turiu viena klausimeli

matau, kad daug kas kepineja, bando puosti tortus. visiskam naujokui issikepti grazu puosta torta yra beveik misija neimanoma, nes uzima begale laiko guglinimas, ieskojimas receptu (tai dar cia nieko), gilinimasis i papuosimu subtilybes.
pvz. as tikrai neturiu laiko per dienas ieskoti info apie dengimo mases, ju privalumus/trukumus, subtilybes. va sugaisau vos ne savaite paiesku, kol pasidariau dvi mases (pastilaza ir saldainiu) ir abidvi neisejo


pamaniau stai ka...
pvz. arteja kazkokia proga, noriu nors maza grazu torteliuka issikepti, susirandu foto reikalinga tematika ir gal atsirastu pazengusiu kepeju kurios visuomeniniais pagrindais (taip sakant)


gal vertetu atskira temele sukurti konditerinems konsultacijoms?
jei nusisnekejau, atsiprasau is anksto
