Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(lotta23 @ 2013 05 06, 23:38)
Rykute, sakote nededate/neklijuojate blakstienų per bandomajį?
Aš visad klijuoju. Nepilnai (ne perdaugiausiai kuokštelių), bet būtinai tai darau jei žinau mergina norės ir tikrąją dieną. Kodėl? O jei įvyktų klijams reakcija arba ji jaustūsi taip prastai su blakstienom kad tektų nuimti. Mano manymu tai labai svarbu tai išbandyti per bandomajį.

Cia tikriausiai priklauso kokius klijus naudoji, tiesiog reikia atsirinkti kas tau geriausia ir tuomet nebus jokiu reakciju.... O siaip visos nuotakos pas mane su blakstienom priklijuotom ir neteko dar nei karto nuimti vestuviu diena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2013 05 10, 13:06)
Mano nuomone, vestuvinis  turi skirtis nuo vakarinio, veidas turetu atrodyti gaiviau, akys ne per ryskios. Nuotaka turetu buti padazyta kur kas subtiliau, nei einant i koki vakareli, nes gi vestuves dienos metu, vyksta ceremonija ir t.t.

Si karta papriestarausiu 4u.gif Jusu vizija yra tokia kaip jus turetumet atrodyti ir tai puiku vien del to, kad zinote kaip norite atrodyti ta diena. Bet siaip vestuviu yra begales ir visos jos skirtingos, turi skirtingas tematikas ir skirtingas vizijas, tad siais laikais jau nera vieno standarto ar sablono kaip turetu atrodyti nuotaka mirksiukas.gif Jei seniau kardavo pirslius, o sukneles baltos pustos t.t. tai siandiena sukneles trumpos, spalvotos ir t.t. taip ir makiazai pasirenkami pagal vestuviu idejas ir norus....
Nuotaka turi atrodyti ispudingai, o kiekvienam tai skirtingai atrodo tas zodis ispudingai 4u.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Didele foto

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 13 gegužės 2013 - 07:46
Aš jau po bandomojo. Dariausi ryškų smile.gif Man labai patiko viskas, bet namuose viskas atrodė jau kitaip, gal kitas apšvietimas...O MB pasakė kad atrodau kaip iš heloweeno sad.gif Tai pasimetimas visiškas ir liūdesiukas. Matyt reiks darytis natūralų.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2013 05 21, 22:13)
Aš jau po bandomojo. Dariausi ryškų smile.gif Man labai patiko viskas, bet namuose viskas atrodė jau kitaip, gal kitas apšvietimas...O MB pasakė kad atrodau kaip iš heloweeno sad.gif Tai pasimetimas visiškas ir liūdesiukas. Matyt reiks darytis natūralų.

Na vyrai šiame reikale gal nelabai supranta, nereik tik jų pasakymu vadovautis rolleyes.gif
Atsakyti
Na vyrai gi dauguma uz naturaluma, nepatinka priklijuoti dalykai visokie, ryskios spalvos, spaklius biggrin.gif O vestuvems ir nereiketu manau ryskiai labai dazytis 4u.gif
Atsakyti
aš tik už ryškų makiažą 4u.gif pati kasdien dažausi ryškiau nei dauguma, vestuvėms taip pat norėjau ryškaus
user posted image
bandomojo nesidariau, kai pamačiau nelabai buvau patenkinta, bet nuotraukose atrodė gražiai 4u.gif ryškenis makiažas ir..priklijuotos blakstienos garantuoja( bent jau man) fotogeniškas nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 05 22, 13:15)
aš tik už ryškų makiažą  4u.gif  pati kasdien dažausi ryškiau nei dauguma, vestuvėms taip pat norėjau ryškaus
user posted image
bandomojo nesidariau, kai pamačiau nelabai buvau patenkinta, bet nuotraukose atrodė gražiai  4u.gif  ryškenis makiažas ir..priklijuotos blakstienos garantuoja( bent jau man) fotogeniškas nuotraukas  biggrin.gif

cia tu pati foto esi? bigsmile.gif labai graziai wub.gif as irgi uz ryskesni makiaza vestuvems, nes del foto graziau, ypac akys akys akys bigsmile.gif biggrin.gif nors as kiekviena diena isvis be nieko bunu, bet per progas megstu pasikeisti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 05 22, 13:15)
aš tik už ryškų makiažą  4u.gif  pati kasdien dažausi ryškiau nei dauguma, vestuvėms taip pat norėjau ryškaus
user posted image
bandomojo nesidariau, kai pamačiau nelabai buvau patenkinta, bet nuotraukose atrodė gražiai  4u.gif  ryškenis makiažas ir..priklijuotos blakstienos garantuoja( bent jau man) fotogeniškas nuotraukas  biggrin.gif

lb graziai akys atrodo wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
as ir uz ryskesni makiaza mirksiukas.gif
Atsakyti
man foto jau nuostabios vien buna kai prisiauginu blakstienas ir galiu nedet nei laso makiazo smile.gif O siaip zinoma kad nuotraukose graziau kai akytes ryskiai padazytos... bet as tai noriu ta diena ir gyvai sau patikti, o ne jaustis su svetimu veidu, tad kazkoki tarpini varianta reikia rasti ... jau ta diena arteja, parasysiu ar pavyko man tai smile.gif
Siaip dar daug kas nuo bruozu priklauso, man pacios bruozai ryskus, daug dazytis nereikia, bet va buna kam tikrai reikia daugiau visko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 23 gegužės 2013 - 09:12
Kokie atsiliepimai būtų apie visažistę Vaidą Venskutę? 4u.gif
Atsakyti
Taip, foto mano 4u.gif
dėl ryškesnių bruožų - 100 % pritariu, kai kurioms reikia minimalaus makiažo ir jau ryškiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 05 23, 15:17)
Taip, foto mano  4u.gif
dėl ryškesnių bruožų - 100 % pritariu, kai kurioms reikia minimalaus makiažo ir jau ryškiai atrodo smile.gif

tikrai labai gražaiai atrodete thumbup.gif ir as pati dariausi rysku makiaza ir likau be galo patenkinta tiek nuotraukomis, tiek natura smile.gif tiek sulaukiau komplimentu biggrin.gif

makiaza ir sukuosena dare buten Vaida Venckute (jeigu turime galvoje ta pacia ) tai kaip ir minejau likau viskuo patenkinta. ji pate sukure mano ivaizdi , nereikejo aiskinti kaip save isivaizduoju TA DIENA, tik paminejau, kad noriu kuoduko smile.gif
viskas tiek makiazas tiek sukuosena isislaike puikiai, nors oras buvo labai prastas labai lijo ir salta. Tikrai ja rekomenduoju, tik kainos pas ja neispigiuju blush2.gif bet tikrai pinigu negaila
Atsakyti
O aš bijau darytis makiažą pas visažistę.. Man atrodo,kad kai mane pridažys ir man netiks.. Bet ir pati turbūt idealiai nepasidaryčiau makiažo.. nebežinau ,galvą suku jau dabar dėl tokių dalykų ax.gif
Atsakyti