Įkraunama...
Įkraunama...

Olandija

QUOTE(prabangiai @ 2011 03 10, 19:24)
Aš mėnesį prieš užsisakiau, tai todėl gal pigiau buvo. O kiek peržiūrėjau kainas (nakvynės) Briuselyje tai jos gerokai didesnės nei Amsterdame.

pries savaite maciau siek tiek pigesni tiesiogini skydi nei mokejau uz skrydi su perdesimais, tai datai kai vyks geliu paradas. bet jau nemanau, kad toks variantas vel pasirodys, nes vis kainos kyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2011 03 10, 19:59)
As Amsterdame dvivieti kambari viesbutyje buvau uz 50 EU paemusi. Viesbutis priešais Artis zoosodą (netoli centro), bet kaina be maitinimo.

Aš užsisakiau 2 naktim, dviem žmonėms už 150 EUR, kažkur 15 km nuo Keukenhofo parko. Į kainą įskaičiuoti pusryčiai, PVM, bei turisto mokestis. Manau visai neblogas variantas:)
Atsakyti
Aš radau youth hostelį Amsterdame, bet ne centre, naktis 10EUR. Kai grįšiu tai pranešiu kas per kambarys, nes už tokią kainą juk nėra ko gero norėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2011 03 14, 19:01)
Aš radau youth hostelį Amsterdame, bet ne centre, naktis 10EUR. Kai grįšiu tai pranešiu kas per kambarys, nes už tokią kainą juk nėra ko gero norėti smile.gif

Kaip suprantu čia jaunimo viešbutukas? Kaži iki kelių metų tas jaunimas turėtų būti?
Atsakyti
norejau paklausti pas tas, kurios jau esate buve Olandijoje - jeigu noriu is Schiphol oro uosto vaziuoti i Haarlem miesta (19km nuo Amsterdamo) tai GVB 24 val kortele netiks, nes reikia pirkti bilieta galiojanti uzmiestyje?
Atsakyti
Hostelis nėra jaunimo namai.Amžius neribojamas.Kiti ten gyvena net pastoviai dėl pigumo.Visa esmė-kad kambary miegi ne vienas,būna ir mišrūs kambariai,daiktus dėl saugumo susidedi į savo rakinamą dėžę-už atskirą mokestį,ir turi bendrus patogumus-dušą,virtuvę,TV... Kambary būna iki21 lovų keliais aukštais. Visas privalumas-pigu.
Atsakyti
QUOTE(sakilot @ 2011 03 15, 15:53)
Hostelis nėra jaunimo namai.Amžius neribojamas.Kiti ten gyvena net pastoviai dėl pigumo.Visa esmė-kad kambary miegi ne vienas,būna ir mišrūs kambariai,daiktus dėl saugumo susidedi į savo rakinamą dėžę-už atskirą mokestį,ir turi bendrus patogumus-dušą,virtuvę,TV... Kambary būna iki21 lovų keliais aukštais. Visas privalumas-pigu.

na dabar ir aš supratau. Nes kai pamačiau, kad parašyta youth hostelį tai irgi supratau kad tai jaunimo namai. Bet ir su jais nesu susidūrusi 4u.gif Dabar žinosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meme: 15 kovo 2011 - 16:03
Jau grįžau smile.gif Youth Hostelyje buvo visokio amžiaus žmonės, man pavyko gauti lovą už 10EUR, buvo nedidelis kambarys, ir ten tos pačios mūsų dvi lovos, dušas ir tualetas, likau tikrai labai patenkinta. Vieta nebuvo pati geriausia, bet tik 15min su tramvajumi iki pačio centro.
Atsakyti
Prabangiai, o kas jums labiausiai patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jellg: 29 kovo 2011 - 15:46
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 01 22, 19:16)

6. kas liecia pasiplaukiojima kanalais..kokia kaina vienam zmogui, plaukiama grupemis ar ne?

buciau labai dekinga jei atsakytumete i mano klausimus (savarankiskai nesame keliave, tad atsiprasau uz kai kuriuos kvailus klausimus unsure.gif )

Pasiplaukiojimas apie 10eur.Apiplauki dideli rata per kokia valanda.Galima ir vandens dvirati issinuomot biggrin.gif ,bet toli juo nepaplauksi.
Papildyta:
Kelios foto is Amsterdamo kanalu biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gerai žinau tą vietą pirmojoj nuotraukoj, aš ten butą galvojau nuomotis smile.gif Žiūrėjom mes su draugu į tas duris, išeinančias į vandenį ir juokėmės - vietoj durų į gatvę, durys į vandenį, linksma smile.gif) Bet iš tikro yra žmonių, kurie į darbus keliauja valtimis, nes jiems taip greičiau, paprasčiau, įdomiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _saule: 30 kovo 2011 - 15:49
QUOTE(dianita @ 2006 08 09, 22:47)
Buti Amsterdame tai nereiskia, kad matei Olandija... as buvau Amsterdame tiktai ir aisku, tai miestas kaip ir kitos Europos sostines, kur nera savitumo salies, isskyrus erotinius muziejus bei kvailai kikenancius piliecius turistus, dazniausiai is italijos prie iejimu doh.gif , parduotuves suaugusiems, raudona kvartala bei kanalus (tikrai saunu paplaukioti kanalais).. tai idomu, bet uztenka vieno karto gyvenime... deja, man labai sugadino nuotaika amsterdame tai, kad visi ten atvaziuoja jau pasikrove nuotykiu dvasia ir pasiryze tureti sekso nuotykiu ... be galo kabinejosi tiek gatvese tiek kitose vietose (kiek teko buti pietu salyse, ten maziau tekdavo to ikyraus demesio, kiek ikyredavo amsterdame)... buvo problemu su juodukais net paciame centre (fotografuojant lisdavo i kadra ir reikalaudavo pinigu ir panasiai, stabdydavo gatveje)... be to uzklydus i juoduku kvartala isgelbejo tik tai, kad mano draugai, su kuriais buvau amsterdame, buvo lotynu kilmes....
amsterdama verta pamatyti kaip akcenta, kaip sostine... bet norint pamatyti olandija reikia pamatyti viska, isskyrus amsterdama...

Kokia subjektyvi nuomone! doh.gif

Amsterdama pamatyti tikrai verta! 4u.gif
Atsakyti