Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški apsauginiai kremai nuo saulės

sebamed babay turiam biggrin.gif liuks vasara apsauga buvo gera thumbup.gif
Atsakyti
Nepamirškite apsaugoti savo vaikučių ne tik odą, bet ir akis nuo žalingų UV spindulių. Nes vaikų akytės itin jautrios kenksmingiems saulės spinduliams. Aš savo vaikui tai pirkau Chupa Chups firmos akinukus, tik aišku įdomu būtų kur patikrinti ar jie tikrai 100proc apsaugo nuo beta ir gama spindulių gal žinote kur tikrina?
Atsakyti
Pernai savo mažutei naudojau sebamed baby kremą, bet man jis nepatiko, nes labai sunkiai pasiskirstydavo ant odos... schmoll.gif Šiais metais ieįkosiu kito, tik dar nežinau, kaip išsirinkti doh.gif
Atsakyti
Šią vasarą planuojam daug laiko praleisti pas senelius kaime, tai kokio stiprumo SPF kremo reikėtų ieškotis? Ar to didžiausio 50? unsure.gif
Beje, per neapsižiūrėjimą 1 m 7 mėn vaikui nupirkau suaugusiųjų kremą nuo saulės (eucerin), tai žadu ieškoti visgi vaikiško...
Atsakyti
Koks kremukas tiktu keliu menesiu kudikiui? Sebamed nenoriu pirkti, nes girdejau neigiamu atsiliepimu...
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 05, 22:34)
Koks kremukas tiktu keliu menesiu kudikiui? Sebamed nenoriu pirkti, nes girdejau neigiamu atsiliepimu...

aš vaikams skirtu eucerin losjonu ištrindavau smile.gif
radau anglijos vaistinėj bepantheno apsauginį nuo saulęs kremuką,jis tinkamas kūdikiui ir mažiems vaikams,o gal kas matėte ir pas mus LT jo pirkti ir kažin kokie atsiliepimai apie jį? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 05 gegužės 2011 - 22:09
As norejau nupirkti koki nors krema is ekologisku, bet perskaiciau straipsni,kad vaikams iki 6 men is viso kremu nerekomenduoja tepti, tai nebezinau ka daryti.
Kita vertus liepa sueis tie 6 men ax.gif

O straipsniukas cia :
http://supermama.lt/...t/view/113/117/
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2011 05 05, 23:13)
As norejau nupirkti koki nors krema is ekologisku, bet perskaiciau straipsni,kad vaikams iki 6 men is viso kremu nerekomenduoja tepti, tai nebezinau ka daryti.
Kita vertus liepa sueis tie 6 men  ax.gif

O straipsniukas cia :
http://supermama.lt/...t/view/113/117/

aš mažiuko labai netepdavau.Patepdavau tik atviras kūno vietas(veiduko netepdavau)o šiaip vaiką laikydavau su maikute ir tik pavėsy. Saulytė tik praeinant kiek užviesdavo smile.gif
Atsakyti
Neperku ir nenaudoju. Mano nuomone kremas yra papildoma chemija. Natūralus neapsaugos, o cheminis pakaitinus saulytei daugiau žalos nei naudos.
Uždedu vasarą skrybelytę, kad saulė kakliuko nenudegintų, o jeigu labai karšta, einam į pavėsį.
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 05, 22:34)

As pernai pajury naudojau Iwostin kremuka, jis tinka nuo 6 men.
Atsakyti
Aš savo vyresnėliui, kurio jautri į alergiją linkusi oda, nupirkau iwostin su 50 SPF, be to saugo nuo ir nuo UVA IR NUO UVBspindulių, be to rašo, kad hipoalergenic, ir tinkamas vaikams. Tepasi lengvai, nepalieka žymių, nelimpa, manau bus geras mirksiukas.gif
Pernai buvau nupirkusi avene firmos kremuką, tai lyginant su iwostin, tai prastesnis... ir tepėsi sunkiau, ir veidas baltas likdavo, ir gana lipnus blink.gif , bet pirkau kad gera apsauga ir,kad be parabenu...
O save ir mažylę planuoju tept taukmedžio sviestu į kurį įmaišysiu aviečių ir avokadų aliejaus, skaičiau kad jie visi turi kažkokį kiekį SPF, manau mažylei tikrai nepakenks, bus apsaugėlė nuo saulės, jei pagautų koks spinduliukas, ir nuo vėjuko wub.gif
Atsakyti
Aš pernai savo mergytei naudojau Eucerin tinkantį ir vaikams. Šiais metais galvoju pikti Bielenda. Rašo, kad ekologiškas. Kaip tik Camelijoj akcija 40%
Atsakyti