Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Koks ten darbas ta mechaninė... toks pats kaip vairą sukt, net negalvoju jau nei kurį, nei kada.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 20, 21:45)
Koks ten darbas ta mechaninė... toks pats kaip vairą sukt, net negalvoju jau nei kurį, nei kada.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 01 20, 20:36)
Pasakysiu taip,man atrodo bereiksmis darbas tas begiu junginejimas  ax.gif ,su automatu daug paprasciau viskas,zymiai maloniau vairuoti,galiu demesi kazkur kitur sutelgti,na,tiesiog vairuoju ir kaifuoju  biggrin.gif .Bet cia tik mano pasirinkimas,nesakau,kad visos vairuokit tik automata  biggrin.gif ,kam patinka mechanine,tai super  smile.gif .

Pritariu issakytoms mintims, tikrai kiekvienas renkasi pagal save, man automata vairuoti tukstancius kartu maloniau... Tik del vieno nesutinku, del daznesniu gedimu, vienareiksmiskai viskas priklauso nuo modelio, markes, pagaminimo metu ir t.t. keli metai atgal, turejome mechanines , neislysdavome is servizu ikisome kruvas pinigu... jau keli modeliai automatai seimoje ir senesni ir naujesni, tai tiesiog patvarkome kaip ir visi tepalus, dirzelius, dar kazkokius smulkius gedimukus... Labai dziaugiames kad turime tvarkingas auto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 21 sausio 2012 - 09:17
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 21, 10:17)
Pritariu issakytoms mintims, tikrai kiekvienas renkasi pagal save, man automata vairuoti tukstancius kartu maloniau... Tik del vieno nesutinku, del daznesniu gedimu, vienareiksmiskai viskas priklauso nuo modelio, markes, pagaminimo metu ir t.t. keli metai atgal, turejome mechanines , neislysdavome is servizu ikisome kruvas pinigu... jau keli modeliai automatai seimoje ir senesni ir naujesni, tai tiesiog patvarkome kaip ir visi tepalus, dirzelius, dar kazkokius smulkius gedimukus... Labai dziaugiames kad turime tvarkingas auto  4u.gif

labai sutinku.ši mūsų pirmasis automatas citroenas c5, šešių cilindrų, variklis 3l blink.gif , visada degalinėje paklausia ar reikia sąskaitos už degalus, bet kokia tai maloni mašina wub.gif nors ir didelė, bet manevringa, nors brolienė turi naują mazdą, jos yra bukesnė tokio daikto,kaip parktronikas kad ir ledinėj-nėra.gal man ji patinka dėl to kad mano, bet ir vyras ja patenkintas.o sakot brangus išlaikymas, nu srebia ji tą benzą, bet daugiau problemų nėra, kad ten reikia pakeisti tepalus tai yra būtina.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 21, 10:17)
Pritariu issakytoms mintims, tikrai kiekvienas renkasi pagal save, man automata vairuoti tukstancius kartu maloniau... Tik del vieno nesutinku, del daznesniu gedimu, vienareiksmiskai viskas priklauso nuo modelio, markes, pagaminimo metu ir t.t. keli metai atgal, turejome mechanines , neislysdavome is servizu ikisome kruvas pinigu... jau keli modeliai automatai seimoje ir senesni ir naujesni, tai tiesiog patvarkome kaip ir visi tepalus, dirzelius, dar kazkokius smulkius gedimukus... Labai dziaugiames kad turime tvarkingas auto  4u.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 20, 19:41)
Na jo,cia nuo kiekvieno zmogaus priklauso... drinks_cheers.gif  Man asmeniskai daugiau itampos automatas sukelia,o su mechanke atsipalaiduoju,pailsiu... ax.gif kaip jungineju begius nepastebiu,teisybe pasakius,dazniausiai net nezinau,kokiu vaziuoju,ranka pati ten juos automatiskai sujungia,as tame nedalyvauju... ax.gif

Na,automatas man ir netiktu,labai greit deze uzlenkciau-masina biski sportui naudojama... ax.gif

Na,va,kaip skirtingai biggrin.gif .

Wow bigsmile.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Jau buvo visa atskira tema apie tai, bet galutines nuomones taip ir nebuvo prieita smile.gif. Man smagiau su automatu, bet jei tektu rinktis tarp blogo automato ir geros mechanines, imciau mechanine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2012 01 21, 20:03)
Jau buvo visa atskira tema apie tai, bet galutines nuomones taip ir nebuvo prieita smile.gif.

Man smagiau su automatu, bet jei tektu rinktis tarp blogo automato ir geros mechanines, imciau mechanine smile.gif

Tai kitaip ir nebus smile.gif,bendros nuomones net nebandom ispesti biggrin.gif .

Na,kadangi taip nereikia rinktis,tai ir nesvarstau smile.gif .As renkuosi gera automata thumbup.gif .
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Kaip sekasi važinėt "klevukams" ? Aš kažkaip dar nedaug kartų važiavau blush2.gif , nebuvo progos visai verysad.gif .

O šiaip aš atėjau pas jus su klausimu. Šnd mano teises apžiūrėjo mano tėtis. Ir atidžiau pažiūrėjęs, jis man pasakė kad aš su jomis galiu važinėt tik Lietuvoje verysad.gif . Grįžusi namo, savo teises palyginau su vyro teisėmis, ir pati matau kad mano pažymėjimas visas lietuviškas. Taigi klausimas toks: ar tikrai aš galiu važinėt su jomis tik čia LT? g.gif
Atsakyti
raciren, tiesa, kad VP visiškai lietuviškas, tiksliai nežinau, bet net nesuabejočiau užsieny vairuot. Juk VP turiu, o mašinos visur vienodos. Jei labai svarbu, skambink į Regirą.
Uždiskutavot apie pavarų dėžes.. aj aš jau norėčiau automato, mechanine jau pavažinėjau, mokėčiau pavairuot. Nesunku pavaras junginėt, bet daugiausia važinęju mieste, būtų paprasčiau su automatu. Nesugebu aš su mechanine staigiai įsibėgėt, atrodo kad visi kurie nulekia nuo šviesoforo su automatais spaudžia ir lekia, o man dar reikia pavaras perjungt gražiai įsibėgėt. Be to kartais sutrūkčioja mašina, save stengiuos pakontroliuot kad gražiau su sankaba elgčiausi. O geriausia būtų turėt dvi, vieną tokią, kitą tokią. thumbup.gif
Atsakyti
Aš šian supykau ant vyro ir padėjau teises į stalčių, kol pyktis praeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 21, 21:53)
Aš šian supykau ant vyro ir padėjau teises į stalčių, kol pyktis praeis  doh.gif

nu ir kogi supykai? console.gif

del pavaru deziu, tai automatas labai gerai kamsciuose, bet man su mechanine labiau patinka- esu bandziusi automata, bet vairuoju mechanine- nenuobodu o ir nebemastau kada kokia jungti- viskas savaime ax.gif mb masinuks su autopilotu- sako kaifas, bet ir velgi- nuobodu smile.gif as kol kas uz mechanine pavaru deze biggrin.gif man patinka biggrin.gif rubu rankom neskalbiu, bet mechanine pavaru deze man padeda pajausti vairavima blush2.gif ax.gif
Atsakyti