Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

Aš irgi su klausimu.Neisivaizduoju ka reigtis per šimtadienį.Iš pradžiu galvojau apie suknelę,bet man nuo namų iki mokyklos koks pusvalandis kelio,todėl po oficialiosios dalies nelabai turiu galimybę persiregt.Tada pagalvojau apie kelnias,bet visos klasės merginos bus su suknelėm,tai aš viena su kelnėm ait nenoriu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2011 01 29, 15:31)
Aš irgi su klausimu.Neisivaizduoju ka reigtis per šimtadienį.Iš pradžiu galvojau apie suknelę,bet man nuo namų iki mokyklos koks pusvalandis kelio,todėl po oficialiosios dalies nelabai turiu galimybę persiregt.Tada pagalvojau apie kelnias,bet visos klasės merginos bus su suknelėm,tai aš viena su kelnėm ait nenoriu ax.gif .

Na taigi pasiimk persirengt ką nors ir tiek tos bėdos biggrin.gif
Atsakyti
Persiregt pas kašką ai galių,bet aš nelabai isivaizduoju ką regtis doh.gif .Nes tiesą pasakius suknėlės ar sijono jau kokius 7m nesidėjus.Tai nelabai žinau kokia rankinę jimti ir kokius batus dėtis blush2.gif
Atsakyti
Mano šimtadienis ne taip ir senai buvo. smile.gif Iš visos laidos tik dvi merginos buvo be suknelių, viena su kombinezonu, kita su kostiumėliu super stilingu kelnės siauros, švarkelis papūstais pečiais, ir ji atrodė daug kartų geriau nei kita klasiokė pasisiuvus iki žemės atlasinę suknelę. doh.gif Ir, merginos, nesidėkit tų baisių trumpų atlasinių švarkelių ant suknelių, labai nedailiai atrodo. O kas dėl spalvų.. juk šimtadienis vyksta žiema, man tai juokingai atrodė visos išsinuoginusios persikinėm ar ryškiai geltonos spalvos suknėm "pasipuošusios".
Jei turėčiau galimybę vėl sudalyvauti šimtadienyje rinkčiaus suknelę, paprastus batukus ar aukštakulnius, juodas pėdkelnias, auskarus ar apyrankę, plaukus palikčiau palaidus arba susukčiau lengvą kuoduką, makiažas, tamsūs nagai thumbup.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gražios šventės. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afters: 22 sausio 2012 - 10:00
šiais metais aš taip pat abiturientė ax.gif
ir pas mus mokykloje įprasta, kad visą dieną mokykloje vyksta šventė, pertraukų metu goja muzika, vyksta šokiai ir visi būna apsirengę tų metų tema. šiemet tema "kruizinis laivas" ir tiesą sakanat net nenumanau ką rengtis g.gif gal kas turite idėjų?
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2012 01 23, 16:32)
šiais metais aš taip pat abiturientė  ax.gif
ir pas mus mokykloje įprasta, kad visą dieną mokykloje vyksta šventė, pertraukų metu goja muzika, vyksta šokiai ir visi būna apsirengę tų metų tema. šiemet tema "kruizinis laivas" ir tiesą sakanat net nenumanau ką rengtis  g.gif  gal kas turite idėjų?

Kokia įdomi idėja. bigsmile.gif Rengčiaus kažką marinistinio stiliaus ale "kapitonė". Tamsiai mėlynais/baltais dryžiais palaidinė ar suknelė, auskarai - inkarai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2012 01 23, 15:32)
šiais metais aš taip pat abiturientė  ax.gif
ir pas mus mokykloje įprasta, kad visą dieną mokykloje vyksta šventė, pertraukų metu goja muzika, vyksta šokiai ir visi būna apsirengę tų metų tema. šiemet tema "kruizinis laivas" ir tiesą sakanat net nenumanau ką rengtis  g.gif  gal kas turite idėjų?

Man irgi jūros/jūreivių tematika atrodo tinkamiausia... Arba gali pabandyti apsirengti kaip kruizinio laivo keleivė- ilga balta vasarinė suknelė, plačiakraštė skrybėlė, papuošalai- na kaip kokia turtinga panelė kruize biggrin.gif

Be to tema jūsų nebloga. Mūsų šimtadienio tema- vienuolynas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiktokia: 23 sausio 2012 - 20:52
Sveikos, ką patartumėte rengtis bakalauro baigimo proga?
Galvojau apie little black dress, bet Klaipėdoje tokios nerandu, gal kuri nors užmatėte Klaipėdoje?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2010 06 29, 13:39)
Aisku, jog be pedkelniu, juk karsta, o batelius ar basutes detis, tai cia jau reik ziuret, kokia ta avalyne ir kuri labiau tinka ar jums patinka mirksiukas.gif

Pagal etiketą per tokius oficialius renginius pėdkelnės būtinos.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Vis sprendžiu ką apsivilkti į vaikino diplomų įteikimą. Ką manote apie tokią suknelę? Ar nebus per puošnu? ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Melo_mane manau tikrai ne per puošnu 4u.gif
Atsakyti
Ir aš manau, kad visai tinka smile.gif
Atsakyti