Įkraunama...
Įkraunama...

Olandija

sveikos, mergaites, siais metais palnuojame vaziuoti i geliu parada, bet savarankiskai, lektuvu turbut, nes su kelionu agentura labai viskas ilgai gaunasi, nieks is darbo tiek, t.y 6-7 dienom neisleistu, o ir siaip barskintis autobusu toki kelia nelabai norisi. tad galvojame vaziuoti savaitgaliui - 15-17 d.
kadangi dauguma sitos temos dalyviu jau esate buvusios parade, tai norejau paklauti:
1. kokie daugmaz atstumai yra tarp Amsterdamo, Nordvijk’o ir Haarlemo miestu? (ar neklystu, kad nuo Amsterdamo iki Haarlem apie 35km, o nuo Haarlem iki Nordvijk dar apie tiek?)
2. ar nuvykus i Nordvijk arba Haarlem butu nesunku susirasti vieta kur keliaus paradas (ta prasme ar yra kokios nuorodos ir pan?)
3. nuo Amsterdamo iki Nordvijk arba Haarlem pigiausia butu kuriuo transportu vaziuot? ar stoteles lengva rast?
4. paaiskinkit dar viesojo transporto bilieteliu sistema (kiekvienam zmogui reikia pirktis po viena bilieteli, ar galima uz didesne suma dviems zmonems nusipirkt viena bilieteli ir kuri laika galioja tas bilietelis? ar tik tam marsrute kuriuo vaziuojama ar ne tik?)
5. kur patariate uzsibookint viesbuti Amsterdame arba Haarleme arba Nordvijke(ar per booking.com ar per kita svetaine), kad butu patikima ir nereiktu nakvot lauke? galbut turite atsiliepimu apie tam tikrus viesbucius (nebrangius, 3*** pvz??
6. kas liecia pasiplaukiojima kanalais..kokia kaina vienam zmogui, plaukiama grupemis ar ne?

buciau labai dekinga jei atsakytumete i mano klausimus (savarankiskai nesame keliave, tad atsiprasau uz kai kuriuos kvailus klausimus unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 01 22, 19:16)
sveikos, mergaites, siais metais palnuojame vaziuoti i geliu parada, buciau labai dekinga jei atsakytumete i mano klausimus (savarankiskai nesame keliave, tad atsiprasau uz kai kuriuos kvailus klausimus unsure.gif )

Atstumu tarp siu miestu nezinau, bet galiu pasakyti, kad labai patogu keliauti traukiniu. As dali Olandijos pamaciau, keliaudama automobiliu, dali - traukiniu. Problema buvo tik ta, kad su savo VISA negalejau nusipirkti traukinio bilietu is automato. Pirkau kasose. Miesto transporte galesite isigyti dienos kortele ir jokiu problemu, tik ji galioja nuo 9val. Traukiniu keliauti brangoka, nuolaidu neturesite. Galit uzsisakyti B&B Amsterdame. Nemanau, kad bus brangu. As is jusu isvardintu miestu nakvynei rinkciausi tik Amsterdama. Kanalais neplaukiau, nieko nezinau apie kainas.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2011 01 19, 17:46)
Su ryanair nera brangu, apie 400 lt i abu galus man rodos ar klystu?

Bet nuo Belgijos traukinių kainos gan didelės, abejoju, ar apsimokėtų.
Atsakyti
bilietukus jau turim, 04.14 d. skrendam i Geliu parada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 01 28, 17:13)
bilietukus jau turim, 04.14 d. skrendam i Geliu parada 4u.gif

Jeigu ne paslaptis, kokius bilietus pirkot ir kiek kainavo? Labai noriu su mama balandzio pabaigoj-geguzes pradzioj i Amsterdama, i ta geliu parka ( i parada - ne).
Atsakyti
QUOTE(Picine @ 2011 01 29, 01:11)
Jeigu ne paslaptis, kokius bilietus pirkot ir kiek kainavo? Labai noriu su mama balandzio pabaigoj-geguzes pradzioj i Amsterdama, i ta geliu parka ( i parada - ne).

ne paslaptis - 570 Lt per Frankfurta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 01 30, 18:48)
ne paslaptis - 570 Lt per Frankfurta 4u.gif

As uz ta pacia (ar labai panasia) kaina pirkau bilietus tiesioginiam skrydziui Vilnius - Amsterdamas - Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2011 01 30, 19:44)
As uz ta pacia (ar labai panasia) kaina pirkau bilietus tiesioginiam skrydziui Vilnius - Amsterdamas - Vilnius.

Čia 2 žmonėm? kur tokius nebrangius radote???
Atsakyti
O aš su ryanairu nusipirkau dviem dienom į Briuselį, o paskui traukiniu į Amsterdamą vyksiu, tai lėktuvo bilietas į abu galus kainavo 110lt. Dabar tik niekaip nežinau kur apsistoti pigiai, gal kas kokių pasiūlymų turite?
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2011 02 22, 20:08)
O aš su ryanairu nusipirkau dviem dienom į Briuselį, o paskui traukiniu į Amsterdamą vyksiu, tai lėktuvo bilietas į abu galus kainavo 110lt.  Dabar tik niekaip nežinau kur apsistoti pigiai, gal kas kokių pasiūlymų turite?

Kažkaip neaktyvi šita temutėsmile.gif

Dabar žiūrėjau į Briuselį bileitus, tai mums 2, dviem dienom gaunasi 318 Lt...Pabrango:) Nakvynė kažkur aplink ir mane domintų...
Atsakyti
Aš mėnesį prieš užsisakiau, tai todėl gal pigiau buvo. O kiek peržiūrėjau kainas (nakvynės) Briuselyje tai jos gerokai didesnės nei Amsterdame.
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2011 03 10, 19:24)
Aš mėnesį prieš užsisakiau, tai todėl gal pigiau buvo. O kiek peržiūrėjau kainas (nakvynės) Briuselyje tai jos gerokai didesnės nei Amsterdame.

As Amsterdame dvivieti kambari viesbutyje buvau uz 50 EU paemusi. Viesbutis priešais Artis zoosodą (netoli centro), bet kaina be maitinimo.
Atsakyti