Vat man iš galvos neišeina tie Tumbling Tom Yellow. Žinau,kad praeitais metais buvo auginančių
Ačiū už naujus namus
Vat man iš galvos neišeina tie Tumbling Tom Yellow. Žinau,kad praeitais metais buvo auginančių
Ar verta? ar tokie svyrantis ir buvo?
QUOTE(saintlina @ 2012 01 09, 20:49)
jap... kmicic kekes risau po du-tris sniurus ir vis tiek luzinejo
QUOTE(Casual @ 2012 01 09, 20:50)
ievakata, ten black cherry, itariu sweet million, o geltoni kas? ola polka? bet gal per mazi....
kokie is viso geltoni cheriukai verti demesio? kad deretu guo gausiausiai ir labai skanus butu?
Papildyta:

kokie is viso geltoni cheriukai verti demesio? kad deretu guo gausiausiai ir labai skanus butu?
Papildyta:
itarimai teisingi, dar red cherry irgi yra, ola polka pradzioj didesni buvo, paskui susmulkejo, bet mums labai tiko visi maziukai
Auginsiu vel nemazai vysniuku, vienas kasnis ir ner

KA dar isloretos galima paimt, na tikrai nepatogu viena pokiuka siustis
QUOTE(Neris @ 2012 01 09, 15:54)
aha,as mat prie M raides ziurejau,kazkaip nepastebejau kad ismetyta
QUOTE(Ex @ 2012 01 09, 15:58)
ja ja
aga,paziurekite,Gaudvile, ar yra tu seklyciu ten, nes is loretos siustis reik min uz 20lt
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 09, 22:08)
gali ir vienas siustis, bet tada reik mokescius siuntimo ir bankinius susimoketi... tai brangokai gaunasi del vieno pokiuko. antra vertus- jei mirtinai uzgriauzia tas didelis noras - galima
ech, jauciasi stiprus atgijimas temoje
ievakata, grazi nuotrauka
QUOTE(liepužėlė @ 2012 01 09, 21:10)
pirkau kažkuriam prekybos centre, kiek pamenu. Tikrai iš niekur nesisiunčiau. Ne deficitas tikrai.
QUOTE(liepužėlė @ 2012 01 09, 21:10)
zalioj stotelej pernai tikrai buvo
Jei kur uzmatysit tu mashotka, brukstelkit
Labai skanūs - saldūs su plona odele yra Gold nugget (geltoni cheriukai) ir Sungold F1 (oranžiniai cheriukai) tik šių odelė storesnė, bet viduriuko skonis labai geras - toks ryškus pomidorinis ir saldus, nemoku net apibūdinti tiksliai. Abeji derėjo gausiai tiek genimi, tiek negenimi.
Sveikos,
Nu jau tikrai atgyja tema kaip reikiant
Pilna pas mane visokiausiu seklu, na bet ir as uzsimaniau i zalia stotele nulekt paziuret mashotkos
Jau pirmieji ligos simptomai
Nu jau tikrai atgyja tema kaip reikiant
Pilna pas mane visokiausiu seklu, na bet ir as uzsimaniau i zalia stotele nulekt paziuret mashotkos
Jau pirmieji ligos simptomai
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 09, 21:37)
Asese, parašyk, kokių sėklos iš estų psl domina, gal taip pat pavyks rasti be kreditinės ir Paypal'o 
Šian buvau susvaigus, jog reikia СИБИРСКИЙ СКОРОСПЕЛЫЙ - bet kad supeikė merginos, tai gal ir nebreikia
Tik iki jų ir spėjau pažiūrėt - labai retai galiu ramiai prie kompo prisėst
QUOTE(Asese @ 2012 01 09, 22:08)
Šian buvau susvaigus, jog reikia СИБИРСКИЙ СКОРОСПЕЛЫЙ - bet kad supeikė merginos, tai gal ir nebreikia
be panikos. gal kas is merginu dar turi seklu ir pasidalintu? AS tai neprisirinkau