Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

http://www.ebay.co.u...=item19cc5ffa81

sitie kreminiai g.gif

tai sakot nelabai unsure.gif ?
Atsakyti
SVEIKOS VISOS smile.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 10, 00:11)
dar visai patiko variantas kur RK buvo uzrodzius: puse (virsutine dalis) sienos viena spalva, kita puse kita spalva, o per viduti det juosta medine.
Bet dabar galvoju: grindjuostes visiskai baltos tai ir juosta reiktu visiskai balta. Kazi kaip su pieno spalvos baldais ar nesipjaus tos baltos juostos ant sienu  g.gif
Itariu, kad gali but nekoks vaizdelis... Tapetais bus daug geriau.

Tai juostele pieno spalvos daryk g.gif
Kazi kaip man daryt su mazosios kreminiais i gelsvuma baldais, tiksliau kokios spalvos plintusus ir juostele reiks daryt g.gif

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 01 10, 12:07)
Sveikos 4u.gif
tikrai kaip is pasakos pastarasis namukas wub.gif

merginos, ateinu su prasymu -galbut kuri turi savo archyve pvz, kai vonia isklijuota plytelemis tik tose vietose, kur kontaktuoja su vandeniu? Arba galbut patarsit kaip ieskot interneto platybese? Man patiketa misija-irengt nama, pamasciau, kad buten taip noretusi irengt vonios kambari ir wc, taciau truksta pvz kaip graziai tai padaryt. Galbut kuri susiduret ir galit pagelbet? 4u.gif  4u.gif

OI KAIP MAN AKTUALU DABAR TAS PATS bigsmile.gif
Kita savaite pradedami darbai musu didziojoj vonioj ir man reik sugalvot kur bus plyteles g.gif

QUOTE(vida777 @ 2012 01 10, 13:34)
Dusas pilnai visas (taip pat ir lubos), kampas, kur vonia, wc ir bide - 145 cm aukstyje virs grindu apvadu isklijuota ir dar siaura juostele virs praustuvo spinteles iki veidrodzio.

Duso lubos plytelem? Mes galvojom dazyt lubas ten g.gif , baisu kad plytele kokia ant galvos nenukristu g.gif

QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 10, 20:22)
O su tokiomis užuolaidomis galimas sprendimas - vidinės neperšlampamos dušo užuolaidos, tik pati niekaip dar techniškai to neišsprendžiu kaip pakabinti abi  rolleyes.gif

Taigi ant tu paciu kabliuku kabini abi uzuolaidas ir viskas, pas mus taip.

QUOTE(Rasytee @ 2012 01 10, 23:25)

O mergaite baleta lanko? Jai patiks paveikslai su baleto bateliais, tapetai su baleto bateliais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 10 sausio 2012 - 23:22
Rasytee, renkiesi juk tu. Ar tau paciai patinka? ar cia jei nemaisau reikia greitai isirinkti.?
as vat kadangi dar vis nesu atradusi sveciu kambariui tu tikruju, tai jau turbut kokie 3 men periodiskai kad antra trecia diena paieskau:))

Niekas man del vonios spinteliu nepades ax.gif Tuo paciu turiu dar klausima: ar pas visas voniose yra gyvatukai?? siaip ne taip ikalbejau MB nedaryt apskritai gyvatuko 1 a vonioj. Dabar mastau gal ir 2 a vonioj jo atsisakyt...Vyras tai abejoja, o as kazkaip galvoju gi grindys sildomos, nesusalsim. ar cia daugiau del kokiu ranksluosciu daroma?
mes asmeniskai bute neturim gyvatuko siuo metu vonioj, ir isdziusta tie ranksluosciai, tai mastau kuriu galu kaime mums ju prireike. aisku jei kaime nusipraus kokie 5 zmones po dusu, tai jau nemazai bus ranksluosciu slapiu rolleyes.gif
pasimeciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 10 sausio 2012 - 23:24
Mes gyvatuku nedarem voniose. Palikom po rozete, jei labai reiktu, pakabintume elektrini. Gyvenom daug metu be ju voniose ir man ju neprireike. Kitiems norisi silto ranksluoscio nusiprausus ar kad jie dziutu ant gyvatuku.
Atsakyti
ji labai nori lankyti bet kadangi dar mazyte vis delsiam ax.gif veduosi kartu paziureti baleto rolleyes.gif

balerina man toks grazus personazas , geriau nei hello kitty ar kokios papugos

kazkaip niekas man daugiau neuzkliuna ....
o greitumas toks kad jau 5adieni ateina ruosti sienu . galima iskart ir netapetuoti bet noretusi pabaigti ta vieta ir keliauti toliau nes dar virtuve , valgomasis , salionas , holas likes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 11, 00:29)
Mes gyvatuku nedarem voniose. Palikom po rozete, jei labai reiktu, pakabintume elektrini. Gyvenom daug metu be ju voniose ir man ju neprireike. Kitiems norisi silto ranksluoscio nusiprausus ar kad jie dziutu ant gyvatuku.

paklausiu gal ir negraziai blush2.gif o nusisluoste viena kart is kart metat skalbti ?
Atsakyti
Po vieno karto tikrai nemetam.
Savo voniai pirkom ranksluosciams kabint ne kabliukus, o tokius kaip pagalius. Cia tik pavyzdi radau, kad suprastum. Pirkom platesnius nei cia.
http://imgs.tootoo.c...e57865000a1.jpg

Cia apacioj yra tu kedziu/suoleliu, kazkas ieskojot:
http://senoviniai.*infected*/
Papildyta:
www.senoviniai.
*infected*
(rasyt 1 eilutej, kartu)
neduoda idet nurodos....
Papildyta:
vietoj infected, skelbiu . lt
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 01 10, 23:23)
ar pas visas voniose yra gyvatukai?? siaip ne taip ikalbejau MB nedaryt apskritai gyvatuko 1 a vonioj. Dabar mastau gal ir 2 a vonioj jo atsisakyt...Vyras tai abejoja, o as kazkaip galvoju gi grindys sildomos, nesusalsim. ar cia daugiau del kokiu ranksluosciu daroma?

pas mus gyvatuko nera.
Vasara jo nereiketu visai, ziema reiketu tam, kad ranksluoscius greiciau isdziovinti arba tada, kai orai vesus, o grindinis sildymas dar neijungtas arba jau isjungtas (priklausomai nuo sildymo sistemos).
Yra zmoniu, kuriems visada reikia silumos, ir yra tokiu, kuriems silumos reikia tik tada, kai tikrai salta. Kai kas nors pasako, kad jau rugsejo men. isijungia sildyma, tai as to niekaip nesuprantu ax.gif .
Is tiesu juk kiekvieno musu poreikiai skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 10, 18:44)
man ir galvos skausmas tie balti modernus radiatoriai bet iseities kitos nera  g.gif sildomos grindys arba pliki radiatoriai nes apkalti jie neatiduos silumos . mb buvau rodzius ta varianta tai piktinosi kad visa sistema sildymo jie sugriautu  doh.gif
Amerikoj maudziausi vonioje su tokia uzuolaida bet jos vidine puse buvo apsiuta neperslampama medziaga

As pagalvojau, kad taip galetu buti, nes nuotraukoje nei kiek nesimato vidines puses... Kaip noreciau apziuret is visu pusiu, o dar geriau - isbandyt. Mat duse kol kas pas mane plastikine uzuolaida, galvoju ar butu graziau jei stiklines duris istatyti... O gal medziagine? Bet ji jei kiaurai neperslaps, tai nuo apacios tada suslaps... atrodys kaip skuduras slapias, isdziuvus dar ir kalkiu ir muilo apnasos liks...
Papildyta:
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 10, 19:22)
jei kalba apie nurodytą interjerą, tai ten plytelės, ne tapetas. O su tokiomis užuolaidomis galimas sprendimas - vidinės neperšlampamos dušo užuolaidos, tik pati niekaip dar techniškai to neišsprendžiu kaip pakabinti abi  rolleyes.gif

Toj foto kuria ikeliau norejau issiaiskinti kas uz komodos yra? Ar gabelenas aptemptas ant kazko ir pakabintas ar foto tapetas (nors nepanasu). Del techninio sprendimo vonios kambary, jei jis atsiras man irgi labai idomu.
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 10, 23:29)

Pas mus voniose numatytos jiems vietos, bet taip as ju nenoriu - negrazus jie man, o jei brazus tai kainuoja negrazia suma... Vyras sako, kad reiki, tada dregmes maziau bus... Bandysiu ju isvengti. Cia tas pat kaip su radiatoriais - tik situ tai jau nera ir nebus.
Atsakyti

QUOTE(Rasytee @ 2012 01 10, 23:12)

as situos pradzioj nusiziurejus savo knopkei buvau..ale kazkaip nutariau, kad labai jau tankiai tu bateliu pripiesta ir man asmeniskai norejosi daugiau spalvu..
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(daffni @ 2012 01 10, 22:28)
O tarkim kiek kv. didziausias kambarys pasirinkus tik medines sildomas grindis pas jus, Barboraaa? (ir pas kitas pas ka toks sildymas:).

virtuvė 18, valgomasis 16,svetainė 24,(visa apačia namo 74m2), atviros zonos, L raide išdėstyta.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 10, 23:21)

Taigi ant tu paciu kabliuku kabini abi uzuolaidas ir viskas, pas mus taip.

O gal galima būtų foto? Labai sudomino šitas sprendimas ax.gif Ir nesušlampa visai užuolaida (medžiaginė dalis) pas jus?
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 10, 23:12)
http://www.ebay.co.u...=item19cc5ffa81

sitie kreminiai  g.gif

tai sakot nelabai  unsure.gif ?

Man labai sunku įsivaizduot iš tokio mažyčio gabalėlio kaip atrodys visa siena... Neaišku nei kokio dydžio tie bateliai, nei kaip iš toliau atrodo...
Turbūt kiek per tankiai iš pirmo žvilgsnio... bet labai sunku spręsti cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 11, 00:21)
SVEIKOS VISOS smile.gif
Tai juostele pieno spalvos daryk g.gif
Kazi kaip man daryt su mazosios kreminiais i gelsvuma baldais, tiksliau kokios spalvos plintusus ir juostele reiks daryt g.gif

pas mane jau nupirktos grindjuostes baltos.
Baldai kreminiai, grindjuoste balta, o juosta ant sienos det kremine?
Grindjuostes negaliu kremine dazyt, kaip atrodys: visam name baltos, o vienam kambaryje kremines g.gif
Manau reiks atsisakyt idejos su ta juosta. Jei baldai tamsus butu - tiktu valta, o dabar balta su kremine schmoll.gif
Atsakyti