Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

Oho thumbup.gif nuostabiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Adryte07, jeigu cia jus tai fantastiskai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Adryte07, graži nuotrauka, jums labai tiko toks makiažas smile.gif
Atsakyti
Adryte, labai dailu!
4u.gif
Jus tokia net nelietuviškų bruožų!

Papildyta:
QUOTE(areole @ 2013 06 12, 14:51)
tikrai nepykstu idomu kitu zmoniu nuomones ;]
taip ji dar reikia truputuka atidirbti, drauge ne profesionale o megeja;] ir jau truputuka atidirbom viska bet nauju nuotrauku neturiu ;] deja ir kur atsimerkus nuotraukos dabar nerandu liko pas drauge telefone wink.gif))) po kito makijazo bandymo idesiu isdirbtesni varianta ;]]]

Smagu kad tokia draugę turit!
O po kelių bandymų tik dar geriau atrodysit.

Dar siūlyčiau blakstienas pariesti, vaizdas dar bus išbaigtesnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2013 06 21, 08:52)

Kai tamsios akys, tai nuostabiai atrodo, tikrai pasaka wub.gif įdomu ar taip pat išraiškinga būtų ir jei mėlynos akys? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
man irgi pasisekė su makiažu, nes nesidairau bandomo. Bet Ugnė Ežerinskaitė tikrai man pataikė, nes sau atrodžiau tobulai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aqvilux: 26 birželio 2013 - 20:11
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 06 23, 19:44)
Kai tamsios akys, tai nuostabiai atrodo, tikrai pasaka  wub.gif  įdomu ar taip pat išraiškinga būtų ir jei mėlynos akys?  4u.gif  smile.gif

Manau tiktų.... g.gif šita foto tai tobula, įspūdingai tikrai panelė atrodo, labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Pateisino visus lūkesčius - Marija iš "Jos kaprizai". thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri is merginu daretes makiaza pas Jurate is Grozio galerijos, ar patenkintos, gal galetumete pasidalinti foto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas galite is savo patirties rekomenduoti visaziste ir sukuosenos meistra? idealu butu, jei butu 2 in 1 ir dar namuose. Miestas Vilnius. Aciu labai smile.gif
Atsakyti
Aš vestuvinį makiažą darysiuos pas Aliona "Lotus" salone. Superinė ji man. Dariausi Love story makiažą pas ją tai iš manęs modelį padarė tikrąja ta žodžio prasme. O kadagi fotosesija buvo 4.30h ryto, tai nuo 21 val iki pat fotosesijos pabaigos atrodziau kaip su ką tik padarytu makiažu wink.gif su dažais kurie skirti povandeninei fotosesijai padarė. Suerine, tikiu kad ir vestuvinis makiazas issialikys kuo puikiausiai iki pat sventes pabaigos.wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal butu atsiliepimu apie visaziste Indre Sinkeviciute "Smilga-make up". Ar gerai padaro makiaza nuotaka? Gal yra bandziusiu???
Atsakyti