Įkraunama...
Įkraunama...

Citomegalo virusas

Tai jeigu prasirgusi, tai turetu organizmas buti jau pagamines antikuniu ir turetum daugiau nebesusirgti.. as prasirgus ebstein-baro virusu, tai man taip aiskino, kad jau prasirgau ir turiu antikuniu ir daugiau nesusirgsiu.. 4u.gif
Atsakyti
bet tai kaip neramu... doh.gif skaiciau kad nuo hepatito b gali uztekti dvieju skiepu nors reikia darytis tris...gal zinot kas kokios informacijos?nes trys skiepai tai toks ligas laukimas schmoll.gif vadinasi galesiu pastoti tik kazkur uz metu,nors gal cia ir i gera smile.gif tiesiog reikia pasidaryti skiepus nuo hepatito b nes draugas yra nesiotojas bet as nuo jo neuzsikreciau tiesiog del vaikelio i ateiti ziurint daktare siulo pasiskiepyti, tada nueiti pas gine pasidaryi dar kelis tyrimus...tas nerimas zudo nes esu jautri ir bjau kad man ten kokiu blogybiu nerastu doh.gif kankyneee verysad.gif
Atsakyti
Sveiko 4u.gif s Draugas yra hepatito b nesiotojas as ruosiuosi pasiskiepyti nes planuojame vaikeli.o as prasirgusi citomegalo virusu jau gan senokai ar nebus jokiu komplikaciju?
siuo metu gydomes su draugu nuo chlamidiju ir ureoplazmos ar visa tai yra labai negerai ir po kiek laiko galeciau pastoti? gal kas galite pakonsultuot tongue.gif
Atsakyti
Mano pirmas nestumas baigesi nesivsytanciu nestumu butent del citomegalo viruso unsure.gif
Atsakyti
bet koks tas citomegalo virusas buvo? g.gif a nzn zodziu gydomes mes abu ir laukiam kol busim sveiki... 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
as po persileidimo ir abrazijos dar tik 14 dienu, jau sejau pasidaryti citomegalo ir toksoplazmozes tyrimus. ir stai siandien rezultatai, citomegalo IgG ir IgM abu TEIGIAMI ohmy.gif ziauriai persigandau, puoliau skaityti googel ka raso. kol kas dar nieko raminancio neradau...
padekit susigaudyti kas ir kaip dabar? fear.gif
suzinojau kad IgM rodo kad dabar yra aktyvi forma, tai kaip ja gydyti? ar isgydoma, ar galesiu pastoti ir isnesioti kita leliuka?
galva sprogsta nuo klausimu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2010 08 25, 14:04)
sveikos,
as po persileidimo ir abrazijos dar tik 14 dienu, jau sejau pasidaryti citomegalo ir toksoplazmozes tyrimus. ir stai siandien rezultatai, citomegalo IgG ir IgM abu TEIGIAMI  ohmy.gif ziauriai persigandau, puoliau skaityti googel ka raso. kol kas dar nieko raminancio neradau...
padekit susigaudyti kas ir kaip dabar? fear.gif
suzinojau kad IgM rodo kad dabar yra aktyvi forma, tai kaip ja gydyti? ar isgydoma, ar galesiu pastoti ir isnesioti kita leliuka?
galva sprogsta nuo klausimu fear.gif

Galesi pastoti ir tikrai isnesioti vaikuti. Tik reikia stiprinti imuniteta, dabar vasara, daug vaisiu, uogu darzoviu. Gert vitaminus, stiprinancius organizma. Beto daugiau parasiau tau i AZ.
Atsakyti
Sveikutes,

as irgi pasidariau IgG ir IgM tyrimus ir IgG rodo TEIGIAMA, o man dabar 13-oji nestumo savaite verysad.gif kaip zinokit man dabar baisu, kad ne tas zodis verysad.gif siandien einu pas gyd, ziuresim ka ji pasakys, bet jau spejau prisiskaityt visko ir prisinervuoti...
Praeita ziema labai sirgau, buvo plauciu uzdegimas ir bronchitas, labai susilpnejo imumine sistema. O pastojau birzeli.. belieka melstis ir tiketi, kad nepakenksiu vaisiukui.
Atsakyti
QUOTE(Vitalijaa @ 2010 09 01, 15:15)
Sveikutes,

as irgi pasidariau IgG ir IgM tyrimus ir IgG rodo TEIGIAMA, o man dabar 13-oji nestumo savaite  verysad.gif  kaip zinokit man dabar baisu, kad ne tas zodis  verysad.gif  siandien einu pas gyd, ziuresim ka ji pasakys, bet jau spejau prisiskaityt visko ir prisinervuoti...
Praeita ziema labai sirgau, buvo plauciu uzdegimas ir bronchitas, labai susilpnejo imumine sistema. O pastojau birzeli.. belieka melstis ir tiketi, kad nepakenksiu vaisiukui.

laikau kumsius uz tave kad viskas butu gerai.
parasyk kaip sekes pas gyd.

oj daabr tik pamaciau kad pas tave IgG teigiamas
nusiramink, cia nieko tokio. svarbu ka rodo IgM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gundule: 01 rugsėjo 2010 - 15:34
QUOTE(gundule @ 2010 09 01, 16:33)
laikau kumsius uz tave kad viskas butu gerai.
parasyk kaip sekes pas gyd.

oj daabr tik pamaciau kad pas tave IgG teigiamas
nusiramink, cia nieko tokio. svarbu ka rodo IgM

taigi vakar buvau pas gyd ir ji mane nuramino, kad siuo virusu kazkada persirgau, bet tikrai ne nestumo pradzioje, nes tada turetu buti IgM dar teigiamas, sake net negalvoti apie tai. Oi, kaip gera buvo isgirsti, nes jau tiek prisigalvous buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalijaa @ 2010 09 02, 10:29)
taigi vakar buvau pas gyd ir ji mane nuramino, kad siuo virusu kazkada persirgau, bet tikrai ne nestumo pradzioje, nes tada turetu buti IgM dar teigiamas, sake net negalvoti apie tai. Oi, kaip gera buvo isgirsti, nes jau tiek prisigalvous buvau smile.gif

na jei butum atidziau paskaicius apie si virusa tai butu nereikeje tike nervintis smile.gif
na bet svarbiausia viskas gerai biggrin.gif gero nestumo 4u.gif
Atsakyti
Na apie si virusa as ir turiu ka pasakyti sad.gif . Budama nescia jau 10 savaite pasidariau visus kraujo tyrimus, na ir zinoma po keliu sav.sulaukiau skambucio is savo seimos daktares kad man reik kreiptis pas infektologus, bet taip ir nespejau nueiti vizito nes pradejau gausiai kraujuoti ir nuvaziavus i priimamaji pagulde ir padare "valyma". Na jau beveik metai, ir vel as nescia... tai daba vel prisiminiau nesivystancio nestumo "kaltininka", citomegalo virusa, reikes imtis priemoniu.. bash.gif
Atsakyti