti