Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 50 tema*

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 01 09, 21:03)
mastau.gif na jo - dabar jau galvoju NAFIK man tas holivudas buvo reikalingas wacko.gif jei dėl jo reikės visą likusį gyvenimą kankintis doh.gif
Pakentėk, po poros dienelių užsimirš ir džiaugsies galutiniu rezultatu  4u.gif
rolleyes.gif oi kaip aš norėčiau tokio atsakymo iš savo gydytojos, kai nuims breketus...nes šiandien visgi nenuėmė man jų, kaip buvo planuota cool.gif
Tai va iš mano varpinės tokios tokelės:
važiavau nuėmimui, nors mintyse vis pagalvodavau - va viena pusė kažkaip lyg aukščiau nei kita; va vienoj pusėj ne taip gražiai susieina tarpusavyje dantukai ir t.t. Bet iš kitos pusės pamaniau, kad ne bereikalo mano gydytoja tiek metų dirba savo darbą ir jei paskyrė nuėmimą, vadinasi žinojo ką daro. Taip pat suprantu, kad ne visoms lemta turėti 100% holivudą dėl tam tikrų kiekvienai asmeniškų priežąsčių - tad nusiteikiau, kad mano atvejas nors ir nebuvo sudėtingas ar įdomus, bet visgi ne tas iškurio galima maximumą išspausti. Tad prisiminiau savo nuostatas dar gydymo pradžioje ("bile tik ištiesintų tą kreivumą apačioje", kurio beje nė nesimatė praktiškai) ir kaip "apetitas kilo bevalgant" - va dar centrus suvesti (kas pradžioje gydymo man nebuvo aktualu tad ir nebuvo siekiamybė); va dar čia praplėsti; va dar čia pritraukti; va dar čia... ir galop gerai pagalvojus suvokiau, kad tiems reikalavimams turbūt nebus galo laugh.gif
Taigi važiavau su nuotaika, kad gydytoja žino - ką daro ir jei nuima, vadinasi jau padarėm tiek, kiek buvo įmanoma. tačiau gydytoja apžiūrėjus visgi nusprendė, kad iki Pilno Holivudo reikia dar šiek tiek nuleisti vieną pusę žemyn bei viršų toje pusėje labiau užtraukti ant apačios smile.gif Taip neplanuotai dar kuriam laikui prasitęsė mano geležinės šypsenos terminas smile.gif  (dideliam MB nepasitenkinimui). Bet tiek atnešiojus manau mėnuo šen ar ten - bala nematė, jei dar eina kažką išpausti, tai ko nepadaryt to ar ne ax.gif
Aišku, pakalbėjom su orto ir ji patvirtino, kad jei norėsiu to 100% vaizdo, neapsieisiu be minimalaus estetinio patvarkymo ax.gif O dar implantacija laukia...o dar keletos dantų pergydymas bei protezavimas greičiausiai rolleyes.gif  doh.gif Žodžiu namo gal ir nenusipirkčiau už tą sumą, kuri išteka dantims, bet gerą auto - tai garantuotai  lotuliukas.gif
Ir kai pagalvoji, kad tai veiksmas be galo wacko.gif ....ex doh.gif

stiprybes jums 4u.gif
o man bus gerai, dbr skaudena, bet praeis... daktariukas sake neturetu skaudet...
Atsakyti
Aš vielutę turiu tik apačioj, viršuj ne.
Man reikia nešioti plokšteles visą parą METUS laiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet kai po trijų mėnesių nuėjau pas orto, sakau nu darykit jūs ką norit, negi aš dabar darbą mesiu, gi negaliu aš visai kalbėt kai abi susidedu biggrin.gif tai leido apatinę dvylika val nešiot, bet man geriausiu atveju kokia dešimt valandų gaunasi blush2.gif gal vienas dantukas ir pajudėjo per milimetrovkę biggrin.gif bet orto sakė kad išsigalvoju cool.gif
O šeip man sakė irgi, kad norint palaikyt viską, reiks visą gyvenimą su plokštelėm draugaut, o kokiais intervalais dar kolkas nesidomėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2012 01 09, 22:00)
Man reikia nešioti plokšteles visą parą METUS laiko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Bet kai po trijų mėnesių nuėjau pas orto, sakau nu darykit jūs ką norit, negi aš dabar darbą mesiu, gi negaliu aš visai kalbėt kai abi susidedu biggrin.gif tai leido apatinę dvylika val nešiot, bet man geriausiu atveju kokia dešimt valandų gaunasi  blush2.gif gal vienas dantukas ir pajudėjo per milimetrovkę biggrin.gif bet orto sakė kad išsigalvoju  cool.gif
O šeip man sakė irgi, kad norint palaikyt viską, reiks visą gyvenimą su plokštelėm draugaut, o kokiais intervalais dar kolkas nesidomėjau smile.gif

Labai idomus atvejis smile.gif nepazystu nei vieno zmogaus kuriam po breketu visa para metus laiko reikejo ploksteliu biggrin.gif
Pasirodo stebuklu buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 01 09, 22:20)
Labai idomus atvejis smile.gif nepazystu nei vieno zmogaus kuriam po breketu visa para metus laiko reikejo ploksteliu biggrin.gif

Gal dėl to, kad man labai greit nuėmė, aš net pusantrų metų neišnešiojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2012 01 09, 22:21)
Gal dėl to, kad man labai greit nuėmė, aš net pusantrų metų neišnešiojau smile.gif

Na velniai ten zino, zinau kas ir metus nesiojo bet netenka plokstelemis kankintis. Na bet kiekvienas atvejis skirtingas smile.gif Zinau tik tiek, kad jei man sakytu nesiot metus plokstele, tai geriau jau tuos metus su breketais pavaiksciociau biggrin.gif Mano puseserei metus laiko breketus laike profilaktiskai po to jokiu ploksteliu vieluciu negavo, o dantys tiesus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 01 09, 23:13)
Na velniai ten zino, zinau kas ir metus nesiojo bet netenka plokstelemis kankintis. Na bet kiekvienas atvejis skirtingas smile.gif Zinau tik tiek, kad jei man sakytu nesiot metus plokstele, tai geriau jau tuos metus su breketais pavaiksciociau biggrin.gif Mano puseserei metus laiko breketus laike profilaktiskai po to jokiu ploksteliu vieluciu negavo, o dantys tiesus smile.gif

Aš tai ne.. vistiek, pavyzdžiui nori kokioj šventėj būt graži, išsiimi plokšteles ir sėdi išsiviepus biggrin.gif o jau su breketais to nepadarysi smile.gif aš pasižiūriu nuotraukas kur su breketais, tai juokingai taip atrodau susičiaupus visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 09, 20:08)
Katik po danties traukimo... dar visa burna pilna kraujo... antra kart nesirysciau, velniop tas centras

4u.gif 4u.gif smile.gif linkiu, kad neskaudėtų.

Artemide, gerai dėstai mintis, aš irgi galvojau apie tai, ką galima būtų pirkti biggrin.gif . Va, maškė servise, dar ir ji kaip n-tas vaikas valgo pinigus. Žodžiu - kur neapsisuksi, vien tik išlaidos wacko.gif
Atsakyti
Skaudet kaip ir neskauda.... ziauriai nemalonus jausmas burnoje... kraujas... o jau skyles dydis, negalvojau, kad taip baisiai atrodys... svajoju kada uzgis....
tik tiek, kad linksma kai prisimenu bendravima su daktariuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 01 10, 00:59)
Artemide, gerai dėstai mintis, aš irgi galvojau apie tai, ką galima būtų pirkti  biggrin.gif . Va, maškė servise, dar ir ji kaip n-tas vaikas valgo pinigus.  Žodžiu - kur neapsisuksi, vien tik išlaidos  wacko.gif

wacko.gif nė neprimink, aš pasikeičiau mašiną į kitą - ankstesniąją momentaliai nupirko, o aš lengva ranka ir pardaviau karsta.gif nugi kaip kitaip, kai beveik kieme "svajonė" stovi pastatyta...bet realybė biškutį nusodino, nes dabar mano svajonė vis dar stovi servise, o aš aplamai be automobilio kol kas (tiksliau MB auto atėmus irnesakyk.gif )
Na jo, dantys - tokia kūno dalis, į kurią tenka investuoti bene daugiausia...o kai pagalvoji...anie ima ir iškrenta senatvėje vistiek lotuliukas.gif Žodžiu kaip nesisuk, pinigai kaip į ....(šioje vietoje TV išgirstumėt PYYYPT)

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 10, 07:31)
Skaudet kaip ir neskauda.... ziauriai nemalonus jausmas burnoje...* kraujas... o jau skyles dydis, negalvojau, kad taip baisiai atrodys... svajoju kada uzgis....
tik tiek, kad linksma **kai prisimenu bendravima su daktariuku smile.gif

*vis dar kraujuoja? g.gif Kraujo tyrimo nesidarėt, gal pas jus su krešėjimu problemos arba gal geriat nuskausminamuosius, kurie skystina kraują unsure.gif Neturėtų tiek laiko kraujuot mastau.gif
**ši dalis gerai skamba thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 10 sausio 2012 - 10:16
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 09, 21:08)
Katik po danties traukimo... dar visa burna pilna kraujo... antra kart nesirysciau, velniop tas centras

4u.gif
Tokia savijauta tik laikina, po to džiaugsies gražiu holivudu thumbup.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2012 01 09, 23:00)
Man reikia nešioti plokšteles visą parą METUS laiko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O kodėl viršuje neklijavo? rolleyes.gif

QUOTE(kramtuskee @ 2012 01 09, 23:20)

beprotiškai fantastiška ne vienintelė tokia, svajaaa berots irgi su plokštele metus kankinosi smile.gif
Atsakyti
O as dura apie plokstele pamirsau paklaust. blink.gif
Atsakyti
Nelabai supratau g.gif jeigu klijuoja vielutes, tai tada nereikia plokštelės nešioti? Ar kaip?
Atsakyti