Aš irgi su klausimu.Neisivaizduoju ka reigtis per šimtadienį.Iš pradžiu galvojau apie suknelę,bet man nuo namų iki mokyklos koks pusvalandis kelio,todėl po oficialiosios dalies nelabai turiu galimybę persiregt.Tada pagalvojau apie kelnias,bet visos klasės merginos bus su suknelėm,tai aš viena su kelnėm ait nenoriu
.

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2011 01 29, 15:31)
Aš irgi su klausimu.Neisivaizduoju ka reigtis per šimtadienį.Iš pradžiu galvojau apie suknelę,bet man nuo namų iki mokyklos koks pusvalandis kelio,todėl po oficialiosios dalies nelabai turiu galimybę persiregt.Tada pagalvojau apie kelnias,bet visos klasės merginos bus su suknelėm,tai aš viena su kelnėm ait nenoriu
.

Na taigi pasiimk persirengt ką nors ir tiek tos bėdos

Persiregt pas kašką ai galių,bet aš nelabai isivaizduoju ką regtis
.Nes tiesą pasakius suknėlės ar sijono jau kokius 7m nesidėjus.Tai nelabai žinau kokia rankinę jimti ir kokius batus dėtis

Mano šimtadienis ne taip ir senai buvo.
Iš visos laidos tik dvi merginos buvo be suknelių, viena su kombinezonu, kita su kostiumėliu super stilingu kelnės siauros, švarkelis papūstais pečiais, ir ji atrodė daug kartų geriau nei kita klasiokė pasisiuvus iki žemės atlasinę suknelę.
Ir, merginos, nesidėkit tų baisių trumpų atlasinių švarkelių ant suknelių, labai nedailiai atrodo. O kas dėl spalvų.. juk šimtadienis vyksta žiema, man tai juokingai atrodė visos išsinuoginusios persikinėm ar ryškiai geltonos spalvos suknėm "pasipuošusios".
Jei turėčiau galimybę vėl sudalyvauti šimtadienyje rinkčiaus suknelę, paprastus batukus ar aukštakulnius, juodas pėdkelnias, auskarus ar apyrankę, plaukus palikčiau palaidus arba susukčiau lengvą kuoduką, makiažas, tamsūs nagai
.

Gražios šventės.

Jei turėčiau galimybę vėl sudalyvauti šimtadienyje rinkčiaus suknelę, paprastus batukus ar aukštakulnius, juodas pėdkelnias, auskarus ar apyrankę, plaukus palikčiau palaidus arba susukčiau lengvą kuoduką, makiažas, tamsūs nagai

Gražios šventės.

šiais metais aš taip pat abiturientė
ir pas mus mokykloje įprasta, kad visą dieną mokykloje vyksta šventė, pertraukų metu goja muzika, vyksta šokiai ir visi būna apsirengę tų metų tema. šiemet tema "kruizinis laivas" ir tiesą sakanat net nenumanau ką rengtis
gal kas turite idėjų?

ir pas mus mokykloje įprasta, kad visą dieną mokykloje vyksta šventė, pertraukų metu goja muzika, vyksta šokiai ir visi būna apsirengę tų metų tema. šiemet tema "kruizinis laivas" ir tiesą sakanat net nenumanau ką rengtis

QUOTE(Desire*~> @ 2012 01 23, 16:32)
gal kas turite idėjų?

Kokia įdomi idėja.

QUOTE(Desire*~> @ 2012 01 23, 15:32)
gal kas turite idėjų?

Man irgi jūros/jūreivių tematika atrodo tinkamiausia... Arba gali pabandyti apsirengti kaip kruizinio laivo keleivė- ilga balta vasarinė suknelė, plačiakraštė skrybėlė, papuošalai- na kaip kokia turtinga panelė kruize

Be to tema jūsų nebloga. Mūsų šimtadienio tema- vienuolynas...

Sveikos, ką patartumėte rengtis bakalauro baigimo proga?
Galvojau apie little black dress, bet Klaipėdoje tokios nerandu, gal kuri nors užmatėte Klaipėdoje?
Galvojau apie little black dress, bet Klaipėdoje tokios nerandu, gal kuri nors užmatėte Klaipėdoje?
QUOTE(Kelsey @ 2010 06 29, 13:39)
Aisku, jog be pedkelniu, juk karsta, o batelius ar basutes detis, tai cia jau reik ziuret, kokia ta avalyne ir kuri labiau tinka ar jums patinka 

Pagal etiketą per tokius oficialius renginius pėdkelnės būtinos.
Ir aš manau, kad visai tinka