Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

Man darė, kaip pavadino, klasikinį vestuvinį smile.gif Neturiu nuotraukų negaliu pasakyt, kiek labai jis ryškus būtent nuotraukose smile.gif
Natūralus, tai iš esmės nematomas, su tokiu gali būt kasdien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 05 09, 18:35)
As labiau naturalu smile.gif

As taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 09, 17:56)
O jūs labiau ryškų ar natūralu makiažą darysites? g.gif

As labiau rysku bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Mano nuomone, vestuvinis turi skirtis nuo vakarinio, veidas turetu atrodyti gaiviau, akys ne per ryskios. Nuotaka turetu buti padazyta kur kas subtiliau, nei einant i koki vakareli, nes gi vestuves dienos metu, vyksta ceremonija ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2013 05 10, 13:06)
Mano nuomone, vestuvinis  turi skirtis nuo vakarinio. Nuotaka turetu buti padazyta kur kas subtiliau.

Dėl žodžio subtiliau tai labai sutinku.

Savo bloge turiu įrašą "Kodėl verta daryti vestuvinį makiažą pas visažistę"
Daug dalykų kurie vertinga žinoti dėl vestuvinio makiažo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 05 07, 10:13)
As tai net nebraukiau, tiesiog pridedi prie odos, sugeria kaip siurblys  biggrin.gif  Superinis dalykas thumbup.gif  Mokejau 25 lt uz 100 vnt.

The body shop parduotuveje 65 vienetų pakuotė - apie 3 eur (Ispanijoje). čia iš tea tree linijos produktų. kaina gal ir Lietuvoje panaši būtų pavertus į litus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 05 10, 16:47)
Dėl žodžio subtiliau tai labai sutinku.

Savo bloge turiu įrašą "Kodėl verta daryti vestuvinį makiažą pas visažistę"
Daug dalykų kurie vertinga žinoti dėl vestuvinio makiažo  4u.gif

tikra tiesa pas Jus blog'e, o nuotaku svarbiausia uzduotis rasti GERA visaziste, na ir rasti bendra kalba su ja smile.gif
Atsakyti
Kadangi kasdien į darbą dažausi, tai vestuvėms norisi kažko ryškesnio, tik žinoma, tikrai ne vakarinio smile.gif Kadangi makiažą darysiuosi pas profesionalę, tai tikiu, kad pavyks pasiekti maksimalų mano bruožus saikingai ir gražiai išryškinantį makiažą blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 05 10, 22:21)
Kadangi kasdien į darbą dažausi, tai vestuvėms norisi kažko ryškesnio, tik žinoma, tikrai ne vakarinio  smile.gif  Kadangi makiažą darysiuosi pas profesionalę, tai tikiu, kad pavyks pasiekti maksimalų mano bruožus saikingai ir gražiai išryškinantį makiažą  blush2.gif  smile.gif

As paprastomis dienomis nesidazau, bet progomis nebijau ryškaus makiažo, todėl ir vestuvinį darysiuos ryškų, ypač akis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 12, 19:11)
As paprastomis dienomis nesidazau, bet progomis nebijau ryškaus makiažo, todėl ir vestuvinį darysiuos ryškų, ypač akis bigsmile.gif

aš irgi apie ryškias akis svajoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 05 12, 19:39)
aš irgi apie ryškias akis svajoju  biggrin.gif

Ir ilgas blakstienas bigsmile.gif labiausiai bijau, kad jos atlaikytų gerai ir nepradėtų kristi.... biggrin.gif
Atsakyti
As uz rysku, nekasdieniska makiaza nuotakai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nuotraukose neryskus makiazas atrodo nekaip. Nuotaka visiskai nublanksta...
Atsakyti