Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

100Lt as jau uzklausiau wink.gif Bet beda, kad jis randasi Vilniuje sad.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 11 09, 22:06)
Kazkur esu skaicius internete anglu kalba, kad raudonas lupdazis tinka absoliuciai kiekvienai moteriai. Ir kad tai yra tik akiu pripratimo/nepripratimo dalykas  mirksiukas.gif

Visiška tiesa. Ir kaip geriausiai prie raudono lupdazio priprasti - tai pilnai jo iškart netepti, o po mazai kad tik vos matytusi ir dauginti vis keliu dienų begyje.
Aš irgi buvau uzsibrezus kad ne man netinka. Bet pradėjau nuo sodrios siltos raudonos ir labai patinka dabar, nors neturiu nei idealiu lūpų ar super baltu lygiu dantų.

smile.gif+2012 11 09, 23:17-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 11 09, 23:17)
As manau, kad tikrai ne kiekvienai tinka. Kad tiktu dar reikia tureti ir baltus dantukus,  nes man asmeniskai nera      baisiau raudonas lupdazis su pageltusiais dantimis doh.gif

Siaip raudonas lupdazis 'baltina' dantis, kaip tarkim visi šviesi ruzavi/roziniai dar labiau 'geltina' dantis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu kazkam butu aktualu puiki visaziste Vilniuje uz normalia kaina iki 100 Lt, galiu rekomenduoti Facebook'e: Make Up - Jolita Šostakaitė smile.gif Dirba su profesionalia kosmetika, papuosia ivairioms progoms wub.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 01 15, 14:10)
Visiška tiesa. Ir kaip geriausiai prie raudono lupdazio priprasti - tai pilnai jo iškart netepti, o po mazai kad tik vos matytusi ir dauginti vis keliu dienų begyje.
Aš irgi buvau uzsibrezus kad ne man netinka. Bet pradėjau nuo sodrios siltos raudonos ir labai patinka dabar, nors neturiu nei idealiu lūpų ar super baltu lygiu dantų.

Mano visažistė, taip pat sakė, kad raudonas tinka visoms, tik reikia parinkti tinkama raudonos atspalvįsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 03 03, 11:30)

mmm wub.gif kokia veido oda grazi
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 04, 10:13)
mmm  wub.gif  kokia veido oda grazi

manau cia fotoshopu koreguota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 03 04, 12:39)
manau cia fotoshopu koreguota  smile.gif

na antroji taip pat koreguota matosi net labai, bet pirmoji bet vykusisi tongue.gif
Atsakyti
sveikos merginos, norėjau paklausti, gal kuri esate ką girdėjusios apie kirpyklą "Barbers" (čia prie barbakano), kaip ten su makiažu? kokios kainos ir tt?
Atsakyti
Sveikos smile.gif turiu tokią problemą, kad mano akių vokai labai užkrenta.. ir makiažas matosi tik tada kai būnu užsimerkur turbūt biggrin.gif is vienos pusės juokinga, bet iš kitos verkt norisi, nežinau ar net apsimoka eit į saloną darytis, vis vien nelabai matysis... verysad.gif
Gal kas nors turit panašią problemą ir patarsite ką nors? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Greenius @ 2013 03 15, 14:46)
Sveikos smile.gif turiu tokią problemą, kad mano akių vokai labai užkrenta.. ir makiažas matosi tik tada kai būnu užsimerkur turbūt  biggrin.gif  is vienos pusės juokinga, bet iš kitos verkt norisi, nežinau ar net apsimoka eit į saloną darytis, vis vien nelabai matysis...  verysad.gif
Gal kas nors turit panašią problemą ir patarsite ką nors?  blush2.gif

Vokų pakėlimo operacija tik 2000lt. Pasidarote ir džiaugiatės. Kai tokios juokingos sumos, rizika minimali, kam kentėt... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Greenius @ 2013 03 15, 12:46)
Sveikos smile.gif turiu tokią problemą, kad mano akių vokai labai užkrenta.. ir makiažas matosi tik tada kai būnu užsimerkur turbūt  biggrin.gif  is vienos pusės juokinga, bet iš kitos verkt norisi, nežinau ar net apsimoka eit į saloną darytis, vis vien nelabai matysis...  verysad.gif
Gal kas nors turit panašią problemą ir patarsite ką nors?  blush2.gif

makiažas visagalis smile.gif
Atsakyti