Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 50 tema*

"Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams"

Tai aš suprantu, tik, kad dar nelabai turiu ką pasakyt, nes breketai dar nesudėti smile.gif
Kai sudės, tada ir pasirodysiu, o dabar labai norėčiau padrąsinimo smile.gif

Šiaip patys dantys nėra labai blogos būklės, didžiausios problemos su sąkandžiu, jis krųžminis ir apatinis žandikaulis per trumpas, todėl reikės kažkaip tempt.. Žada dėt damon 2 sistema, kad ir kaip nesinorėtų...
Atsakyti
Gardi, pas mane pirmukai irgi tokie pat kampuoti buvo, tai galvojau, kad ir man reikės tokio dalyko kaip estetinio, bet jie kiek ilgesni buvo, tai juos iš šonų pašlifavo ir dabar net minčių nekiltų apie estetinį mirksiukas.gif
QUOTE(Nenyte* @ 2012 01 18, 16:09)
Taip storalupe esu,tai dabar isvis biggrin.gif

Oi, kaip norėčiau tas putlias lūpas dabar turėt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(flurryse @ 2012 01 18, 17:21)
Tai aš suprantu, tik, kad dar nelabai turiu ką pasakyt, nes breketai dar nesudėti smile.gif

Pačioje googlė'je yra daugybė nuotraukų, youtube pilna video apie įvariausius dantų atvėjus...Tereikia netingėti paieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flurryse @ 2012 01 18, 16:21)

Šiaip patys dantys nėra labai blogos būklės, didžiausios problemos su sąkandžiu, jis krųžminis ir apatinis žandikaulis per trumpas, todėl reikės kažkaip tempt.. Žada dėt damon 2 sistema, kad ir kaip nesinorėtų...

Cia visiem taip yr. As paprasiau slaptazodzia tik praejusiam kuriam laikui po breketu idejima. Pries apsisprendziant nemazai internete visokiu foto praziurejau, skaitinejaus ivairius pasisakymus...
Kudie tu nenori damonu?
Atsakyti
Va tos putlios lupos,apatine matosi kad istinus:
user posted image
Pries:
user posted image
(atsiprasau uz antros kokybe,dabar jau moku geriau nufotkint).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenyte*: 18 sausio 2012 - 16:20
Sveikutes! Gal priimsit i savo buri ax.gif Jau 5 menesiai kaip nesioju beligaturinius breketus del netaisyklingo sakandzio.Ilgai svarsciau kol ryzausi pagaliau ax.gif Tik nesitikejau ,kad kaina realiai bus tokia dideli sudejus visus vizitus pas gydytoja. doh.gif Bet per 5 menesius tai rezultatas ryskus,labai tikiuosi ,kad nuims greiciau nei po pusantru metu g.gif Jau laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

PAs mane greit pora menesiu sukakoks kaip nesioju ir burnoj taipogi pokyciai matosi, vienas kreivas dantukas, kuris buvo issikises, jau sulindo i vieta tiek, kad nekrenta i akis, bet kazkaip idomiai, man pirmuka viena iskreivino, jis tapo islipes i prieki kazkiek smile.gif

Beje norejau paklaust, toks jausmas kad man biski pinigu nemazai nugreze. Kai buvau vizite, pakeite gumutes nes jos buvo geltonos ir tiesiog uzdejo ant tu paciu vielu. Sakau tai jus cia man paverzet ka nors? sako tai tipo savaime gumutes naujos kai uzsidejo sutvirtino viska stipriau, nes jos prasitampo su laiku. Tai va galvoju turbut nereiks daug moket, tik uz gumuciu pakeitima kokia 60lt max, nueinu susimoket sako 140litu , man net zandikaulis atvipo mintyse blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 01 18, 19:37)
Sveikos,
Tai va galvoju turbut nereiks daug moket, tik uz gumuciu pakeitima kokia 60lt max, nueinu susimoket sako 140litu , man net zandikaulis atvipo mintyse  blink.gif

Nu jo brangokai kazkaip gavos, o gal nepastebejei kai pakeite, nes vien uz gumytes tai kosmine kaina g.gif
Atsakyti
Na as paskutini karta kai buvau, sumokejau 320lt, tai irgi vos nezaktelejau doh.gif o pakeite 2 vielas ir dar viena prikabino nes buvo atsokes. Pries tai karta irgi apie pora simtu, tai finishe jauciu cia man kosmine kaina gausis tas malonumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 01 18, 19:48)
Nu jo brangokai kazkaip gavos,  o gal nepastebejei kai pakeite, nes vien uz gumytes tai kosmine kaina  g.gif

Ne, as dar paklausiau, sakau tai ka cia daret ir panasiai. Sako va vielu nekeiciam, nes pilnai aktyvios, o gumutes pakeitus pasivers kiek. Todel ir masciau kad nekainuos daug, bet jeigu bus taip toliau , tai eina sau...nezinau net ka daryt reiks
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 01 18, 17:18)
Va tos putlios lupos,apatine matosi kad istinus:
user posted image
Pries:
user posted image
(atsiprasau uz antros kokybe,dabar jau moku geriau nufotkint).

Skirtumas apačioje akivaizdus bigsmile.gif .
Atsakyti
Tai kad apacia dar tik trecia diena kaip uzdeta,man skirtumas matomas virsuje.
Atsakyti
Paskaitau apie jūsų rašomas sumas ir man gaurai stojasi piestu...
Atsakyti