Buti Amsterdame tai nereiskia, kad matei Olandija... as buvau Amsterdame tiktai ir aisku, tai miestas kaip ir kitos Europos sostines, kur nera savitumo salies, isskyrus erotinius muziejus bei kvailai kikenancius piliecius turistus, dazniausiai is italijos prie iejimu

, parduotuves suaugusiems, raudona kvartala bei kanalus (tikrai saunu paplaukioti kanalais).. tai idomu, bet uztenka vieno karto gyvenime... deja, man labai sugadino nuotaika amsterdame tai, kad visi ten atvaziuoja jau pasikrove nuotykiu dvasia ir pasiryze tureti sekso nuotykiu ... be galo kabinejosi tiek gatvese tiek kitose vietose (kiek teko buti pietu salyse, ten maziau tekdavo to ikyraus demesio, kiek ikyredavo amsterdame)... buvo problemu su juodukais net paciame centre (fotografuojant lisdavo i kadra ir reikalaudavo pinigu ir panasiai, stabdydavo gatveje)... be to uzklydus i juoduku kvartala isgelbejo tik tai, kad mano draugai, su kuriais buvau amsterdame, buvo lotynu kilmes....
amsterdama verta pamatyti kaip akcenta, kaip sostine... bet norint pamatyti olandija reikia pamatyti viska, isskyrus amsterdama...