Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

Esu be galo patenkinta savo pasirinkta visažiste. Dažė ir mane, ir mano mamą - abi atrodėm nepakartojamai. Ir makiažas puikiai atsilaikė iki pat ryto smile.gif Taip pat šiek tiek "pagražino" vyrą - pamaskavo paakius, lygtai kažką uždėjo, kad neblizgėtų oda. Realiai nieko net nesimatė ax.gif Ne taip kaip Zvonkaus.

Visažistė Vilma Miliušė, grožio salonas Mr. Beauty (Didžioji g. 25-17, Vilnius)
Su atvažiavimu į viešbutį, kuriame ruošėmės, mokėjome 150 Lt už nuotakos ir 100 Lt už mamos makiažą.

Kadangi pasitikėjau man rekomendavusio žmogaus skoniu ir patiko darbai FB paskyroje, bandomojo net nesidariau. Prieš porą dienų tik nuvažiavau pas šitą visažistę susitvarkyti antakių. Tuo pačiu susipažinome, paplepėjome, aptarėme, ko noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe_Ilgakojine: 02 rugsėjo 2014 - 14:10
O as laaabai noriu parekomenduoti Kaune Henrika is "Monro" 4u.gif Vestuvinis makiazas buvo tooobulas smile.gif labai dziaugiuosi, kad butent ja pasirinkau (nors ir ejau pirma karta ir be bandomojo!) smile.gif tikrai verta smile.gif
Atsakyti
idealus wub.gif

user posted image
Atsakyti
Video nuotakoms apie vestuvinę šukuoseną ir makiažą!
Tikrai verta pasižiūrėti: VIDEO APIE MAKIAŽĄ IR ŠUKUOSENĄ
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 09, 21:56)

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Aš dariausi šukuoseną pas Ugnę Ezerinskaitę - nepatiko schmoll.gif Nors makiažas laikės 2 pilnas dienas, bet kažkaip negražiai padažė. Dėl plaukų sutvarkimo, tai reikėjo tik ištiesinti (ir taip tiesūs) ir pakelti prie šaknų, bet laikėsi viskas tik pusvalandį. Dėl plaukų negaliu pykt, pati kalta, kad neėmiau profesionalios plaukų meistrės, nors bijojau dėl tiek mažai kviestis dar papildomą žmogų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 11 vasario 2015 - 16:10
Labai rekomenduoju visaziste Lina Basoviene thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 09, 21:56)

Labai grazu, nors suabejociau ar tinkama vestuvems smile.gif
gal kas galetu patarti tokios spalvos lupdazi? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 vasario 2015 - 17:06
QUOTE(Vai2lka @ 2015 02 26, 15:54)
Labai grazu, nors suabejociau ar tinkama vestuvems  smile.gif

isivaizduoju elegantiskas ramias vestuves prabangiame restorane saulei leidziantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 02 26, 16:54)
Labai grazu, nors suabejociau ar tinkama vestuvems  smile.gif
gal kas galetu patarti tokios spalvos lupdazi?  wub.gif

Make up forever toki turejau, truputi sausino lupas, nes ilgalakis buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites laaabai rekomenduoju visaziste Dovile,super makiaza padare man ir pamergems ir kainos labai nedideles mokejome po 10eur plius uz blakstienas. thumbup.gif Esu laaabai patenkinta, beto labai maloni. Jai ka domintu jos tel 867560674 tongue.gif
Atsakyti
ką galite parekomenduoti Kaune, Dainavos rajono apylinkėse vestuviniam makiažui? Ir kad kaina kokybę atitiktų smile.gif
Atsakyti