Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 50 tema*

O gal kuri žinote kuriais atvejais dedamas herbsto aparatas? Nes kiek supratau tokį man nori dėt, bet jį reikėtų metus nešiot, o jis varžo burnos judesius ir šiaip kraupokas apratas g.gif Ar nebūtų galima kažkaip tą sąkandį sutvarkyt gumyčių pagalba, nes tas aparatas irgi nepigus malonumas...
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 01 18, 18:37)
Sveikos,

Beje norejau paklaust, toks jausmas kad man biski pinigu nemazai nugreze. Kai buvau vizite, pakeite gumutes nes jos buvo geltonos ir tiesiog uzdejo ant tu paciu vielu. Sakau tai jus cia man paverzet ka nors? sako tai tipo savaime gumutes naujos kai uzsidejo sutvirtino viska stipriau, nes jos prasitampo su laiku. Tai va galvoju turbut nereiks daug moket, tik uz gumuciu pakeitima kokia 60lt max, nueinu susimoket sako 140litu , man net zandikaulis atvipo mintyse  blink.gif

Aš 20 litų mokėjau už gumučių pakeitimą tik unsure.gif
Atsakyti
As nebesuprantu pagal ka jie tas kainas skaiciuoja g.gif Galvojau kad vsa pagrida kainuos tik pats breketu sudejimas,bet klydau doh.gif kuo toliau i miska ,tuo daugiau malku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 01 18, 23:33)
As nebesuprantu pagal ka jie tas kainas skaiciuoja  g.gif Galvojau kad vsa pagrida kainuos tik pats breketu sudejimas,bet klydau  doh.gif kuo toliau i miska ,tuo daugiau malku  blink.gif

Matyt auksines gumytes sudeja?! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 01 18, 22:33)
As nebesuprantu pagal ka jie tas kainas skaiciuoja  g.gif Galvojau kad vsa pagrida kainuos tik pats breketu sudejimas,bet klydau  doh.gif kuo toliau i miska ,tuo daugiau malku  blink.gif

Ir aš taip maniau...Kelio atgal nebėr...
Atsakyti

kas kaip nori taip tas kainas ir skaiciuja, mano ortodonte visada imdavo 100lt nors suma budavo daug didesne. Po to pradejo tik po 50 arba po 20 imti, nuemime irgi suteike 200lt nuolaida, o dabar jau uz profilaktinius apsilankymus, vielutes perklijavima nieko nebemoku. Tad manau patys ortodontaitas kainas ir reguliuoja
Atsakyti
Nu va... parpedinau is Tada Blindas. Blyn kaip dura edziau skittles... nusidazi mana gumikes. verysad.gif Nors tiek, ka tos gumikes apacioj sonuos, bet vis tiek.....ziauriai atroda...i priedui ciort znajet kokios chemijas priedziau. Durniu durni.... ka mani kur... blink.gif
Atsakyti
Kaip filmas,patiko? smile.gif Man tai labai good.gif
O tarp kitko tai su skittles atsargiai lotuliukas.gif as kai sumasciau tu M&M pakramsnot,tai nusoko vienas tas geleziukas,ot streso tada buvo,nes gi nenueisi bet kada,as irgi skraidau kas 2 men,tai gerai kad buvo like kelios sav iki sekancio vizito ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grelita: 19 sausio 2012 - 00:46
QUOTE(flurryse @ 2012 01 17, 23:27)
Sveikos  smile.gif 
Naujokė aš čia, tai labai malonu prisijungti prie jūsų būrio  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Breketų dar neturiu, bet po poros mėnesių turėtų sudėti ir man, todėl prašyčiau prijungti ir mane prie breketuotų klubo ir duoti priėjimą prie fotoalbumo, kad turėčiau padrąsinimą, jog viskas bus gerai  blush2.gif
Iš ankto dėkoju  smile.gif

smile.gif kuo šitas albumas ypatingesnis žmogui, ieškančiam pavyzdžių, nei internete esančios foto smile.gif? Tikrai internete pilna visko, ir daug daug padrąsinančių pavyzdžių thumbup.gif .

QUOTE(Laimme @ 2012 01 18, 19:37)

blink.gif tikrai daug paimė, kelčiau šūmą.

QUOTE(flurryse @ 2012 01 18, 21:55)
O gal kuri žinote kuriais atvejais dedamas herbsto aparatas? Nes kiek supratau tokį man nori dėt, bet jį reikėtų metus nešiot, o jis varžo burnos judesius ir šiaip kraupokas apratas  g.gif Ar nebūtų galima kažkaip tą sąkandį sutvarkyt gumyčių pagalba, nes tas aparatas irgi nepigus malonumas...

smile.gif jis stumia apatinį žandikaulį į priekį. Tvarko ir elastikais, čia priklauso nuo sąkandžio tipo, nukrypimo laipsnio. Pažiūrėk internete, yra dar spyruoklė, forsas - veikia panašiu principu.

smile.gif Gardi, pritariu išsakytoms mintims. 4u.gif

Artemide, norėjau paklausti, gal teko domėtis protezavimo kainomis - kokie svyravimai ? smile.gif Pažįstama teiravosi, jos skaičiavimais apie 2500-3000 išeina su viskuo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackHyacitnhus: 19 sausio 2012 - 01:02
QUOTE(Laimme @ 2012 01 18, 19:37)
Beje norejau paklaust, toks jausmas kad man biski pinigu nemazai nugreze. Kai buvau vizite, pakeite gumutes nes jos buvo geltonos ir tiesiog uzdejo ant tu paciu vielu. Sakau tai jus cia man paverzet ka nors? sako tai tipo savaime gumutes naujos kai uzsidejo sutvirtino viska stipriau, nes jos prasitampo su laiku. Tai va galvoju turbut nereiks daug moket, tik uz gumuciu pakeitima kokia 60lt max, nueinu susimoket sako 140litu , man net zandikaulis atvipo mintyse  blink.gif

Žiauru doh.gif ir tikrai nemanau, kad tos gumutės ką nors paveržia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimme @ 2012 01 18, 19:58)
Ne, as dar paklausiau, sakau tai ka cia daret ir panasiai. Sako va vielu nekeiciam, nes pilnai aktyvios, o gumutes pakeitus pasivers kiek. Todel ir masciau kad nekainuos daug, bet jeigu bus taip toliau , tai eina sau...nezinau net ka daryt reiks

Na aš nesiskundžiu savo daktare, nes tikrai proto ribose sumoku...bet ir tai kartais pagalvoju, kad ateini 5-10min ir palieki 140lt už gelžgalį kažkokį.. biggrin.gif neblogas valandinis įkainis, sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 01 19, 00:58)
Artemide, norėjau paklausti, gal teko domėtis protezavimo kainomis - kokie svyravimai ?  smile.gif  Pažįstama teiravosi, jos skaičiavimais apie 2500-3000 išeina su viskuo?

g.gif vieno danties? protezavimas? Blyn, sakyčiau daaaaug blink.gif
Aš pati nesidomėjau, kadangi nuėmus breketus laukia pirmiausia implantavimas, po to jau keliausiu atgal pas endodontą kanalų tvarkymui, tada jo ir klausiu kiek ir kas su tuo protezavimo kainomis dedasi unsure.gif
šiaip protezavausi porą dantų prieš keletą metų, tai man tie pora nė pusės tiek nesigavo, kiek čia parašyta suma doh.gif - jei taip pabrango, sakyčiau rimtai nereikėjo man dėtis jokių breketų - o iškarto išsilupti visus dantis ir įsidėt išimamus holivudinius protezus lotuliukas.gif

user posted image

Hm, radau tokias:
Dantų protezavimo preliminarios kainos

Metalo keramika 600 - 660 Lt
Bemetalė keramika 800 Lt
Cirkonio oksido keramika 1 300 Lt
Aliuminio oksido keramika 1 300 Lt
Įklotai lotuliukas.gif 160 - 250 Lt
Užklotai lotuliukas.gif 360 - 800 Lt
Lanko atraminiai protezai 2 500 Lt
Porceliano laminatės 1 300 - 1 500 Lt

Protezavimas ant implantų:
metalo keramika 1100 - 2200 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 19 sausio 2012 - 09:03

man ortodonte sake pagrinda sudaro patys breketai ir vielutes... sake kai baigsim keitineti vielutes (gal per sekanti vizita) tada kainos bus daug mazesnes
Atsakyti