Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

QUOTE(Manuela @ 2009 01 12, 15:35)
Labutis visoms 4u.gif
Kreipiuosi į Jus tikėdamasi sulaukti pasiūlymų, kaip apsirengti šimtadieniui. Norėtųsi be didelių pastangų, o gal tiksliau be didelių išlaidų atrodyti puošniai ax.gif

Aš irgi nenorėjau suknelės, nors buvo kitų ir su suknelėmis 4u.gif užsidėjau sijonuką ir švarkelį, sijonuką turėjau, tai tik svarkeli sventini nusipirkau ir gerai visai atrode smile.gif
Atsakyti
o, skaudi tema ax.gif pati nesiruošiau nieko ypatingo, net negalvojau apie tai. Draugė karts nuo karto paklausdavo, ką rengiuosi vilktis, o aš net neatkreipdavau dėmesio. Jaučiu kokius marškinukus ir juodas kelnytes užsimesiu. Nežadu labai puoštis, vis tik šimtadienis, ne išleistuvės smile.gif
Atsakyti
man grazi suknele....manau tokiai sventei reikia rengtis jaunatviskai...tokiu progu ne tiek daug gyvenime ir pasitaiko wub.gif klasikos dar spesi prisinesioti doh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(dolly @ 2009 02 02, 00:52)
man grazi suknele....manau tokiai sventei reikia rengtis jaunatviskai...tokiu progu ne tiek daug gyvenime ir pasitaiko  wub.gif  klasikos dar spesi prisinesioti  doh.gif user posted image

sita suknele tiesiog super thumbup.gif tikrai tokios norecios,bet nemanau,kad lietuvoj galima daug tokiu rast,nes paklausa matyt nelabai didele butu,nes lietuvaites labiau jau tamsesnes spalvas megsta,bet as tai tikrai tokia pirkciau biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2009 01 30, 12:46)
Rinkciausi kazka panasaus:

Gražūs pavyzdukai... jei turi tokią pat gražią figūrą...
Atsakyti
QUOTE(Twiggy91 @ 2009 02 02, 15:40)
sita suknele tiesiog super thumbup.gif tikrai tokios norecios,bet nemanau,kad lietuvoj galima daug tokiu rast,nes paklausa matyt nelabai didele butu,nes lietuvaites labiau jau tamsesnes spalvas megsta,bet as tai tikrai tokia pirkciau biggrin.gif  smile.gif

manau kazkaip reikia issiskirti is minios...o juodas apdaras tai taip banalu doh.gif
Atsakyti
Kažkąą ryškaus jaunatviško ;] padūkėliško ;DD

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Ačiū visoms labai už pasidalinimą savo nuomonėmis 4u.gif
Tiesą sakant, aš nusipirkau kaip tik tokio stiliaus tik juodą suknutę su diržu ant liemens bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 02 02, 14:45)
Gražūs pavyzdukai... jei turi tokią pat gražią figūrą...

Man atrodo kad dabar madingos baby doll stiliaus sukneles puikiai paslepia nedidelius figuros trukumus:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 02 vasario 2009 - 21:53
QUOTE(veltiniuke @ 2009 02 02, 18:53)
Kažkąą ryškaus jaunatviško ;] padūkėliško ;DD

user posted image

sita raudona kaip tik butu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sita raudona lb seksovai atrodai prie idegusios odos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly @ 2009 02 01, 23:52)
man grazi suknele....manau tokiai sventei reikia rengtis jaunatviskai...tokiu progu ne tiek daug gyvenime ir pasitaiko  wub.gif  klasikos dar spesi prisinesioti  doh.gif user posted image

Labai sutinku su šita nuomone smile.gif Graži suknutė wub.gif
Atsakyti