O kur jūs, merginos, perkate šventines sukneles, apskritai kažką šventiško, gal žinote nuomos punktų Vilniuje ir Klaipėdoje gerų, kad nebrangiai atsieitų?

Sita labai patiko, bet brangi 400$ Jei rasciau labai grazia uz ~300lt pirkciau bet kad nerandu tokios nei interneto platybese,nei LT. Todel ir nusprendziau arba labai grazi, arba mano turimos
Sue Wong

Sue Wong

QUOTE(Chansse @ 2009 05 27, 17:46)
Sita labai patiko, bet brangi 400$ Jei rasciau labai grazia uz ~300lt pirkciau bet kad nerandu tokios. Todel ir nusprendziau arba labai grazi, arba mano turimos
Tik kad va visu nuomones skirias
Sue Wong

Tik kad va visu nuomones skirias

Sue Wong

nu man sita tai tikrai ne i isleistuves,cia jau daugiau i vestuves kokias

QUOTE(Chansse @ 2009 05 27, 17:46)
Sita labai patiko, bet brangi 400$ Jei rasciau labai grazia uz ~300lt pirkciau bet kad nerandu tokios nei interneto platybese,nei LT. Todel ir nusprendziau arba labai grazi, arba mano turimos
Sue Wong

Sue Wong

tai gal galima pasisiut jei dar laiko yra? nusipirkt shilko ir susirast kokia gera siuveja

manau galetu lygiai tokia pat ar panasia padaryt.
I bakalauro diplomus ejau su ilga tiesia paprasto kirpimo plazdancios medziagos sukne ant petneseliu (beveik kasdienine pliazine), tik plaukus pasitvarkiau ir aukstakulnes basutes apsiaviau - kazkaip neturejau noro puostis
Magistrui specialiai siuvausi little black dress.
Nors jei siandien butu tokia proga, tai nesirinkciau nei to nei to varianto
rinkciausi paprasto kirpimo kokybiskos ir prabangios megziagos sukute, tik ne juoda, o labiau jaunatviskos spalvos, gal pasteline, o gal ryskia
ir butinai labai elegantiskos atviros basutes. Ir jokiu kuodu ant galvos!
p.s. Nelabai suprantu, ka si tema veikia SKELBIMU LENTOJE??? Galbut reiketu perkelti i stiliaus skyreli
Papildyta:
na va, mano zodziai tiesiai moderatorems i ausi
kol rasiau posta ir perkele

Nors jei siandien butu tokia proga, tai nesirinkciau nei to nei to varianto

p.s. Nelabai suprantu, ka si tema veikia SKELBIMU LENTOJE??? Galbut reiketu perkelti i stiliaus skyreli

Papildyta:
na va, mano zodziai tiesiai moderatorems i ausi

universiteto baigimui dabar visi mantijom puosias, vietoj sukneliu, net vyrukai
aisku po apacia dzinsu nesimausi, bet galvos sukti tai tikrai nereikia

QUOTE(annaa @ 2009 06 04, 13:13)

taip, labai gerai sugalvojo.

džiaugiuosi.
o pas mus nesideda nieks mantiju,tai teks galvot kazka

QUOTE(annaa @ 2009 06 04, 14:13)

mes irgi mantijas, man laba patinka ta mintis ir ramu ir tvarkinga

O as dziaugiuosi, kad musu kursas vieningai nusprendee, jog mantijoms - ne. Pirma, vasara - karsta; antra, neaisku kas jas deveje, prakaitave...; trecia, ne lievietuviska, o kaip ir viskas siais laikais kopijuojama is vakaru - amerikietisku filmu paveikti; ketvirta - kam slepti save po beformiais maisais - tokia proga noretusi bent kiek sventiskiau ir linksmiau atrodyti
As isivaizduoju, jog tokiai progai suknele neturetu buti juoda - sita tobula, bet geriau pasilikti kitoms progoms, o isleistuvems/diplomu iteikimams - tokiai sventei man norisi, kaip ir KRISTELA rase - vieningai svelnios kremines arba vieningai kokios nors dzaugsmingos ryskios; gana paprastos, trumputes, lengvutes ir plazdancios
Tik klausimas, kur Lietuvoje tokia rasti? Gal kas nuotuokiate, apie koki a as?

As isivaizduoju, jog tokiai progai suknele neturetu buti juoda - sita tobula, bet geriau pasilikti kitoms progoms, o isleistuvems/diplomu iteikimams - tokiai sventei man norisi, kaip ir KRISTELA rase - vieningai svelnios kremines arba vieningai kokios nors dzaugsmingos ryskios; gana paprastos, trumputes, lengvutes ir plazdancios

Mes irgi uzsakem mantijas, bet sukneles vis tiek reikia
turiu per 2 savaites surasti suknele
gerai, kad bent zinau ko noriu