Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

Sveikutes, superine meistre Laura Žilionytė, ji dirba UPCHI studijoje, su kartu darbuojasi Viktorija sukuosenu meistre.
Apie Laura galiu pasakyt tik gerus žodzius, makiažas puikiai issilaiko, priemonės labai kokybiškos, o ir nebrangininkė yra :-) Išbandžiau kelis kartus ir tikrai nenusivyliau ;-)
Atsakyti
Perkant vestuvinę suknelę gavau dovanų bandomąjį makiažą pas visažistę Liną Basovienę. Čia jos makiažai. Man gražu smile.gif
Atsakyti
Aš svarstau pas Alinką ar Vaidą Venckutę? Turit atsielipimų apie kažkurią?
Atsakyti
Gal kas turi ką parekomenduoti Marijampolėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2014 03 14, 20:01)
Aš svarstau pas Alinką ar Vaidą Venckutę? Turit atsielipimų apie kažkurią?

Po ilgu svarstymu, ka pasirinkti g.gif visgi susitariau su Venckute. Ji ir padazys ir sukuosena padarys. Deja su bandomaisiais neprasideda unsure.gif gal bijo lotuliukas.gif nzn, bet atsiliepimu apie ja daug geru girdejau, ypac kas del makiazo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fijonse: 17 kovo 2014 - 15:58
QUOTE(fijonse @ 2014 03 17, 17:57)
Po ilgu svarstymu, ka pasirinkti  g.gif visgi susitariau su Venckute. Ji ir padazys ir sukuosena padarys. Deja su bandomaisiais neprasideda  unsure.gif gal bijo  lotuliukas.gif nzn, bet atsiliepimu apie ja daug geru girdejau, ypac kas del makiazo  thumbup.gif

Viska bus super, ji savo darba ismano...smile.gif
Papildyta:
Manau, kad kiekviena busima nuotaka turetu pasidaryti bandomaji, tiesiog jai pacia bus drasiau... ir bandomasis turetu buti dienos metu, o dar sauniau po bandomojo pasidaryti fotosesija.. Tada tikrai bus ramiau:)) Nes objektyvas daznai suvalgo ryzkuma...
Atsakyti
user posted image

Foto makiazas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 09 balandžio 2014 - 20:15
QUOTE(doreme @ 2014 02 09, 20:45)
Labas vakaras, gal butu atsiliepimu apie visaziste Indre Sinkeviciute "Smilga-make up". Ar gerai padaro makiaza nuotaka? Gal yra bandziusiu???

As dariausi progini makiaza pas Indre, Smilga Make up - likau labai patenkinta thumbup.gif
Puikiai isilaike visa vakara ir atrode lygiai taip, kaip norejau, kadangi pries dazant abi pasitarem ko noreciau ir nebuvo jokiu nesusipratimu smile.gif
ir siaip keik girdejau - ji individualiai kiekviena kliente padazo - neturi vieno budo kuri kikevienai taiko, nepriklausomai nuo bruozu...

Atsakyti
Vestuvėms makiažą Kaune dariausi pas Aušrą Malakauskienę - likau patenkinta, viskas gerai laikėsi ir padarė taip, kaip ir norėjau. Prieš tai pas ją ir bandomąjį dariausi. Prieš tai esu kelis kartus kitose vietose dariusis makiažą, tai nepatinkdavo man, paskui dar pati koreguodavaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little_Miss: 29 balandžio 2014 - 15:51
user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
Man makiaza darys Alina make up smile.gif patinka, kad ji atvaziuoja i vieta, aprupina priemonemis, kuriu gali reiketi fotosesijos metu ir t.t. smile.gif dar gerai butu susirasti, kas ir sukuosena galetu atvaziuoti i vieta padaryti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Aš jau savo vestuves atšokau ir norėčiau parekomenduoti labai gerą visažistę. Daro tobulai, dirba su gera kosmetika, atvažiuoja kada reikia ir kur reikia ir kainos priimtinos. Bandomas make - up nebrangus, dariausi, kelis kartus.
Taip pat jos darbų galima pasižiūrėti facebooke.
Man labai patiko, makijažą dariau ryškų nes nuotraukos išėjo tobulos. Ir šiaip žmogus pataria, gerai spalvas išmano.
http://www.gritesgrimas.lt/
Atsakyti