QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 06, 09:22)
nu va kur anam psl ikeliau foto kaip mane padaze - as irgi prasiau ryskiu akiu, o nuotraukose tu akiu net nesimato kad ten padazyta isvis. uzsimerkus nebent kazkiek spalvos yra ir viskas. noriu ir apatine voka dali kad pabreztu ir virsutine. as pati moku panasiai pasidazyti, ir zinau, kad man tinka.
tiks ir prie plauku ir viso kito. o kas liecia principa - tai is dalies jo, atsibodo jau klausytis 'oi, o kazin ar tiks. tu gal to nedaryk, ano nedaryk'... kaip noresiu taip darysiu. mano vestuves, turiu grazias akis, ir noriu jas pabrezti.
Na, klausėt nuomonės, tai ir išsakiau. Jeigu darysit, kaip norėsit, jau apsisprendusi, tai gal neverta tų nuominių ir klausti

Jums padarytas akių makiažas (praeitame puslapyje) ir pavyzdys iš interneto savo šešėliavimo technika skiriasi kaip diena ir naktis. Ir jei jau analizuoti makiažą (kaip profesionalės darytą, o ne pačios), tai antakių spalva nevienodo intensyvumo (sakėt, per ilgai palaikė), bet jie tamsesni prie pradžios ir toliau tarsi išskydę. Asmeniškai man ta vieta, kur susiduria šviesus šešėlis su tamsiu per grubi, neišretušuota, ir labai jau didelis blynas perlamutrinių akių šešėlių vidiniame akių kamputyje. Spalvų intensyvumas ir ryškumas jums tikrai tinka. Aš vestuvėms pas ją dažytis negrįščiau, bet čia vėl gi jūsų vestuvės ir kaip sakėt "kaip norėsit, taip darysit".