Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 13

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 20, 12:22)
gal kas turit tokią spintą ir lentyną iš vaikų skyriaus ir galit pakomentuoti kokybę? atrodo gražiai, bet kad kaina tokia maža, kažin ar nebus jos tokios "popierinės" g.gif

Turim ir viena, ir kita 4u.gif Kaina atitinka kokybe. Priekaistu tikrai neturiu. Lentyna jau ketvirtus metus tarnauja, tai aisku, apsidauze kazkiek krasteliai, bet siaip tai ir valosi gerai ir pakankamai tvirta. O spinta turim metus laiko, tai kol kas kaip nauja. Bet aisku, spintos eksploatacija nepalyginamai mazesne, nei lentynos biggrin.gif

Va, musu vaiku kambariukas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 01 23, 01:48)

labai labai fainas kambariukas wub.gif

Dabar tik pastebėjau, kodėl toks išplanavimas įdomus... Gerai čia pasiteisina balkono sienos išgriovimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetė: 23 sausio 2012 - 00:49
QUOTE(Avetė @ 2012 01 22, 18:44)
Ohhh...  doh.gif Kaip aš suprantu tave... Man panašiai, o ir tos smulkmės dar kol sulauksiu... Baisi liga ta ikeamanija  lotuliukas.gif

Aha, baisi ir nepagydoma liga biggrin.gif

QUOTE(Alchemie @ 2012 01 22, 19:57)
Mes patys nuvaziavom, tai sake, kad didysis nuomojamas autobusiukas sugedo ir pries kelione tik maziuka gavo doh.gif delto daug ko negalejo parvezti.

Suprantu, kad visko gali nutikti, bet tada taip ir sakytų, o tai kai paskambinau, sako, kad mano prekės nebuvo... unsure.gif

QUOTE(Alchemie @ 2012 01 22, 21:18)
Susirinkau Molger suoliuka i vonia.
Nu padarytas labai kokybiskai, nulakuotas, susukimas 8 varztai lotuliukas.gif  thumbup.gif maloniai nustebino, kad kojyciu apacios su gumiukais, kas nesibraizytu ir neslidinetu thumbup.gif

Labai ciekava, tai prašom pasirodyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2012 01 22, 16:24)
Labas merginos, darau uzsakyma , gal galite rekomenduoti anklode vaikui . Gal kas pirkote ? Perku lovyte, patalyne, nezinau kokia antklode pasirinkti. Aciuuuu 4u.gif

turim Mysa Stra, puiki bigsmile.gif minkšta, lengva, pats viduriukas - nei šalta, nei karšta
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 01 23, 09:27)
Suprantu, kad visko gali nutikti, bet tada taip ir sakytų, o tai kai paskambinau, sako, kad mano prekės nebuvo...  unsure.gif

Bet juk gal ir nebuvo - man didelę komodą atvežė, o gerokai mažesnio stalo - ne, sakė, kad nebuvo cool.gif. Jei jau būtų taupę vietą, turbūt būtų ėmę stalą, ne komodą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2626: 23 sausio 2012 - 10:05
http://www.ikea.com/...ducts/00154592/
Susitariau su kolege, kad gal atsines savo fotika ir cia darbe sukrausim nuotraukas, tada galesiu sudeti daugiau savo ikejiniu turtu thumbup.gif
Siandien dar laukia spinteles su veidrodziu surinkimas, jei vyras imsis unsure.gif
Atsakyti
4u.gif panos, o pacios nevaziuojat i ikea??? nebandet??cia i Varsuva reiktu??ar kur arciau yra?/
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2012 01 23, 11:13)
4u.gif  panos, o pacios nevaziuojat i ikea??? nebandet??cia i Varsuva reiktu??ar kur arciau yra?/

Kaipgi nebandėm - bandėm wink.gif Į Varšuvą arčiausiai, ale tolokai gaunasi ir dėl kelių prekių neapsimoka...
Atsakyti
vaziavom 4u.gif as galvoju, kad vaziuosim dar, bet kokia vasara, pavasari, kad keliai butu saugus ir diena ilgesne
Atsakyti
sweikos 4u.gif
sakykit kaip tam lenkų psl. ką nors rast? doh.gif gal yra kur pasikeist į rusų kalbą,nerandu niekaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 23, 00:13)
nebijot, kad driokstels?

Vat aš ant tokios mielai prisimontuočiau reguliuojamas kojas mažas smile.gif

cia ne pas mane smile.gif nuotrauka is interneto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2012 01 23, 13:47)
sweikos  4u.gif
sakykit kaip tam lenkų psl. ką nors rast?  doh.gif  gal yra kur pasikeist į rusų kalbą,nerandu niekaip  blush2.gif

nu tai eikit i ieka.ru ar ikea.pl, raskit daikta, kuris patinka, kopijuokit jo koda i lenkisko puslapio paieskos laukeli ir matysit, ar turi lenkai, ar ne ta daikta, nes skirtingose salyse ir pasiula skirtinga
Atsakyti