Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ausma @ 2012 01 10, 09:42)
Diedukas su naminėmis sėklomis jau sėdi biggrin.gif O moteriškė su rusiškomis sėklomis irgi kartais būna, bet pasirinkimas pas ją kol kas nedidelis. Gal dar likučius nuo pernai parduoda g.gif

Nu va nereiks iš niekur ir užsisakineti, gaus ta moterytė rusiškų sėklų ir galėsiu ko reikia ir ko nereikia ( bet tuo metu atrodys, kad būtinai reikia) prisipirkti.
Tik palauksiu vasario pradžios, gal jau bus šių metų naujovių.
Pernai pas ją pirkau pomidorus Imitator, man jie labai patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 10, 09:42)
Ot tu patikli. Nereik visais paveiksliukais tiesiogiai pasitikėt, nugi čia gali būti ir nuskintų kekių papildomai būti pridėta, ir ne vienas krūmelis augti arba netgi keletas tam kartui sugrūsta kol fotkina..

tikiu spausdintiniu zodziu biggrin.gif O jei dar su nuotrauka... lotuliukas.gif Tiesa sakant, sejau tris Venusiukus, sudygo du, o uzaugo tik vienas, uztat taip ir gavosi.
Bet jei Gaudvile sako,kad tik Venusiukai tokie nupiepe, pabandysiu gal siemet kokiu kitokiu tris seklas paset cool.gif Ot bus darbo atsirinkt kandidata..
Mergikes, papasakokit,kurie is vazoniniu gausiausiai derejo? Del skonio tai bijau ir klaust unsure.gif Va cia kazkas rase,kad Gold Nugget patiko,o man jie hmmm..

Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2012 01 10, 09:34)
  Dar reikia Sweet Million išbandyti bigsmile.gif Praeitais metais turėjau tik Cherollos, tai kai tik į šiltnamį įžengia, iš karto prie jų tongue.gif

Sweet million kur kas saldesni ir derlingesni. Pas mane mazasis su draugais visus kitus vysninius isbrokijes tik situos siltnamyje pastoviai apskindavo.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 10, 10:42)
Net Venus pakelį išsitraukiau pažiūrėt kas ten taip "aplipę"..  smile.gif
Ot tu patikli. Nereik visais paveiksliukais tiesiogiai pasitikėt, nugi čia gali būti ir nuskintų kekių papildomai būti pridėta, ir ne vienas krūmelis augti arba netgi keletas tam kartui sugrūsta kol fotkina..

Štai pernykštis mano Venus. Manau tokius krūmelius-nykštukus galima ir tris pasodint į vieną vazoną, tik jo platesnio reiktų. Mano Venusiukas čia auga vieno litro vazoniuke.

user posted image

ax.gif biggrin.gif tai kur jau jis galėtų būti daugiau dar aplipęs...labai daug vaisių buvo thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

mano praitu metu derlius veisle RAISA, prisirinkau seklu ar antras derlius toks galetu buti
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 10, 07:49)
Ačiū Gaudvilei už temutę 4u.gif

Blakstiena5, ką, nuo pirmadienio baliavojai?.. White - ryškūs geltoni?  blink.gif Ar čia tik vėl nebus iš tos rusiškos serijos, kai perki "geltoną apvaliuką, užauga raudonas paplokščias".. g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne,su blaivybe draugauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nebuvo jis toks baltas,bet nebuvo ryskiai ir geltonas,toks tarpinis variantas,o seklas siunciaus is UK .uz Belij sniezno siek tiek geltonesnis
Atsakyti
Ex, kokie venus fainuoliai wub.gif
kazkaip pas ka bepasiziuri -atrodo kad pas visas geriau nei pas mane auga biggrin.gif

as tik galvoju jei nebus normaliu shalciu tai visokie kenkejai kaip uzbujos pavasari doh.gif ypac mano mielieji sugyventiniai kurkliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 01 10, 13:08)
Ex, kokie venus fainuoliai  wub.gif
kazkaip pas ka bepasiziuri -atrodo kad pas visas geriau nei pas mane auga biggrin.gif
as tik galvoju jei nebus normaliu shalciu tai visokie kenkejai kaip uzbujos pavasari  doh.gif  ypac mano mielieji sugyventiniai kurkliai  unsure.gif

rolleyes.gif manau , taip ir bus...o jau kurmių...mačiau dar ir dabar vis knisa... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 01 10, 13:14)
rolleyes.gif manau , taip ir bus...o jau kurmių...mačiau dar ir dabar vis knisa... rolleyes.gif

apie situos tai is vis patyliu doh.gif cia jau vyro raudojimo tema doh.gif jie ne tai kad darza, jie mums visa kiema ir soda perkniso...... o kadangi sklypas nuokalneje su terasomis tai isdarke visus shlaitus, visus sutvirtinimus... vyras dejuoja kad galesim kieme bulves auginti......

seniau per metus kokie 2-3 kurmiarausiai tebudavo....
dabar- visas sklypas kurmiu, o visas darzas-kurkliu...... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 10 sausio 2012 - 12:18
QUOTE(Casual @ 2012 01 10, 13:17)
apie situos tai is vis patyliu  doh.gif  cia jau vyro raudojimo tema  doh.gif  jie ne tai kad darza, jie mums visa kiema ir soda perkniso...... o kadangi sklypas nuokalneje su terasomis tai isdarke visus shlaitus, visus sutvirtinimus... vyras dejuoja kad galesim kieme bulves auginti......

seniau per metus kokie 2-3 kurmiarausiai tebudavo....
dabar- visas sklypas kurmiu, o visas darzas-kurkliu...... unsure.gif

ax.gif aha , tai šiemet visur visur jų pilna...kažkaip gamta nesukontroliuoja skaičiaus matyt...pelės irgi girdėjau veda vadas papildomas , nes šilta ir maisto yra...vienžo...bus kitąmet draugų visokių rolleyes.gif
Atsakyti
O aš dabar leidžiu kurmiams laisvai gyventi smile.gif Tegul knisa: ir kenkėjus išnaikins, ir natūralią melioraciją padarys mirksiukas.gif Man nepatinka teletabiška pievelė schmoll.gif , tai ir kurmiai nemaišo ax.gif
O pavasarį - vasarą įkišu į žemę prietaisą, kur atbaido, ir jie neknisa. Rudenį ištraukiu ir kaipmat sugrįšta smile.gif
Atsakyti
Kurmiai tai trauk juos bala, dar galima išvaikyt kažkiek, labiausiai bijau baltasparnių. Prieš keletą metų buvo užpuolę mano pomidorus šiltnamyje. Siaubas. Pravalas visam derliui. Dabar kai tokie šilti orai, tai visokių parazitų gali išgyvent.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 10, 12:38)
Kurmiai tai trauk juos bala, dar galima išvaikyt kažkiek, labiausiai bijau baltasparnių. Prieš keletą metų buvo užpuolę mano pomidorus šiltnamyje. Siaubas. Pravalas visam derliui. Dabar kai tokie šilti orai, tai visokių parazitų gali išgyvent.

Pernai vasaros gale pas mane ju atsirado. Lauke. Bet netoli siltnamio. Purskiau degtine+ukiskas muilas. Krito viskas kas pasitaike kelyje smile.gif bet vis tiek tu zarazu liko. Nebeiskamanau, kaip reik ruostis kovai su jais...
Atsakyti