Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

QUOTE(Chardonnay @ 2009 02 03, 21:50)
Mano manymu per seksuali konservatyvioms mokytoju akims  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif cool.gif

Papildyta:
QUOTE(dolly @ 2009 02 01, 23:52)
man grazi suknele....manau tokiai sventei reikia rengtis jaunatviskai...tokiu progu ne tiek daug gyvenime ir pasitaiko  wub.gif  klasikos dar spesi prisinesioti  doh.gif user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly @ 2009 02 03, 20:01)
labai grazi suknele elegatiska + labai seksuali, beeet ne simtadieniui  schmoll.gif  tokiai sventei tai gali pasirodyti per daug vulgaru  g.gif

o man atrodo, kad visai nieko ji butu mirksiukas.gif
nes juk ir ilga, o ir nugaroj ta iskirpte ne tokia ir didele.. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 02 04, 12:32)
o man atrodo, kad visai nieko ji butu  mirksiukas.gif
nes juk ir ilga, o ir nugaroj ta iskirpte ne tokia ir didele..  ax.gif  ax.gif

butent.. na ir mokytojai nemanau kad laaabai jau konservatyvus smile.gif pas mus bentjau tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2009 02 02, 22:49)
Man atrodo kad dabar madingos baby doll stiliaus sukneles puikiai paslepia nedidelius figuros trukumus:

user posted image

toks trumpumas beveik visų įkeltų suknelių ypatingai kojas negražias paslepia wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bent jau pas mus pamenu per simtadieni,nei vienos merginos is visos kartos nebuvo su kelnem schmoll.gif visos buvo su kokteilinem suknelem smile.gif pati rinkausi juoda paprasta suknele iki keliu mirksiukas.gif
Nemanau,kad tokia svente reikia rengtis kelnes schmoll.gif
Aisku,apranga priklauso nuo vietos! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pašol @ 2009 02 04, 18:41)
toks trumpumas beveik visų įkeltų suknelių ypatingai kojas negražias paslepia wub.gif  biggrin.gif

galbut, bet suknele tai visiskai negrazi, kaip koks maisas.. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lamba* @ 2009 02 03, 22:39)
Na, o merginos kazkoki vakarini makiaza darotes?

Makiažą vakarinį, bet nesunkų. Užtat eisiu pas kirpėją, kad švelniai subanguotų plaukus rolleyes.gif
Na aš irgi šmtadieniui kelnių nesirinkčiau, net dieną rengsiuos suknelę. Vakare kaip priklauso - suknelė, bateliai, delninukė. Kiek žinau visos klasiokės šitaip g.gif

Ta VS suknelė su iškirpte nugaroj - visai ne schmoll.gif Nors aš nežinau, kokia ten jūsų mokykla.
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2009 02 02, 18:53)
Kažkąą ryškaus jaunatviško ;] padūkėliško ;DD

user posted image

user posted image

QUOTE(Mimuke @ 2009 02 03, 11:52)
sita raudona kaip tik butu  thumbup.gif  thumbup.gif

Tą raudoną suknelę aš pati dėjausi per išleistuves smile.gif Realiai foto jinai atrodo gražiau, nes truputį ir spalvos skirias, manau visom tom šventėm jinai puikiai tinka, bet šimtadieniui nesirinkčiau šios, nes jinai labiau vasariška ir kai už lango minusinė temperatūra gan juokingai atrodytų, bet tai tik mano subjektyvi nuomonė smile.gif Manau šimtadieniui labiausiai tinka kokteilinės suknelės iki kelių, bet tokios, prie kurių tiktų ir švarkelis ar megstukas smile.gif Gerų švenčių ir egzaminų 4u.gif
Atsakyti
kagi as jau nusipirkau ta VS su iskirpte nugaroj tik juodos splavos,atrodo super is tikruju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 06 vasario 2009 - 13:56
Man tai buvo geriausia - mes per diplomų įteikimo šventę buvome su mantijomis, taigi, tortinės suknelės nei viena neužsidėjo ,tarp kitko ,buvo iškilminga, gražu ir akademiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 03 29, 13:19)
Man tai buvo geriausia - mes per diplomų įteikimo šventę buvome su mantijomis, taigi, tortinės suknelės nei viena neužsidėjo ,tarp kitko ,buvo iškilminga, gražu ir akademiška biggrin.gif

mes irgi zadam su mantijom thumbup.gif
geriausia ir idomiausia thumbup.gif
Atsakyti
Mano tai tokia buvo:

user posted image

Dabar galvoju,kad galejau ir kazka sviesesnio pasirinkt, bet nenorejau rizkuot siustis internetu sukneles tokiai progai, o is Lietuvos parduotuviu esancio pasirinkimo,sita labiausiai patiko rolleyes.gif aisku, 'gyvai' graziau atrodo nei sitoj fotkej ant plastmases su baisiais papuosalais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 29 balandžio 2009 - 12:23