Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 13

QUOTE(varlyte96 @ 2012 01 23, 16:21)
Kaip ten bebūtų, bet toks jos darbas... Jei darbdavys man skambintų, o aš jį numesčiau, nes "turiu asmeninių reikalų" tai neilgai trukus netekčiau darbo.
Nežinau kaip šiame versle, bet kituose pardavėjas taikosi prie pirkėjo, ne atvirkščiai  g.gif Suprantu, kad turi žmogus ir asmeninių reikalų, bet bent minimalus bendravimas ir pranešimas iš anksto turėtų būti, kaip sau norit.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir dar turiu klausima del Kritter loveles

vaizdine info:
user posted image

Kas ja turite, ar esate maciusios is arciau. Ar ji tvirta?
Na ta prasme, neplanuoju pati joje guleti cool.gif
Bet jei atsisesiu ant jos salia sergancio vaiko...ar atlaiky?

P.S. as standartines kompleksijos moteriske, jei ka... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2012 01 22, 22:46)
EXPEDIT kiek kitaip

Aha, man ir atrodo kad tuoj tuoj nukris biggrin.gif

QUOTE(Maria Mersedes @ 2012 01 23, 17:37)

Tvirta tikrai, galima ir prisesti ir prigulti. Konstrukcija pakankamai apgalvota del sito. As tik del vieno svarstau, mum beveik du metukai, bet lovyte atrodo kartais siauroka g.gif Gailiuosi, kad nepirkau reguliuojamo ilgio platesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 01 23, 16:46)
Gailiuosi, kad nepirkau reguliuojamo ilgio platesnes 4u.gif

Aciu uz atsakyma.

O kokia dabar imtumete reguliuojamo ilgio is IKEA siulomu? ar apskritai ne is ikejos?
Atsakyti
QUOTE(Maria Mersedes @ 2012 01 23, 17:50)
Aciu uz atsakyma.

O kokia dabar imtumete reguliuojamo ilgio is IKEA siulomu? ar apskritai ne is ikejos?

As jau nieko ne is ikejos nebeimu... biggrin.gif O kuria imciau, tai nepamenu, nenervuoju saves dabar ziurinedama jas, nes reikia susitaikyti, kad naujos nepirksiu
Atsakyti
QUOTE(Maria Mersedes @ 2012 01 23, 16:37)
Kas ja turite, ar esate maciusios is arciau. Ar ji tvirta?

P.S. as standartines kompleksijos moteriske, jei ka... biggrin.gif

tvirta tvirta, mus keturis atlaikydavo puikiai

QUOTE(meile_G @ 2012 01 23, 16:46)
Aha, man ir atrodo kad tuoj tuoj nukris biggrin.gif
Tvirta tikrai, galima ir prisesti ir prigulti. Konstrukcija pakankamai apgalvota del sito. As tik del vieno svarstau, mum beveik du metukai, bet lovyte atrodo kartais siauroka  g.gif Gailiuosi, kad nepirkau reguliuojamo ilgio platesnes 4u.gif

na kaip idomu, as va dviaukste bernam pirkau ir vel 70plocio emiau, man idealus plotis. Vietos daugiau nei pakankamai, o ir kambario neuzgriozdina.
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 01 23, 16:54)
As jau nieko ne is ikejos nebeimu... biggrin.gif O kuria imciau, tai nepamenu, nenervuoju saves dabar ziurinedama jas, nes reikia susitaikyti, kad naujos nepirksiu

Kad sigrauztumet pasakysiu. Yra vienintele Lesvik 90 cm plocio
http://translate.goo...t...&prmd=imvns

Taciau, jos spalva tik tokia rustic mediena...

Na, tamsoka ji.

Neblogai dertu tik uzmiescio namuose. Arba siek tiek vintage interjere...
Atsakyti
QUOTE(Maria Mersedes @ 2012 01 23, 15:58)
Apsisprendziau pirkti Kriter balta lovele. Viena bloka is Torfast sistemu (zaislams ir saip vaikiskam chlamui susidet. Apvalu Mammut staluka su trimis taburetemis (piesimams, arbatos gerimui su lelemis smile.gif).

nu Maryte, kazkaip nelabai man ziuresis tavo namuose tos plastmasines trofast dezes ir plastmasiniai mamut baldai schmoll.gif rinkis is Stuvos geriau mirksiukas.gif ..as knopkei pries 2 savaites is stuvos keleta baldeliu gavau..

beje, ir as lovele Kritter zadu pirkt ateity, simpatiska labai..
Atsakyti
QUOTE(Maria Mersedes @ 2012 01 23, 18:01)
Kad sigrauztumet pasakysiu. Yra vienintele Lesvik 90 cm plocio

Tiksliai, pasirinkimo kaip ir nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 01 23, 17:10)
nu Maryte, kazkaip nelabai man ziuresis tavo namuose tos plastmasines trofast dezes ir plastmasiniai mamut baldai schmoll.gif rinkis is Stuvos geriau  mirksiukas.gif ..as knopkei pries 2 savaites is stuvos keleta baldeliu gavau..

beje, ir as lovele Kritter zadu pirkt ateity, simpatiska labai..

Nu blyn, Kvietkas, prigavai mane cia gaziai cool.gif
Pirma karta po 100 metu ryzausi kazka rasyt SM ir va, pariso mane sekta biggrin.gif

Sluchai, reik man pas tave uzlekt pazet gyvai tas stuvas (nu arbe, jei nenori sveciu, tai dafai kokia fotke inmesk tu spintu).

O kokias emei konkreciai?

O kad mes tokius pacius daiktus perkam pastoviai, tai jau senas bajeris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maria Mersedes @ 2012 01 23, 17:18)
Sluchai, reik man pas tave uzlekt pazet gyvai tas stuvas (nu arbe, jei nenori sveciu, tai dafai kokia fotke inmesk tu spintu).

kad dejau cia foto praeita savaite..

bet gali kada atvaryt, tau gi netoli darbo
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 01 23, 17:22)
kad dejau cia foto praeita savaite..

bet gali kada atvaryt, tau gi netoli darbo

Tai jo, netoli. O tu ka, dar nedirbi blink.gif Lodere cool.gif
Atsakyti