Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

QUOTE(astuškinas @ 2009 05 07, 19:48)
user posted image
na, o jei tokia?paskutiniam skambučiui? nebūtų per daug? o ką manot reikėtų derinti?  g.gif

Puiki. Tokios suknutės tinka beveik visais gyvenimo atvejais. Čia vienas iš tų atvejų. Reikėtų kažkokio ryškesnio akcento ir būtų liuks! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 02, 21:31)
i magistro diplomu iteikima eisiu su dzinsais ir maike. tikrai nesipuosiu kaip per bakalaura. baisu, man kazkaip dabar jau kvaila kai taip paneles puosiasi i diplomo iteikima.  doh.gif sukneles vakarines.. ir kam?

Nu jau čia tai nesąmonė. Manau, kad atrodysi kaip balta varna taip apsirengusi. Visgi proga ir įstaiga diktuoja atitinkamus aprangos rėmus. Klasikinis kuklus aprėdas tiktų, o ne džinsai ir maikė ar proginė suknelė. Nereikia pulti į kraštutinumus, visada gyvenime geriausia aukso vidurys.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 05 12, 22:57)
Nu jau čia tai nesąmonė. Manau, kad atrodysi kaip balta varna taip apsirengusi. Visgi proga ir įstaiga diktuoja atitinkamus aprangos rėmus. Klasikinis kuklus aprėdas tiktų, o ne džinsai ir maikė ar proginė suknelė. Nereikia pulti į kraštutinumus, visada gyvenime geriausia aukso vidurys.

drinks_cheers.gif Pritariu. Jau kartojuosi, bet dar karta pasakysiu, nemaciau dar nei vienos per magistro diplomo iteikimo, isleistuviu sventes, einancios su dzinsais ir maike. Jau geriau paprastute suknele be akcentu ar sijonukas + palaidine.
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 05 07, 19:48)
user posted image
na, o jei tokia?paskutiniam skambučiui? nebūtų per daug? o ką manot reikėtų derinti?  g.gif

Grazu butu priderinti trumpa ryskesni svarkeli, plius platus dirzas ant liemens rolleyes.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau cia jusu visu nuomones ir pamaciau kaip skirtingai kiekviena galvoja apie apdarus tokiomis progomis ax.gif pati asmeniskai dar tik turesiu tokias sventes bet jau isivaizduoju koks galvos skausmas laukia doh.gif lotuliukas.gif su maike ir dzinsais i diplomu teikima tikrai neiciau...labai maista paaugliu primena blush2.gif o isleistuvems tai mano manymu jookiu tortu schmoll.gif siuo metu kiek apsizvalgiau man patinika zaroje esancios silkines plazdancios sukneles... ajsku rizika tokia pirkti kadangi antra tokia panele tikrai paprasta butu sutinkti taciau bent jau kazka panasaus isivaziduoju per isleistuves, simtadieni... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 02, 20:31)
i magistro diplomu iteikima eisiu su dzinsais ir maike. tikrai nesipuosiu kaip per bakalaura. baisu, man kazkaip dabar jau kvaila kai taip paneles puosiasi i diplomo iteikima.  doh.gif sukneles vakarines.. ir kam?

netinka i diplomo iteikima dzinsai. tikrai galima surast alternatyva dzinsams ir be vakarines sukneles.
Atsakyti
Sveikos panelės bye1.gif

Vat aš irgi noriu pasikonsultuoti ax.gif Esu kviečiama į vaikino išleistuves, kaip svečias, kadangi esu jo mergina smile.gif Ką patartumėte man apsirengti ta proga, gal galėtumėte kokių pavyzdėlių parodyti, parašyti? blush2.gif Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 05 25, 21:26)
Sveikos panelės bye1.gif

Vat aš irgi noriu pasikonsultuoti ax.gif Esu kviečiama į vaikino išleistuves, kaip svečias, kadangi esu jo mergina smile.gif Ką patartumėte man apsirengti ta proga, gal galėtumėte kokių pavyzdėlių parodyti, parašyti? blush2.gif Ačiū rolleyes.gif

Manau,kad tiktu paprasciausia kukli suknute,be jokiu pribombasu,spalva manau nelabai svarbu,tik kad nebutu labai issaukianti.Aisku,jei jau labai megsti puostis gali renktis dar puosniau.Bet manau tokia proga kukli suknute,aukstakulniai puikai tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 05 25, 21:31)
Manau,kad tiktu paprasciausia kukli suknute,be jokiu pribombasu,spalva manau nelabai svarbu,tik kad nebutu labai issaukianti.Aisku,jei jau labai megsti puostis gali renktis dar puosniau.Bet manau tokia proga kukli suknute,aukstakulniai puikai tiktu smile.gif

Aš irgi taip manau smile.gif Paprasta suknelė ir progai pasipuošus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 05 25, 21:26)
Sveikos panelės bye1.gif

Na, as kazka tokio rinkciausi (bet cia tik as). mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2009 04 29, 13:22)
Mano tai tokia buvo:

user posted image

QUOTE(Nieko_rimto @ 2009 04 29, 23:45)
aš turbūt rinkčiausi kokią šviesią, gan paprastą, maždaug like this one:
user posted image

paprasta, bet tuo ji ir miela, ir graži smile.gif man smile.gif

sitos dvi labai smagios ! smile.gif thumbup.gif

as per abejas savo isleistuves rinkausi tamsias sukneles, tai trecia karta noreciau kazko sviesaus ar ryskesnio smile.gif tokio vasarisko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 25 gegužės 2009 - 23:43
[quote=zazuna,2009 05 26, 01:11]
Na, as kazka tokio rinkciausi (bet cia tik as). mirksiukas.gif
user posted image
Labai gražu, tikrai įsidėmėsiu wub.gif Nes pasimetus esu, o noriu nei perdaug, nei per mažai, taip gražiai blush2.gif Paprastai, bet puošniai ax.gif
Atsakyti