Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

bandomajam nueikit, ir tada sakykit kas nepatinka. mane gimtadieniui daze,ta pati,kas vestuvems dazys.. nepatiko, kad per daug ryskus antakiai, nepatiko biski oranziniai seseliai. bet jie nesimate per daug.
bendras vaizdas buvo normalus.
cia
vestuvems noresiu smokey eyes. tikiuosi gerai padarys.

o raudonas lupdazis tikrai jums tiks tik biski naturalesnio atspalvio. dar prie tamsiu plauku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 02 birželio 2013 - 22:08
QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 02, 23:00)
bandomajam nueikit, ir tada sakykit kas nepatinka. mane gimtadieniui daze,ta pati,kas vestuvems dazys.. nepatiko, kad per daug ryskus antakiai, nepatiko biski oranziniai seseliai. bet jie nesimate per daug.
bendras vaizdas buvo normalus.
cia
vestuvems noresiu smokey eyes. tikiuosi gerai padarys.

o raudonas lupdazis tikrai jums tiks tik biski naturalesnio atspalvio. dar prie tamsiu plauku wub.gif

Labai gražu, kaip tik antakius pagirti norėjau, gal jūs nepratusi prie ryškių, todėl taip, bet ir forma, ir spalva man super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 06 02, 23:14)
Labai gražu, kaip tik antakius pagirti norėjau, gal jūs nepratusi prie ryškių, todėl taip, bet ir forma, ir spalva man super thumbup.gif

Man tai irgi grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as is tu, pas ka antakiai labai sviesus. visada dazau, bet trumpai laikau. 5min max. o sikart laike 15min blink.gif ir i oda isigere. nepratus as.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 03, 00:45)
as is tu, pas ka antakiai labai sviesus. visada dazau, bet trumpai laikau. 5min max. o sikart laike 15min blink.gif ir i oda isigere. nepratus as.

Bet jums tikrai tinka, o ir prie plaukų spalvos wub.gif
Atsakyti
Man kazkodel norisi lupas nude spalva nudazyti, kad butu siek tiek blizgesiuko, nes ta ryski ne visiems tinka schmoll.gif
Atsakyti
noriu va tokio makijazo vestuvems. akiu ryskiu
user posted image

ka manot? esu girdejus nuomoniu, kad nuotaka neturetu buti labai ryski. bet mano grazios akys, noreciau jas dar labiau pabrezti. be to nebus palaidu plauku, kazkaip norisi akcentuoti ta veida.
Atsakyti
Man kai per vestuves akis paakcentavo, tai visi iki šiol sako "kokios diiiiiidelės tavo akys" biggrin.gif Tai nežinau čia gerąja ar nelabai prasme. biggrin.gif
Atsakyti
Norite iš principo ryškaus dūminio makiažo ar būtent tokio? smile.gif
Man šitame šiek tiek kliūna per daug/per toli išsklaidyti šešėliai po apatiniu voku, aišku skonio reikalas.. Iš esmės jei jūsų bruožai ryškūs ir norite dūminio ryškaus makiažo, kodėl gi ne smile.gif O kokia jūsų suknelė, šukuose, gelės? Derės makiažas prie bendro įvaizdžio?
Atsakyti
nu va kur anam psl ikeliau foto kaip mane padaze - as irgi prasiau ryskiu akiu, o nuotraukose tu akiu net nesimato kad ten padazyta isvis. uzsimerkus nebent kazkiek spalvos yra ir viskas. noriu ir apatine voka dali kad pabreztu ir virsutine. as pati moku panasiai pasidazyti, ir zinau, kad man tinka.
tiks ir prie plauku ir viso kito. o kas liecia principa - tai is dalies jo, atsibodo jau klausytis 'oi, o kazin ar tiks. tu gal to nedaryk, ano nedaryk'... kaip noresiu taip darysiu. mano vestuves, turiu grazias akis, ir noriu jas pabrezti.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 06, 01:29)
noriu va tokio makijazo vestuvems. akiu ryskiu
user posted image

ka manot? esu girdejus nuomoniu, kad nuotaka neturetu buti labai ryski. bet mano grazios akys, noreciau jas dar labiau pabrezti. be to nebus palaidu plauku, kazkaip norisi akcentuoti ta veida.

labai grazu wub.gif as ir kazko panasaus noreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 06, 09:22)
nu va kur anam psl ikeliau foto kaip mane padaze - as irgi prasiau ryskiu akiu, o nuotraukose tu akiu net nesimato kad ten padazyta isvis. uzsimerkus nebent kazkiek spalvos yra ir viskas. noriu ir apatine voka dali kad pabreztu ir virsutine. as pati moku panasiai pasidazyti, ir zinau, kad man tinka.
tiks ir prie plauku ir viso kito. o kas liecia principa - tai is dalies jo, atsibodo jau klausytis 'oi, o kazin ar tiks. tu gal to nedaryk, ano nedaryk'... kaip noresiu taip darysiu. mano vestuves, turiu grazias akis, ir noriu jas pabrezti.

Na, klausėt nuomonės, tai ir išsakiau. Jeigu darysit, kaip norėsit, jau apsisprendusi, tai gal neverta tų nuominių ir klausti smile.gif Jums padarytas akių makiažas (praeitame puslapyje) ir pavyzdys iš interneto savo šešėliavimo technika skiriasi kaip diena ir naktis. Ir jei jau analizuoti makiažą (kaip profesionalės darytą, o ne pačios), tai antakių spalva nevienodo intensyvumo (sakėt, per ilgai palaikė), bet jie tamsesni prie pradžios ir toliau tarsi išskydę. Asmeniškai man ta vieta, kur susiduria šviesus šešėlis su tamsiu per grubi, neišretušuota, ir labai jau didelis blynas perlamutrinių akių šešėlių vidiniame akių kamputyje. Spalvų intensyvumas ir ryškumas jums tikrai tinka. Aš vestuvėms pas ją dažytis negrįščiau, bet čia vėl gi jūsų vestuvės ir kaip sakėt "kaip norėsit, taip darysit".
Atsakyti