Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(vida777 @ 2012 01 10, 22:48)
o kam reikia dar radiatoriu, jei yra grindinis sildymas  g.gif ?

tai va cia ir atsakymas:) vadinasi jus esat patenkinta savo mediniu grindu sildymu:) to ir klausiau 4u.gif
tiesiog prisiklause buvom nuomoniu, kad medines grindys neefektyviai praleidzia siluma.
Atsakyti
ant greituko radau kazka panasaus i matyta kasikini radiatoriu
http://www.castrads.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 10 sausio 2012 - 21:58
As prasau pagalbos del vonios spinteles. Mano praustuvas toks
user posted image
tik 2 a vonioj noriu ji imontuot i spintele. Nemegstu visokiu atviru buteliuku, o kadangi 2 a vonia daugiau asmenine, tai reikalinga spintele. gal kas turit kokiu graziu pavydziu? Ir del spalvos, kokia man ja daryt? ar i plyteliu spalva, tremine tokia, ar tiesiog balta? Prie mano plyteliu turbut jau jokiu ten dideliu grazinimu nereiktu ant tos spinteles, kaip manot?
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 10, 22:56)
ant greituko radau kazka panasaus i matyta kasikini radiatoriu
http://www.castrads.com/

Dekui, radau pati, yra is ko rinktis. bet nemanau kad tiek investuosim i radiatorius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 01 10, 21:45)
Sakykit, tos, pas kurias sildomos medzio grindys, ar pas jus sildymas tik grindininis, ar ir radiatoriai, ir sildomos grindys kartu?  ax.gif

Pas mus tik grindų. Rinkomės tam,kad esam ne kartą buvę tokiam variante,žmonės patenkinti ir šilta. Kaip bus mum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 10, 13:56)
dėl medinių grindų: taip, aš labai gerai pamenu, kad pas tave yra medžio masyvo šildomos ir kad tu joms neturi jokių priekaištų smile.gif bet va mano vyro vienas pavyzdys niekaip neįtikina, kai tuo tarpu visose parduotuvėse konsultantai šaukia, kad masyvas šildomoms netinka doh.gif na, man trisluoksnės parketlentės irgi priimtinas variantas, tai karo šeimoje dėl to kaip ir nebus tongue.gif žinau, kad noriu alyvuotų, va dėl to tai ir kovosiu, jei prireiks tongue.gif

Jei padės papildomas pavyzdys.
Grindys šildomos, radialinis uosio masyvio parketas, lentutės 6x42 cm, storis 15 mm, klijuotos prie betono kaučiukiniais klijais, alyvuotas. Gyvenam virš metų, antras šildymo sezonas pradėtas, kol kas neatsirado nei plyšių, nei išsikraipymų. Šilumos netrūksta, bet mūsų atveju pirmam aukšte bendra didelė zona ir yra dalis plytelėmis (holas, virtuvė).
Atsakyti
kaip jums tokie mergaitei g.gif ?
http://www.johnlewis...mp;source=46387

http://www.ebay.co.u...=item1e69fd9358
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 10 sausio 2012 - 22:27
QUOTE(Barboraaa @ 2012 01 10, 23:01)
Pas mus tik grindų. Rinkomės tam,kad esam ne kartą buvę tokiam variante,žmonės patenkinti ir šilta. Kaip bus mum g.gif

O tarkim kiek kv. didziausias kambarys pasirinkus tik medines sildomas grindis pas jus, Barboraaa? (ir pas kitas pas ka toks sildymas:).
Is tikro tai baltai pavydziu, nes man tie radiatoriai, kokie bebutu grazus negrazus, tai fe...
Na, bet kaip Miskouoga teisingai pastebejo, sprendimai padaryti anksciau, nera patys geriausi ax.gif Tik kazkaip menu, kad mums aiskino, kad pas mus kai kaima praktiskai vien langai vitrininiai, plotas visgi ne 18 kv.m, tai negarantuoja kad uztektu silumos nuo medzio grindu g.gif
ir zinok tu zmogus kas kada teisingai , o kada neteisingai supasakoja ax.gif
gerai, kai pats orientuojiesi, o jei ne...
Vat klausineju dabar, nes jei pirksim kita buta, kad jau zinociau normaliai kad visgi imanoma:)
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 10, 23:25)

Na tau labai tiktu prie balerinu paveiksliuku:) cia jei gerai supratau labai jau linkstat prie balerinu. Turbut arba mama, arba dukra soka ax.gif
Atsakyti
tik galvoju ar nebutu saltoka spalva ta rozine g.gif kokias uzuolaidas kabinti prie tokiu ?
Papildyta:
siandien daug katalogu pravarciau su mb prisigincyjau doh.gif
galvoju gal visdelto deti mergaitiskus po 5 metu pakeisiu ( o nulupus tapetus reik dar spakliuot ar kaip kitaip taisyt sienas pries uzklijuojant kitus blush2.gif ?)
gal ir iskris is konteksto tas vaikiskas kambarys bet isgyvensim biggrin.gif

buvau susiradus dryzuotus tai mb visai nesutiko
ieskojom viniliniu kad musu dailininkes darbai lengviau pasisalintu ax.gif
bet vaikisku visai graziu tokiu nera
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 10, 23:33)
tik galvoju ar nebutu saltoka spalva ta rozine  g.gif  kokias uzuolaidas kabinti prie tokiu ?

Cia jau kaip nuspresit:)
man asmeniskai apskritai ta rozine spalva siaip sau...ir ne tik del to, kad tas standartinis skirtymas "rozine - mergaite, zydra- berniukams" ikyreje iki gyvo kaulo. Tiesiog kaip spalva man jinai tokia...skysta...
Gal man lengviau kai turiu berniuka, ir melyna yra apskritai viena is mylimiausiu spalvu biggrin.gif

As ir kai vaikui rinkau gincijausi su MB. Jis buvo labiau uz vaikiskus, as uz bendra vaizdo issaugojima (kiek imanoma:), bet visgi kambarys bus vaikiskas. aisku ten kokiu mikimauzu lipdukiniu ne uz ka nenoreciau, bet kad jau nesumaisytum su anytos kambariuku - pageidautina butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 10 sausio 2012 - 22:41
QUOTE(pagyvenus @ 2012 01 10, 22:20)
Jei padės papildomas pavyzdys.
Grindys šildomos, radialinis uosio masyvio parketas, lentutės 6x42 cm, storis 15 mm, klijuotos prie betono kaučiukiniais klijais, alyvuotas. Gyvenam virš metų, antras  šildymo sezonas pradėtas, kol kas neatsirado nei plyšių, nei išsikraipymų. Šilumos netrūksta, bet mūsų atveju pirmam aukšte bendra didelė zona ir yra dalis plytelėmis (holas, virtuvė).

paskaicius sia zinute pagavo nuojauta, kad anksciau kazka busiu ne taip parasiusi doh.gif . Parketo lenteliu storis ir pas mus 15 mm, o ne 10. Persiprasau labai, galvojau apie plyteles ir begalvodama parasiau plyteliu stori blush2.gif .

QUOTE(daffni @ 2012 01 10, 22:28)
O tarkim kiek kv. didziausias kambarys pasirinkus tik medines sildomas grindis pas jus, Barboraaa? (ir pas kitas pas ka toks sildymas:).

pas mus didziausias kambarys svetaine - per 40 kv.m. su sesiais vitrininiais langais.
Kadangi ta patalpa mazai naudojama, tiesiog nustatyta optimali temperatura tam kambariui +18 ir tiek, o kai pasviecia per langus saule, buna net silciau nei kitur.
Juk kiekvieno kambario sildymas yra atskirai reguliuojamas, galima pasirinkti kur daugiau sildyti, kur minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 01 10, 23:59)
Kadangi ta patalpa mazai naudojama, tiesiog nustatyta optimali temperatura tam kambariui +18 ir tiek, o kai pasviecia per langus saule, buna net silciau nei kitur.
Juk kiekvieno kambario sildymas yra atskirai reguliuojamas, galima pasirinkti kur daugiau sildyti, kur minimaliai.

panasu, kad jei ateity irenginesim nauja busta, nepasiduosiu jei kas sakys kad nuo sildomu mediniu grindu mazai silumos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 10, 23:25)

Harlequin firmos yra ir grazesniu, paieskok dar
Atsakyti