QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 01 09, 21:03)

Pakentėk, po poros dienelių užsimirš ir džiaugsies galutiniu rezultatu

Tai va iš mano varpinės tokios tokelės:
važiavau nuėmimui, nors mintyse vis pagalvodavau - va viena pusė kažkaip lyg aukščiau nei kita; va vienoj pusėj ne taip gražiai susieina tarpusavyje dantukai ir t.t. Bet iš kitos pusės pamaniau, kad ne bereikalo mano gydytoja tiek metų dirba savo darbą ir jei paskyrė nuėmimą, vadinasi žinojo ką daro. Taip pat suprantu, kad ne visoms lemta turėti 100% holivudą dėl tam tikrų kiekvienai asmeniškų priežąsčių - tad nusiteikiau, kad mano atvejas nors ir nebuvo sudėtingas ar įdomus, bet visgi ne tas iškurio galima maximumą išspausti. Tad prisiminiau savo nuostatas dar gydymo pradžioje ("bile tik ištiesintų tą kreivumą apačioje", kurio beje nė nesimatė praktiškai) ir kaip "apetitas kilo bevalgant" - va dar centrus suvesti (kas pradžioje gydymo man nebuvo aktualu tad ir nebuvo siekiamybė); va dar čia praplėsti; va dar čia pritraukti; va dar čia... ir galop gerai pagalvojus suvokiau, kad tiems reikalavimams turbūt nebus galo

Taigi važiavau su nuotaika, kad gydytoja žino - ką daro ir jei nuima, vadinasi jau padarėm tiek, kiek buvo įmanoma. tačiau gydytoja apžiūrėjus visgi nusprendė, kad iki Pilno Holivudo reikia dar šiek tiek nuleisti vieną pusę žemyn bei viršų toje pusėje labiau užtraukti ant apačios

Aišku, pakalbėjom su orto ir ji patvirtino, kad jei norėsiu to 100% vaizdo, neapsieisiu be minimalaus estetinio patvarkymo

Ir kai pagalvoji, kad tai veiksmas be galo

stiprybes jums

o man bus gerai, dbr skaudena, bet praeis... daktariukas sake neturetu skaudet...