sveikos, kepejeles,
Mano vyras - tortu megejas, tai daznai tenka juos kepti, tik cia nerasau, nesirodau, tortai paprasti, be efektingu papuosimu, tai ner ka ir rodyt...cia pasiskaitau, pasigroziu jusu darbais. anksciau viska darydavau pagal; receptus, gramas i grama, o sikart panorau eksperimentuoti ir patyriau nesekme

esme tokia. mano vyro megstamiausias tortas "konkorezis" is gulbinienes imones. pagalvojau, pabandysiu ji pagaminti. rasoma, kad sis tortas susideda is trapios teslos, baltyminiu lakstu ir triju daliu sviestinio kremo. morengai ir trapus lakstai gavosi puikiai, o stai su kremu patyriau lemtinga klaida. naudojau krema is vienuoliu napoleono - nepagalvojau kad jis per slapias ir netiks, visas susigere i mano trapu morenga ir jo visiskai neliko... tad prasau pagalbos, gal kas nutuokiat, kas tas yra triju daliu sviestinis kremas????
sviestas su rududu netinka sitam tortui, nes kiek pamenu "konkorezy" kremas yra sviesus, ir ne karameles tikrai skonio. zodziu as nevilty ir labai labai lauksiu ju patarimu, nes pirma karta patyrus tokia nesekme, noriu kuo greiciau ja istaisyti ir reabilituotis pries vyra

nors jis ir sita torta "nevykeli" valgo be problemu