QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 10, 20:23)
berods, taip apie Corazon'us rašė, bet atsirado ir tokių, kurioms patiko
...
QUOTE(saintlina @ 2012 01 10, 20:39)
ne, nu palaukit palaukit, apie Corazonus tikrai masiškai nieks nerašė, kad beskoniai ir vandeningi

Viena tokią nuomonę pamenu, bet daugumai tikrai patiko.
Corazonai superiniai pomidorai, Casual, neapsiriksi paėmus.
....
QUOTE(saintlina @ 2012 01 10, 21:08)
Ne, aiškiai Casual apsiriko, ne C raide tų paslaptingųjų pavadinimas prasdeda..
...
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 10, 20:43)

tai, kad ir man jie labai patiko, tik iš C raidės daugiau neatgaminu, kam ten be skonio.
Maniškiai didžiuliai nefavoritai iš B ir GK prasideda
...

na gal tikrai apsirikau tada...... bet pamenu kad kazkurie buvo labai stipriai peikiami kaip vandeningi beskoniai
tai o jeigu is kitos raides, tai kokie kandidatai?
Gaudvile B tai betaluxai? o GK tai Golden koning?
QUOTE(Neili @ 2012 01 10, 22:10)
aš pernai dar lauke auginau kmicic, tai labai buvo super po 100 vnt ir daugaiu pomidoru ant stiebo,
tobula grozybe

bet cia jau turbut ypatingi augintojos nuopelnai
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 10, 20:26)
na tada paklausiu taip...
Ex, Diuni, Casual,ir kitos,kurios augina daugiau pomidoru, kiek sodinat daigu, kiek Jums uztenka?
Zirze, as sodinu nedaug..... netelpa man i shiltnami daug..... matyt kaip Upas ir sake nemoku pas vyra didesnio siltnamio ishsiprashyt

telpa viso labo 30 su virsh daigu (is jegos 35)...... valgome patys (5 zmones), vezu mamai, kazkiek sukeliauja i stiklainiukus..... uosviai savu turi.....
jei tureciau 50 daigu manau butu pats pats gerumas.... uztektu tikrai viskam.
ir dabar uztenka, bet va labai norisi kuo ivairesniu ishmeginti, ir tuomet gaunasi pavadinimu daugiau nei vietu shiltnamyje

na bet kazkaip sutelpu, nes kokius 5-10 daigu laukan isodinu. Uzpernai lauke derejo nepaprastai gerai.....
ir dabar jau suplanuoti tie kurie tikrai bus auginami. kokios 4-6 vietos bus skirtos eksperimentiniams naujokams
Beje, griztant prie ankstyvuju veisliu aptarimo, atsiminiau , is tu ankstyvuju hibridu. buvau polfast auginus kelis metus, pernai dar ir Ivet meginau- Ivet man patiko labiau (derlingumu ir dydziu pomidoru).