Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Bozena83 @ 2012 01 09, 21:53)
Ačiū už naujus namus 4u.gif
Vat man iš galvos neišeina tie Tumbling Tom Yellow. Žinau,kad praeitais metais buvo auginančių smile.gif  Ar verta? ar tokie svyrantis ir buvo?

Labai gerai augo,bet skonis man nelabai.
Atsakyti
registruojuos naujoj palatoj 4u.gif
pernai is geltonu maziuku auginau Ildi,vazoninius tomus ir dar prie geltonu priskirciau White cherry...
kurios dvejojat tai drasiai galit Betaliuksus iskeist i Ola Polka,taip pati padariau ir tikrai nesigailiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 01 09, 23:59)
ir dar prie geltonu priskirciau White cherry...

Ačiū Gaudvilei už temutę 4u.gif

Blakstiena5, ką, nuo pirmadienio baliavojai?.. White - ryškūs geltoni? blink.gif Ar čia tik vėl nebus iš tos rusiškos serijos, kai perki "geltoną apvaliuką, užauga raudonas paplokščias".. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2012 01 09, 21:53)
Vat man iš galvos neišeina tie Tumbling Tom Yellow. Žinau,kad praeitais metais buvo auginančių smile.gif  Ar verta? ar tokie svyrantis ir buvo?

QUOTE(*GREISI* @ 2012 01 09, 23:26)
Labai gerai augo,bet skonis man nelabai.

Augo puikiai, svyrantys, labai gausiai derėjo, skonis man patiko. Žodžiu, Božena, kol pati neišbandysi - nesužinosi.. smile.gif
Atsakyti
O man Tumbling Tom Yellow patiko.Geltoni, mažyčiai, jų daug. Dar patiko Princessa. Jų tai ilgai buvo. Šaka nulūžo, tai nuskabius lapus ant vinies pakabinau. Keli vaisiai nukrito, o arto 30 išbuvo ilgiau, nei prasidėjo naujas derlius.
Kelias šakas draugams padovanojau, sukomponavus į puokštę..
Čia patiks tiems, kas valgo ne vien raudonus. Kam patinka tik raudoni, šie bus per saldūs.
Papildyta:
Užsakyti už 20Lt nėra būtinumo..Užsakant už mažiau, prie siuntimo 3Lt pridedamas 1 Lt banko pervedimo mokestis. Tad siuntimas 4Lt ir sėklų pakuočių tiek kiek norit..
Šį šeštadienį atvažiuoju į Vilnių. 12val būsiu Baltupių g-vėj, tad galiu atvežti kokių sėklyčių.
Atsakyti
mergikes,kas vazoniniu auginat, kiek daigu i viena vazona reik susodint,kad butu tokio veslumo ir tiek aplipes pomidorais krumelis kaip nuotraukose?
Vieninteli karta viena daiga Venus auginau, tai stebuklo nebuvo. O dabar galvoju,kad gal vertetu pasicackint su vienu vazoneliu. Gal kokie nors vazoniniai anksciau derlium apdovanotu? Kad nors mazajam butu paskanaut, kol siltnamy kuris teiksis pradziugint..
Atsakyti
Jeigu kas labai nori СИБИРСКИЙ СКОРОСПЕЛЫЙ, tai Vilniuje, Kalvarijų turguje jų yra mirksiukas.gif Prekiauja vyriškis savo užaugintomis sėklomis ir moteris originaliomis rusiškomis sėklomis. Tiesa, pas vyriškį reikia pirkti atsargiai. Man kaip vienus ankstyviausių rekomendavo Malinovy zvon. Nusipirkau, grįžus įlindau į internetą - hibridas blink.gif http://www.ailita.ru.../p1/st3277.html
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2012 01 10, 08:54)
Jeigu kas labai nori СИБИРСКИЙ СКОРОСПЕЛЫЙ, tai Vilniuje, Kalvarijų turguje jų yra mirksiukas.gif  Prekiauja vyriškis savo užaugintomis sėklomis ir moteris originaliomis rusiškomis sėklomis. Tiesa, pas vyriškį reikia pirkti atsargiai. Man kaip vienus ankstyviausių rekomendavo Malinovy zvon. Nusipirkau, grįžus įlindau į internetą - hibridas blink.gif http://www.ailita.ru.../p1/st3277.html

O diedukas ir moteryte su rusiskom seklom jau sedi Kalvariju turguj?
Ar čia pernai pirkot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 01 09, 22:52)
Labai skanūs - saldūs su plona odele yra Gold nugget (geltoni cheriukai) ir Sungold F1 (oranžiniai cheriukai) tik šių odelė storesnė, bet viduriuko skonis labai geras - toks ryškus pomidorinis ir saldus, nemoku net apibūdinti tiksliai. Abeji derėjo gausiai tiek genimi, tiek negenimi.

Sungoldo labai noriu rolleyes.gif man irgi čeriukai patiko thumbup.gif sodinsiu šiemet kokius 8 daigus tikrai smile.gif vaikų patys mėgstamiausi pomidorai smile.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2012 01 09, 23:59)
ir dar prie geltonu priskirciau White cherry...

o aš juos kažkaip tokius balkšvus įsivaizdavau g.gif

QUOTE(ausrap @ 2012 01 10, 09:59)

nu prasideda doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 10, 08:28)
mergikes,kas vazoniniu auginat, kiek daigu i viena vazona reik susodint,kad butu tokio veslumo ir tiek aplipes pomidorais krumelis kaip nuotraukose?
Vieninteli karta viena daiga Venus auginau, tai stebuklo nebuvo. O dabar galvoju,kad gal vertetu pasicackint su vienu vazoneliu. Gal kokie nors vazoniniai anksciau derlium apdovanotu? Kad nors mazajam butu paskanaut, kol siltnamy kuris teiksis pradziugint..

Venus laaabai mažiukai krūmeliai, visi likę didesni susiformuoja wink.gif

O dėl Mashotka, tai jų tik pas Regilą yra, spėju, kad tai tėra korektūros klaida ir Sėklelėj žiūrėsiu Maskotka - tokiu pavadinimu realiau kažką rast 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 10 sausio 2012 - 09:38
Ačiū už atsakymus, už pasidalinimą patirtimi, manau,kad tikrai išbandysiu. Nes vaikams tai pats smagumas tokius valgyti biggrin.gif Dar reikia Sweet Million išbandyti bigsmile.gif Praeitais metais turėjau tik Cherollos, tai kai tik į šiltnamį įžengia, iš karto prie jų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 01 10, 10:59)

Diedukas su naminėmis sėklomis jau sėdi biggrin.gif O moteriškė su rusiškomis sėklomis irgi kartais būna, bet pasirinkimas pas ją kol kas nedidelis. Gal dar likučius nuo pernai parduoda g.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 10, 09:28)
kiek daigu i viena vazona reik susodint,kad butu tokio veslumo ir tiek aplipes pomidorais krumelis kaip nuotraukose?
Vieninteli karta viena daiga Venus auginau, tai stebuklo nebuvo...

Net Venus pakelį išsitraukiau pažiūrėt kas ten taip "aplipę".. smile.gif
Ot tu patikli. Nereik visais paveiksliukais tiesiogiai pasitikėt, nugi čia gali būti ir nuskintų kekių papildomai būti pridėta, ir ne vienas krūmelis augti arba netgi keletas tam kartui sugrūsta kol fotkina..

Štai pernykštis mano Venus. Manau tokius krūmelius-nykštukus galima ir tris pasodint į vieną vazoną, tik jo platesnio reiktų. Mano Venusiukas čia auga vieno litro vazoniuke.

user posted image
Atsakyti