Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(Hedra:) @ 2012 12 05, 13:01)
mano sese kirpykloje susigarbanojo plaukus ir pasidarė makiažą, paprasta neissaukianti, tačiau žiūrint foto jaunoji prieš ja nublanko, nes is vis praktiškai makiažo nesimatė...o tuokėsi jauna 22 metų panelė...na nežinau man gaila būtų savo vestuvių dieną ištirpti svečių minioje....

buvo panasi situacija, pamerge po kirpyklos ir bent siokio tokio makiazo atrode salia nuotakos ispudingai, o nuotaka naturaliste, bijodama kad viskas matosi, nesileido kiek labiau padazoma, rezultatas: paakiams labai smarkiai truko maskavimo, nekalbu apie spuogu maskavima ir pan. Kas mate nuotraukas, nuotakos niekas nekomentavo, taciau apie pamerge kalbejo kad tikrai labai graziai atrodo smile.gif Manau kartais reikia isiklausyti i meistro patarimus smile.gif
Atsakyti
Mano pamergė pasakė pati: "Nesijaudink, pasistengsiu atrodyt kuo baisiau, kad tu vienintelė būtum pati gražiausia" lotuliukas.gif Aš tai bijau prisidažyt per ryškiai, kad MB šoko nebūtų, nes velniai žino gražu jam tai bus ar ne kai jis kaip ir aš yra už natūralumą, o dar geriau bus, jei išvis nepažins biggrin.gif Kartą parodoj mane padažė tokiais ryškiais ir tamsiai žaliais šešėliais, tai tada kuri dažė ir draugė buvo sužavėtos, MB sakė, kad visai nieko, o aš pati skubėjau namo, kad tik greičiau nusivalyt tą nesamonę. lotuliukas.gif Dėl to ir sakau, kad nesinosi makiažo už 120 lt, nes jei bus taip, tai bus gaila pinigų doh.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 12 21, 22:31)
user posted image

Pirmoji nuotaka Tobula! Grazus plauku tonas, neperdaug peroksidine, grazus makiazas, labai grazu!
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 06 13, 09:11)
Povilai, kur būtų galima Jūsų darbų pažiūrėti?  rolleyes.gif

Povilai noreciau ir paziureti 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Va ka tik pasicekavinau ir as Povilo darbus ax.gif NEREALU thumbup.gif labai labai grazu thumbup.gif
Bet jau kainyte turbut kosmosas doh.gif
Atsakyti
O kur Jūs juos žiūrit, atskleiskit paslaptį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 01 11, 23:05)
O kur Jūs juos žiūrit, atskleiskit paslaptį  bigsmile.gif

Facbooke- Povilas make up
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2013 01 11, 22:56)
Va ka tik pasicekavinau ir as Povilo darbus ax.gif NEREALU thumbup.gif labai labai grazu thumbup.gif
Bet jau kainyte turbut kosmosas doh.gif

Parasykit jam a.z ir zinosite, nereikes cia spelioti mirksiukas.gif Siaip bent jau anksciau tikrai nebuvo kosmosas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2013 01 11, 21:56)
Va ka tik pasicekavinau ir as Povilo darbus ax.gif NEREALU thumbup.gif labai labai grazu

Tikrai suuuper darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 12, 10:28)
Parasykit jam a.z ir zinosite, nereikes cia spelioti  mirksiukas.gif  Siaip bent jau anksciau tikrai nebuvo kosmosas  4u.gif

Nelabai as cia ir spelioju rolleyes.gif parasiau kas ant liezuvio buvo ir tiek ax.gif
Atsakyti