QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2012 01 09, 11:16)
...bet ką darysi, kitaip nebus, žinau, kad visą gyvenimą teks kankintis, jei noriu kad nevaikščiotų dantukai. Nes vaikšto jie tai dar ir kaip.. Pvz per naujus metus gavosi taip, kad buvau apie 24 val be plokštelių, nes tiesiog pamiršau pasimt jas, ir grįžus namo vos ne su skausmais įgrūdau

tai va..

na jo - dabar jau galvoju NAFIK man tas holivudas buvo reikalingas

jei dėl jo reikės visą likusį gyvenimą kankintis
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 09, 19:08)
Katik po danties traukimo... dar visa burna pilna kraujo... antra kart nesirysciau, velniop tas centras
Pakentėk, po poros dienelių užsimirš ir džiaugsies galutiniu rezultatu
QUOTE(kramtuskee @ 2012 01 09, 19:39)
Man sake taip:
jei sakandis geras ir dantys nebuvo labai traguiskai iskrype tai pakanka apie 3-5m. bet vielutes paliekamos. O jei viskas neidealu tai tada naktimis bent karta i savaite visa gyvenima. Nors ir kitiems sake siulo uzsidet nors ir retai bent iki senatves

oi kaip aš norėčiau tokio atsakymo iš savo gydytojos, kai nuims breketus...nes šiandien visgi nenuėmė man jų, kaip buvo planuota
Tai va iš mano varpinės tokios tokelės:
važiavau nuėmimui, nors mintyse vis pagalvodavau - va viena pusė kažkaip lyg aukščiau nei kita; va vienoj pusėj ne taip gražiai susieina tarpusavyje dantukai ir t.t. Bet iš kitos pusės pamaniau, kad ne bereikalo mano gydytoja tiek metų dirba savo darbą ir jei paskyrė nuėmimą, vadinasi žinojo ką daro. Taip pat suprantu, kad ne visoms lemta turėti 100% holivudą dėl tam tikrų kiekvienai asmeniškų priežąsčių - tad nusiteikiau, kad mano atvejas nors ir nebuvo sudėtingas ar įdomus, bet visgi ne tas iškurio galima maximumą išspausti. Tad prisiminiau savo nuostatas dar gydymo pradžioje ("bile tik ištiesintų tą kreivumą apačioje", kurio beje nė nesimatė praktiškai) ir kaip "apetitas kilo bevalgant" - va dar centrus suvesti (kas pradžioje gydymo man nebuvo aktualu tad ir nebuvo siekiamybė); va dar čia praplėsti; va dar čia pritraukti; va dar čia... ir galop gerai pagalvojus suvokiau, kad tiems reikalavimams turbūt nebus galo
Taigi važiavau su nuotaika, kad gydytoja žino - ką daro ir jei nuima, vadinasi jau padarėm tiek, kiek buvo įmanoma. tačiau gydytoja apžiūrėjus visgi nusprendė, kad iki Pilno Holivudo reikia dar šiek tiek nuleisti vieną pusę žemyn bei viršų toje pusėje labiau užtraukti ant apačios

Taip neplanuotai dar kuriam laikui prasitęsė mano geležinės šypsenos terminas

(dideliam MB nepasitenkinimui). Bet tiek atnešiojus manau mėnuo šen ar ten - bala nematė, jei dar eina kažką išpausti, tai ko nepadaryt to ar ne
Aišku, pakalbėjom su orto ir ji patvirtino, kad jei norėsiu to 100% vaizdo, neapsieisiu be minimalaus estetinio patvarkymo

O dar implantacija laukia...o dar keletos dantų pergydymas bei protezavimas greičiausiai

Žodžiu namo gal ir nenusipirkčiau už tą sumą, kuri išteka dantims, bet gerą auto - tai garantuotai
Ir kai pagalvoji, kad tai veiksmas be galo

....ex
Man vis vien, ką jūs apie mane galvojate, nes aš apie jus negalvoju visiškai." Coco Chanel