
Sveikos,žadu kepti rafaelo svajonę,valgysim šeštadienį,tai geriausiai jį sutepti gal penktadienį ar šiandien?
kaip tik ruošiuosi eit kepti biskvitą

QUOTE(Aglėja @ 2012 02 16, 16:20)
Sveikos,žadu kepti rafaelo svajonę,valgysim šeštadienį,tai geriausiai jį sutepti gal penktadienį ar šiandien?
kaip tik ruošiuosi eit kepti biskvitą

jei sutepsi ryt jam pilnai uzteks
Na va pabandziau padaryti turininga kavos torta siandien sutepiau ir manau kad nelabai isejo...
zodziu ryt paragausiu ir pasakysiu kaip jis..
Man Rafaelo skaniausias trecioj dienoj tad galima ir siandien as ji esu savaip patobulinus ir dedu i vidu konservuotu ananasu
Ir sulaistau tom ananasu sultim:)

QUOTE(Aglėja @ 2012 02 16, 17:20)
Sveikos,žadu kepti rafaelo svajonę,valgysim šeštadienį,tai geriausiai jį sutepti gal penktadienį ar šiandien?
kaip tik ruošiuosi eit kepti biskvitą

Man Rafaelo skaniausias trecioj dienoj tad galima ir siandien as ji esu savaip patobulinus ir dedu i vidu konservuotu ananasu

QUOTE(Euforija911 @ 2012 02 16, 20:06)
Man Rafaelo skaniausias trecioj dienoj tad galima ir siandien as ji esu savaip patobulinus ir dedu i vidu konservuotu ananasu
Ir sulaistau tom ananasu sultim:)

As irgi karta idejau ananasu, ir pastebejau, kad jie puikiai dera Rafaelo torte.
Ir dar i tema norejau paklausti: ar jums niekada nesusoka i grudelius sviestas, sujungtas su kondensuotu pienu? Man paskutiniu metu PASTOVIAI taip nutinka


Ka darau ne taip? Ar sviestas blogas (jis 82proc.), ar kondensuotas? beje, abu buna TIK kambario temperaturos (beveik visa diena laikau istraukus is saldytuvo)
QUOTE(astull @ 2012 02 16, 20:19)
buna TIK kambario temperaturos (beveik visa diena laikau istraukus is saldytuvo)
sakyciau pergreit supylei kondensuota piena i sviesta,bet gal tam nera reiksmes..?



QUOTE(astull @ 2012 02 16, 20:19)
Ir dar i tema norejau paklausti: ar jums niekada nesusoka i grudelius sviestas, sujungtas su kondensuotu pienu? Man paskutiniu metu PASTOVIAI taip nutinka


Ka darau ne taip? Ar sviestas blogas (jis 82proc.), ar kondensuotas? beje, abu buna TIK kambario temperaturos (beveik visa diena laikau istraukus is saldytuvo)
Neseniai @drij@ patarė, kad reikia naudoti ne tokį riebų sviestą ir pirmiausia išplakti iki purumo ir tada po truputį pilti kondensuotą pieną.Bet aš darau su naminiu sviestu ir gaunasi gerai

QUOTE(astull @ 2012 02 16, 19:19)
As irgi karta idejau ananasu, ir pastebejau, kad jie puikiai dera Rafaelo torte.
Ir dar i tema norejau paklausti: ar jums niekada nesusoka i grudelius sviestas, sujungtas su kondensuotu pienu? Man paskutiniu metu PASTOVIAI taip nutinka
, o karta, nekreipdama i tai demesio, kai sujungiau sia mase su grietinele, isvis sviestas pasidare. Grietine su kondensuotu pavandenijo
ir is viso pertepimo gavosi snipstas.
Ka darau ne taip? Ar sviestas blogas (jis 82proc.), ar kondensuotas? beje, abu buna TIK kambario temperaturos (beveik visa diena laikau istraukus is saldytuvo)
Ir dar i tema norejau paklausti: ar jums niekada nesusoka i grudelius sviestas, sujungtas su kondensuotu pienu? Man paskutiniu metu PASTOVIAI taip nutinka


Ka darau ne taip? Ar sviestas blogas (jis 82proc.), ar kondensuotas? beje, abu buna TIK kambario temperaturos (beveik visa diena laikau istraukus is saldytuvo)
Man taip buvo nutikę tik kai supyliau kondensuotą pieną tiesiai iš šaldytuvo,o šiaip visada gerai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 02 16, 20:45)
Neseniai @drij@ patarė, kad reikia naudoti ne tokį riebų sviestą ir pirmiausia išplakti iki purumo ir tada po truputį pilti kondensuotą pieną.Bet aš darau su naminiu sviestu ir gaunasi gerai 

Na, reiks pabandyti ne toki riebu sviesta



labas vakaras, kadangi skaiciau skaiciau ir nutariau iskepti, tai idedu, nes receptas ir visi patarimai is cia 
Morenginis aguoninis su karameliniu kavos kremu.
tik as vietoj skystos kavos (pabijojau) i krema dejau ta is skardiniu, kur su kondensuotu pienu jau padaryta, tai puse supyliau, o visa kita pagal recepta

Morenginis aguoninis su karameliniu kavos kremu.
tik as vietoj skystos kavos (pabijojau) i krema dejau ta is skardiniu, kur su kondensuotu pienu jau padaryta, tai puse supyliau, o visa kita pagal recepta


QUOTE(LEEja @ 2012 02 16, 21:33)
labas vakaras, kadangi skaiciau skaiciau ir nutariau iskepti, tai idedu, nes receptas ir visi patarimai is cia 
Morenginis aguoninis su karameliniu kavos kremu.
tik as vietoj skystos kavos (pabijojau) i krema dejau ta is skardiniu, kur su kondensuotu pienu jau padaryta, tai puse supyliau, o visa kita pagal recepta

Morenginis aguoninis su karameliniu kavos kremu.
tik as vietoj skystos kavos (pabijojau) i krema dejau ta is skardiniu, kur su kondensuotu pienu jau padaryta, tai puse supyliau, o visa kita pagal recepta

Labai skaniai atrodo


Ka tik padariau pyraga Su persikais ir jogurtu. Rytoj valgysime
